Εκπτώσεις-Προσφορές.

η απαντηση τους για ευρωπαικη εγγυηση.

View attachment 259830

τωρα ιντα εννοει οτι σας υποσχομαστε 1 χρονο εγγυηση, δεν το καταλαβα.
Οπως και να χει θεωρω οτι αξιζει ενα ρισκο σε σχεση με το διπλασιο κοστος εδω Ελλαδα.
Και αυτη η αγορα ισως μας ανοιξει δρομους για αγορα οικονομικων, γνησιων εργαλειων με το οποιο ρισκο θελει να παρει ο καθενας.
Απο το να δωσω 60-70€ γα αντιστοιχο parkside, ως επαγγελματιας το ρισκαρω για ενα τετοιο εργαλειο.
Δεν σχολιαζω οτι εχει 2 διαφορετικες τιμες με διαφορετικη ονομασια για το ιδιο ακριβως εργαλειο..
Θα το μάθεις όταν πας να το καταχωρήσεις...αν το πάρει έχει καλώς εάν οχι θα έχεις 1 χρόνο..

μου ηρθαν χθες οι ανταπτορες για makita (11€ και 13€), πολυ ποιοτικοι σε σχεση με αυτους που μου ειχε φτιαξει ενα παιδι και λειτουργουν κανονικα με ολες τις μπαταριες της parkside και bosch.
Θα με κραξει ο Μπαμπης, αλλα την δουλεια τους προσωρινα θα την κανουν εως οτου μου ερθουν οι γνησιες και το κελυφος για να τις φτιαξω.

εικόνα_Viber_2025-10-24_11-45-58-134.jpg

Last edited:
μου ηρθαν χθες οι ανταπτορες για makita (11€ και 13€), πολυ ποιοτικοι σε σχεση με αυτους που μου ειχε φτιαξει ενα παιδι και λειτουργουν κανονικα με ολες τις μπαταριες της parkside και bosch.
Θα με κραξει ο Μπαμπης, αλλα την δουλεια τους προσωρινα θα την κανουν εως οτου μου ερθουν οι γνησιες και το κελυφος για να τις φτιαξω.

View attachment 259917

Σα να πήγες σε σκιτζή ορθοπεδικό και σου κόλλησε στραβά το πόδι… 🤪

χαχα καπως ετσι, αλλα αφου λειτουργει δεν ειναι κακη ιδεα για καποιον που δεν θελει να επενδυσει σε ακριβες μαρκες. Οπως και να χει να ξερεις οτι με επεισες να επενδυσω σε μαιμου καλες μπαταριες..

• Like
Reactions: newbie and Babis K.
Το Leroy έχει βάλει το μικρό 18βολτο brushless αλυσοπρίονο της Ryobi ONE+ με μπαταρία και φορτιστή στα 125 ευρώ.
Δεν έχω μεγάλη ιδέα που παίζει η τιμή του συνήθως στο εξωτερικό αλλά μου φαίνεται καλή ευκαιρία, τουλάχιστον σε σχέση με τιμές Ελλάδος.

• Like
Reactions: Χιωτης
Πολυ καλη η τιμη με μπαταρια και φορτιστη. Το μονο θεμα ειναι η μικρης χωρητικοτητας μπαταρια των 2mAh ειδικα για ενα ενεργοβορο εργαλειο.
Αν ομως καποιος εχει μπαταριες και φορτιστη Ryobi, ειναι πολυ καλη ευκαιρια καθως μονο το εργαλειο solo κοστιζει αλλού ακριβοτερα. Eδω παιρνεις και μπαταρια και φορτιστη.

Παρεμπιπτοντως το εργαλειακι το εχω και ειναι πααααρα πολυ δυνατο!!

PRAKTIKER

View attachment 260277

Αν αξίζει κάτι, δεν το γνωρίζω.......
Λίγο που είδα ένα black n decker και ένα σετ Dewalt ειναι τιμές skroutz.
Καμία προσφορά στην ουσία.
Ίσως μια 4αρα μπαταρία στα 70€ για Stanley να αξίζει αν κάποιος έχει τέτοια.

