Εκπτώσεις-Προσφορές.

Υπάρχει και η αρχή των ισων αποστάσεων ((arm’s length) αλλά ποιός θα τα βάλει με τους παγκόσμιους κολοσσούς.
Νομίζω ότι το PRAKTIKER το είχε μια επενδυτική και η πολιτική των επενδυτικών είναι γνωστή.
Το Praktiker είχε αγορασθεί από τον κύριο μέτοχο της Eurobank,Prem Watsa.

• Like
Reactions: newbie
Το Praktiker είχε αγορασθεί από τον κύριο μέτοχο της Eurobank,Prem Watsa.

Σωστά. Από την Fairfax Financial Holdings η οποία έχει σημαντική παρουσία στην Ελλάδα με συμμετοχή σε αρκετές εταιρείες: EUROBANK, ANT1, METLEN ........

Θεωρω οτι για καποιον που ψαχνει ενα δυνατο κρουστικο δραπανοκατσαβιδο σε σετ με μπαταριες&φορτιστη και βαλιτσα η συγκεκριμενη τιμη απλα δεν υπαρχει....!!!

BBP5451.jpg

Θεωρω οτι για καποιον που ψαχνει ενα δυνατο κρουστικο δραπανοκατσαβιδο σε σετ με μπαταριες&φορτιστη και βαλιτσα η συγκεκριμενη τιμη απλα δεν υπαρχει....!!!

BBP5451.jpg
Η borman pro έβγαλε και ένα πολύ ωραίο αλυσοπριονάκι μπαταρίας το οποίο επεκτείνεται χωρίς αναγκη προσθήκης κάποιας προέκτασης μέχρι το ένα μέτρο.

Last edited:
  • Like
Reactions: KOSSTV

BBP5451.jpg
Μπραβο Κωστη, εξαιρετικη προσφορα για καποιον που θελει να επενδυσει σε αυτη την εταιρια, την εχω μαζι με την Total πολυ ψηλα..

• Like
Reactions: KOSSTV
5AH μπαταρία Bosch στα 50 ευρώ και από σοβαρό μαγαζί (έχω ψωνίσει κι εγώ από το συγκεκριμένο) μάλλον το λες καλή προσφορά:

• Like
Reactions: newbie and KOSSTV
5AH μπαταρία Bosch στα 50 ευρώ και από σοβαρό μαγαζί (έχω ψωνίσει κι εγώ από το συγκεκριμένο) μάλλον το λες καλή προσφορά:
Λάζαρε πολλά μαγαζιά την εχουν/είχαν 50...Όχι απλώς θεωρώ εξαιρετική την τιμή..Είναι στα όρια του τσαμπα εαν βάλεις τον ανταγωνισμό στην εξίσωση.

Βρηκα την παρακατω προσφορα στο Amazon.de

O παγκος Bosch PWB 600 στα €148.44 με δωρεαν μεταφορικα. Στο σκουτζ ξεκιναει απο 208€ + μεταφορικα (Δεν εχει πεσει κατω απο 180 στο σκρουτζ). Το ποσταρα και πριν λιγο στα Λαγωνικα και περιμενω την εγκριση.

Σκεφτομαι να μου το παρω για Χριστογεννατικο δωρο :P
Το εχει δοκιμασει κανεις? Το θελω για χαλαρα κοψιματα / τριψιματα στο σπιτι.

Τι διαφορά έχει σε σχέση με τους πάγκους που στοιχίζουν το 1/5 του Bosch?
Εννοώ το είναι αυτό που θα κάνεις στον Bosch που δεν μπορείς στους άλλους;

• Like

O παγκος Bosch PWB 600 στα €148.44 με δωρεαν μεταφορικα. Στο σκουτζ ξεκιναει απο 208€ + μεταφορικα (Δεν εχει πεσει κατω απο 180 στο σκρουτζ). Το ποσταρα και πριν λιγο στα Λαγωνικα και περιμενω την εγκριση.

