enterhere
Senior Member
- 8 June 2010
- 540
Δεν ανοίγει το λίνκ.Εγώ χαζεύοντας τώρα το πρωί βλέπω οτι αυτές οι μπαταρίες είναι σε εξαιρετική τιμή.
Δεν ανοίγει το λίνκ.Εγώ χαζεύοντας τώρα το πρωί βλέπω οτι αυτές οι μπαταρίες είναι σε εξαιρετική τιμή.
Ναι έχουν πέσει αρκετά. .ασαφης, εχεις δικιο, εννοω σε τιμη εννοω, αυτη την στιγμη η 5ah εχει 55€ εδω και πολυ καιρο.
Νικόλα η 5.5ah δεν συνφερει...αν και δεν ειναι λιγα τα 55 (μπορεις να τα πεις τιμια) , υπαρχει και η 5.5 προκορ στα 145€
τα 18650 στοιχεια των απλων εχουν πεσει αρκετα
απο την αλλη η μπος προωθει τις pro core λογω μεγαλης ισχυος που μπορουν να δωσουν στα εργαλεια της , στο οτι εχουν καλυτερη απαγωγη θερμοτητας κλπ
οταν η μπος λεει οτι μπορει να αντλησει 2.000 βατ απο τις προκορ της , τοτε αυτο ισχυει...
η μπος ειναι απο τις λιγες εταιριες που λενε αληθεια για τα χαρακτηριστικα των εργαλειων της και μερικες φορες τα υποβαθμιζει!
και απο οτι γνωριζω μια προκορ ειναι ανωτερη απο τις αντιστοιχες απλες μακιτα ή dewalt
αλλωστε για αυτο η dewalt εφτιαξε τη νεα γενια μπαταριων της (power stack).
η απλη 5άρα της ντεβαλτ εχει κι αυτη περι τα 60-65 € . η καλη της (power stack) παει 110-115
μονο η μακιτα εξακολουθει να εχει την 5 αρα της στα 65-70 αλλά αυτη πολλες φορες δινει σετ με φορτιστη πολυ φτηνα
δεν ειναι μονο το κοστος των στοιχειων , ειναι και η πολιτικη των εταιριων που παιζει ρολο στη τελικη τιμη
η μπος βαραει στα αυτια με τους φορτιστες της (55-60 €) οταν η μακιτα ζηταει τα μισα!
ολοι καπου κοβουν καπου παιρνουν...
?????Εξαντλημένο
Εάν στο έβγαζε διαθέσιμο τότε έχεις πάρει το τελευταίο...μου έχει τύχει πολλές φορές...?????
Το έχω παραγγείλει από το μεσημέρι. Ελπίζω να πρόλαβα.

Πριν καμμια 10ρια χρονια το ειχα αγορασει απο το Αmazon.de με 190 ευρω. Σημερα κανει γυρω στα 150 ευρω μαζι με τα μεταφορικα.Αλυσοπρίονο μπαταρίας RYOBI One+ OCS1830 18V 30cm solo, στα 139€ από το LEROY αλλά ελάχιστο απόθεμα στην Αττική.
https://www.leroymerlin.gr/gr/garde..._25&cmid=2362e30b-0fef-40c8-bf06-622712133f2c
View attachment 259543
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.