Και φυσικά η προωθητική των einhell που δίνουν μπαταρία δώρο.

Είδα το BOSCH και είπα να το βάλω. αλλα από τιμές αγοράς και χαρακτηριστικά δεν ξέρω. Φυσικά το πρόβλημα με την διαθεσιμότητα στο PRAKTIKER είμαι σίγουρος ότι παραμένει.
1762003555233.png

Με τα EINHELL έχω πολλά προηγούμενα και ούτε να τα βλέπω δεν θέλω. Ένα τελευταίο εργαλείο μου έχει μείνει και θα το ξεφορτωθώ και αυτό.

• Like
Reactions: enduras1
Είδα το BOSCH και είπα να το βάλω. αλλα από τιμές αγοράς και χαρακτηριστικά δεν ξέρω. Φυσικά το πρόβλημα με την διαθεσιμότητα στο PRAKTIKER είμαι σίγουρος ότι παραμένει.
View attachment 260279

Με τα EINHELL έχω πολλά προηγούμενα και ούτε να τα βλέπω δεν θέλω. Ένα τελευταίο εργαλείο μου έχει μείνει και θα το ξεφορτωθώ και αυτό.
Από τα πρώτα Bosch μπαταριας κρουστικα δραπανοκατσαβιδα...55Ν...μια χαρά...
Η τιμή είναι πολύ καλή...αρκεί να υπάρχει όπως λες..

• Like
Reactions: newbie
Κωστη το βρηκα και πιο φθηνα.
οντως εξαιρετικη προσφορα αν και αρχιζω και ανησυχω για την ποιοτητηα των bosch πια με αυτες τις τιμες..
Όντως...

Δεν καταλαβαίνω γιατί να υπαρχει αυτή η προκατάληψη όταν υπαρχουν χαμηλές τιμές σε επωνυμα εργαλεια...γιατί να έχει πέσει η ποιότητα δηλ..;
Εταιρία σαν την Bosch δεν νομίζω ότι διακυνδινευει να ρίξει το κύρος της μόνο και μόνο για να κάνει πωλήσεις...απευθύνεται σε επαγγελματικό κοινό κυριως.

Εάν κοιτάξεις στον Στριγκο τα υπόλοιπα σετ της Bosch (δραπανο κρουστικο και παλμικο) έχουν κανονικές τιμές της τάξεως των 350+ ευρώ..

Οπότε θεωρώ οτι το συγκεκριμένο σετ, νέο μαλιστα, το έχει σε προωθητική τιμή αυτην την στιγμη...αργότερα θα ανέβει...

Edit:..
To σκαπτικο το.πηρες. ;

Last edited:
Όντως...

Δεν καταλαβαίνω γιατί να υπαρχει αυτή η προκατάληψη όταν υπαρχουν χαμηλές τιμές σε επωνυμα εργαλεια...γιατί να έχει πέσει η ποιότητα δηλ..;
Εταιρία σαν την Bosch δεν νομίζω ότι διακυνδινευει να ρίξει το κύρος της μόνο και μόνο για να κάνει πωλήσεις...απευθύνεται σε επαγγελματικό κοινό κύριος.

Εάν κοιτάξεις στον Στριγκο τα υπόλοιπα σετ της Bosch (δραπανο κρουστικο και παλμικο) έχουν κανονικές τιμές της τάξεως των 350+ ευρώ..

Οπότε θεωρώ οτι το συγκεκριμένο σετ, νέο μαλιστα, το έχει σε προωθητική τιμή αυτην την στιγμη...αργότερα θα ανέβει...

Edit:..
To σκαπτικο το.πηρες. ;
βρε συ ξερεις πως σκεφτομαι, μακαρι να εινιαι μονο προωθητικη κινηση, αλλα με προβληματιζει καιρο που βρισκω τις 18v μπαταριες σε τιμη χωμα, τοσο πολυ που δεν σκεφτομαι πια ουτε τις parkside για αγορα και να τις χρησιμοποιω με ανταπτορα στα bosch μου, αλλα οκ εως τωρα οντως δεν βλεπω πτωτικη ποιοτητα στα εργαλεια τους.