Καθαρά προσωπική άποψη (έχω αλλάξει 3 μέχρι τώρα, με τελευταίο έναν της WOLFCRAFT):

Μιλάμε για πάγκο των 11 kg που χωρίς στήριξη θα πηγαίνει βόλτα. Σαφώς και έχει έχει πολλές δυνατότητες που σου κάνουν την ζωή εύκολη, αλλά τα 150€ τα θεωρώ πάρα πολλά. Αν είναι επιτακτική η ανάγκη να κλείνει για να αποθηκεύεται, κοίτα για κάποιον άλλο με περίπου τις ίδιες δυνατότητες (έστω και με κάποιες μετατροπές) αλλά στο 1/5 της τιμής.
Αυτά από την δική μου εμπειρία.

• Like
Reactions: Chris_mar
Να δωσεις ενα 20ρικακι και θα κανεις τη δουλεια σου μια χαρα. Οχι επειδη ειναι φτηνο, αλλα επειδη κανει αριστα αυτο που θελεις.

Πρεπει να εχω 6-7 παρομοιους αναδιπλουμενους παγκους στο εργαστηριο και ποτε δεν χρειαστηκα κατι καλυτερο.

Εκτος βεβαια απο την περιπτωση που κανεις κεφι να βλεπεις το ιερο λογοτυπο, οποτε παω πασο, καθως σε αυτο το γλυκο αμαρτημα, πεφτω συνεχως 😬

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας, πιο πολυ με τραβηξε η εκτπωση και φυσικα το λογοτυπο.
Δεν εχω δοκιμασει παρομοιους παγκους στο παρελθον καθως εχω μεγαλους παγκους με ροδες στο μαρμαραδικο.

Θα κοιταξω αυτο που εστειλε ο Μιχαλης.

Μιας και μιλαμε για παγκους εργασίας να αναφερω και την δικια μου εμπειρια.
Εχονντας 2 χαλασει 2 αυτης της σειρας αγορασα προ πολλα ετη αυτον ο οποιος ειναι τανκς!!!

1766564981675.png

Η επιτομη της σταθεροτητας μπορεις να ανεβεις επανω να χοροπηδας και δεν θα κανει κιχ.

Εχει διαφορες τρύπες για σφικτηρες και τομες οπου μπορεις να στηριξεις ενα ξυλο να το κοψεις.

Μαζευεται και πιανει ελαχιστο χωρο.

1766564964314.png

Λέω να το τσιμπήσω για να το έχω μόνιμα μέσα στο Vito για αλλαγή ελαστικού.
ή με +10€ με 2 μπαταρίες.
Τι λέτε?

Τι λέτε?

Δεν ξέρω αν μπορείς να ρυθμίσεις τα Nm. Τα 380Ν τα θεωρώ πολλά, ακόμα και αν τα πραγματικά είναι λιγότερα. Στα ξεβιδώματα θα είναι μια χαρά και νομίζω ότι εκεί έχουμε πρόβλημα οι περισσότεροι, όταν τα βουλκανιζατερ σφίγγουν δίχως αύριο. Στα βιδώματα, το πιο ασφαλές για εμένα είναι το δυναμόκλειδο στο τέλος.
Αν το πάρεις, θα σου πρότεινα να πάρεις και ένα επώνυμο impact καρυδάκι για τα μπουλόνια.

Δεν ξέρω αν μπορείς να ρυθμίσεις τα Nm. Τα 380Ν τα θεωρώ πολλά, ακόμα και αν τα πραγματικά είναι λιγότερα. Στα ξεβιδώματα θα είναι μια χαρά και νομίζω ότι εκεί έχουμε πρόβλημα οι περισσότεροι, όταν τα βουλκανιζατερ σφίγγουν δίχως αύριο. Στα βιδώματα, το πιο ασφαλές για εμένα είναι το δυναμόκλειδο στο τέλος.
Αν το πάρεις, θα σου πρότεινα να πάρεις και ένα επώνυμο impact καρυδάκι για τα μπουλόνια.
Σ'ευχαριστώ πολύ.Εχω ήδη Μilwaukee καρυδακι για το Bosch αλλα λυπόμουν να έχω το Bosch μόνιμα στο αυτοκινητο.

• Like
Τι λέτε?

οι μπαταριες της τοπσακ ειναι πολυ καλες!
εχω μια 4 αρα απο το μεγαλο της μπουλονοκλειδο και την χρησιμοποιω κατι χρονια τωρα πιο συχνα απο ολες και κραταει μια χαρα!
οπότε για μια μικρη διαφορα νομιζω οτι αξιζει