Το σκαπτικο το περιμενω, λεει παραδση εως τις 8/12, ηξερα απο την αρχη οτι θα αργησει, δεν το βιαζομουν. Οταν θα ερθει θα σας το παρουσιασω να εχουμε μια εικονα για το αν συμφερει μια τετοια αγορα τελικα.
Και τωρα θα πρεπει να μπω σε διαδικασια πωλησης των 2 σκαπτικων performance parkside που εχω.. Και δεν ασχολουμαι ξανα με parkiside οπως εχω δηλωσει.. ψαχνουμε προσοφρες απο σοβαρες εταιριες οσοι δουλευεουμε επαγγελματικα.

Last edited:
Και τωρα θα πρεπει να μπω σε διαδικασια πωλησης των 2 σκαπτικων performance parkside που εχω.. Και δεν ασχολουμαι ξανα με parkiside οπως εχω δηλωσει.. ψαχνουμε προσοφρες απο σοβαρες εταιριες οσοι δουλευεουμε επαγγελματικα.
Για πλάκα θα φύγουν.. Έχει πολλούς ταγμένους...!!!
3 ομάδες υπάρχουν στο Facebook...

• Like
Reactions: euromaster
Πολυμορφική σκάλα από το LEROY. Αυτή την φορά έχει ικανοποιητικό απόθεμα.

Την έχω δουλέψει αρκετά, αλλά μόνο σαν πλατφόρμα. Είναι σταθρή και σχετικά ελαφριά.

Έχει άλλη μια που δεν γίνεται πλατφόρμα
Πανω που ετοιμαζομουν να το ανεβασω.

• Like
Reactions: newbie

(Αγορά με την εφαρμογή Lidl Plus στα 30€)

δεν είναι κρουστικό

• 3 χρόνια εγγύηση
  • Με επαναφορτιζόμενη μπαταρία και φορτιστή
  • Σετ εκκίνησης με επαναφορτιζόμενη μπαταρία και φορτιστή, καθώς και σετ 17 bits και τρυπανιών
  • Ιδανικό για διάτρηση και βίδωμα σε ξύλο, μέταλλο και συνθετική ύλη
  • Υψηλής ισχύος μηχανισμός μετάδοσης κίνησης 2 ταχυτήτων
  • Ισχυρή επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου 20 V (2 Ah) με ένδειξη κατάστασης LED
  • 3 βαθμίδων
  • Τεχνολογία cell balancing για περισσότερη αυτονομία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής Μεγαλύτερη αυτονομία και αντοχή στο χρόνο χάρη στην ομοιόμορφη επιβάρυνση κυψελών μπαταρίας
  • Μεγιστοποιεί το δυναμικό φόρτισης
  • Ταχυτσόκ από μέταλλο με ακτινικό κλείδωμα
  • Ρυθμιζόμενη ροπή στρέψης με λειτουργία quickstop
  • Ενσωματωμένο LED για ιδανικό φωτισμό της περιοχής εργασίας
  • Αυτόματη ασφάλεια ατράκτου („Spindle Lock“)
  • 2 μαγνητικοί φορείς bit
  • Αντιολισθητική, μαλακή λαβή
  • Πρακτικό κλιπ ζώνης με ανοιχτήρι μπουκαλιών
  • Φορτιστής 2,4 Α με αυτόματη απενεργοποίηση φόρτισης και ένδειξη φόρτισης LED
  • Συμπεριλαμβάνεται πρακτικό κουτί αποθήκευσης για εξαρτήματα
  • Με πρακτικό βαλιτσάκι αποθήκευσης
  • Μπαταρία: ιόντων λιθίου 20 V (2,0 Ah)
  • Αριθμός στροφών: 1η ταχύτητα: 0–430 min⁻¹ / 2η ταχύτητα: 0–1500 min⁻¹
  • Βαθμίδες προεπιλογής ροπής στρέψης: 25 + 1 βαθμίδα διάτρησης
  • Μέγιστη ροπή στρέψης: 45 Nm
  • Άνοιγμα τσοκ: 1,5–13 mm
  • Μέγιστη διάμετρος διάτρησης: 30 mm σε ξύλο / 13 mm σε μέταλλο
  • Εξαρτήματα που συμπεριλαμβάνονται: 1 επαναφορτιζόμενη μπαταρία, 1 φορτιστής μπαταρίας, 8 bits βιδώματος (PH1, PH2, PH3 / PZ1, PZ2, PZ3 / SL5, SL6), 8 τρυπάνια HSS (2 / 2,5 / 3 / 4 / 5 / 6 / 8 / 10 mm) και 1 προέκταση bit / Συμβατότητα με όλες τις
  • μπαταρίες της σειράς «X 20 V TEAM»
  • 1 σειρά επαναφορτιζόμενων μπαταριών για φόρτιση πάνω από 100 συσκευών (δεν συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία)
  • Προτεινόμενη επαναφορτιζόμενη μπαταρία: 20 V (2 Ah) / Χρόνος φόρτισης (2 Ah / 4 Ah / 8 Ah / 12 Ah): 60 min / 120 min / 240 min / 380 min

ULTIMATE SPEED® Φορητός εκκινητής μπαταρίας αυτοκίνητου με powerbank umap 12000 C4

(Αγορά με την εφαρμογή Lidl Plus στα 30€)

• 3 χρόνια εγγύηση
  • 2 σε 1: εκκίνηση μπαταρίας αυτοκινήτου και υψηλής ισχύος φορτιστής Powerbank.
  • Άμεση εκκίνηση της μπαταρίας του οχήματος, με υψηλή τάση ρεύματος (περ 500 A / 12 V), χωρίς χρονοβόρα επαναφόρτιση.
  • Με προστασία έναντι λανθασμένης πολικότητας, βραχυκυκλώματος και υπερφόρτωσης, καθώς και προστασία κατά των σπινθήρων.
  • Σύγχρονη τεχνολογία ιόντων λιθίου με υψηλής ισχύος επαναφορτιζόμενη μπαταρία LiFePO4.
  • Μέγιστος ηλεκτρονικός βαθμός απόδοσης, έως 90 % ωφέλιμη χωρητικότητα μπαταρίας. Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής χάρη στην υψηλή σταθερότητα κύκλων.
  • Ελάχιστη αυτοεκφόρτιση.
  • Διαθέσιμη χωρητικότητα σε λειτουργία USB (έξοδοι 1 A / 2 A): 6650 mAh.
  • Σύνδεση 12 V (max. 8 A) συμβατή με άλλους κωδικούς (π.χ. για θερμαινόμενο πλατοκάθισμα).
  • Συμπεριλαμβάνονται αντάπτορας 12 V, καλώδια εκκίνησης μπαταρίας αυτοκινήτου και
  • καλώδιο φόρτισης USB-C για κινητά και tablets με σύνδεση USB-C.
  • Ένδειξη κατάστασης φόρτισης με 4 LED.
  • Δυνατότητα ενεργοποίησης φακού LED με λειτουργία φλας.
  • Με πρακτική θήκη αποθήκευσης και μεταφοράς.
  • Χωρίς τροφοδοτικό, οικολογική κατασκευή που στοχεύει στην αειφορία.
  • Ο εκκινητής μπαταρίας αυτοκινήτου ενδείκνυται για βενζινοκινητήρες με κυβισμό max. 3,0 L και πετρελαιοκινητήρες με κυβισμό max. 2,0 L.
  • Μπαταρία: ιόντων λιθίου 12 V (12000 mAh στα 3,2 V / 38,4 Wh).
  • Ενσωματωμένος φακός LED κατάλληλος για θερμοκρασίες έως -21 °C

Screenshot-2025-11-28-004736.jpg