Εκπτώσεις-Προσφορές.

Το βάρος δώθηκε στην Stanley γιατί στον όμιλο η Dewalt θεωρείται ποια η "τσόντα"...
Επισεις η εμπορικη πολιτική της Dewalt τοσο στα ανταλλακτικά,πανάκριβα ως απλησιαστα,όσο και στην αντιμετώπιση σέρβις είναι κάτω του μετρίου...δεν ξερω εαν βεβαια υπαρχει σκοπος υποβαθμισης αλλα τα περιστατικα ειναι πολλα...

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το μαγαζί της Stanley που φτιάχτηκε στο Αγ.Δημητριο...επιλέχτηκε από τον όμιλο η λογικη να υπαρχει μαγαζι οπου θα υπάρχει όλη η γκάμα από μια εταιρία ώστε να "σπρωχτει"ο κοσμος προς στα εκεί....
Νομίζω το πέτυχε με το παραπάνω...
Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες...

Το βάρος δώθηκε στην Stanley γιατί στον όμιλο η Dewalt θεωρείται ποια η "τσόντα"...
Επισεις η εμπορικη πολιτική της Dewalt τοσο στα ανταλλακτικά,πανάκριβα ως απλησιαστα,όσο και στην αντιμετώπιση σέρβις είναι κάτω του μετρίου...δεν ξερω εαν βεβαια υπαρχει σκοπος υποβαθμισης αλλα τα περιστατικα ειναι πολλα...

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το μαγαζί της Stanley που φτιάχτηκε στο Αγ.Δημητριο...επιλέχτηκε από τον όμιλο η λογικη να υπαρχει μαγαζι οπου θα υπάρχει όλη η γκάμα από μια εταιρία ώστε να "σπρωχτει"ο κοσμος προς στα εκεί....
Νομίζω το πέτυχε με το παραπάνω...
Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες...
Εγώ πάντως ενώ ήμουν έτοιμος να επενδύσω σε DeWalt 18v μου χάλασε το τρυπάνι (κρουστικό Brushless) και με το ζόρι μου το έφτιαξε το service στη Ρόδο. Αυτό με κράτησε ένα βήμα πίσω στην αγορά.. και μετά από ματιά που έριξα δεν φτάνει που είναι ακριβότερα δεν αξίζουν και τα χρήματα τούς.

Στάλθηκε από το S60 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάρε τηλ στο Stanleycenter υπάρχει το σετ
https://www.stanleycenter.gr/SET-KR...K462D2S-QW?search=FMCK462D2S&description=true

Μιλά με το Γιώργο...

Όσο αφορά την Stanley κρατήστε μικρό καλάθι ποιος εξαγοράζει τι...
Ο Γιώργος, stanleycenter,μου ανέφερε ότι η γκάμα στα μέσα του επόμενου χρόνου θα ανανεωθεί...
Όσο αφορά τις μπαταρίες εγώ είδα την Τρίτη μια κούτα 2 amper και άλλη μια 4 amper...κοινός μια χαρά υπάρχει ποσότητα..
Το γνωριζω, εκει θα έπαιρνα τηλ..

Antonis F

Εγώ πάντως ενώ ήμουν έτοιμος να επενδύσω σε DeWalt 18v μου χάλασε το τρυπάνι (κρουστικό Brushless) και με το ζόρι μου το έφτιαξε το service στη Ρόδο. Αυτό με κράτησε ένα βήμα πίσω στην αγορά.. και μετά από ματιά που έριξα δεν φτάνει που είναι ακριβότερα δεν αξίζουν και τα χρήματα τούς.

Λυπαμαι που θα στο πω αλλα ειναι το υπαριθμον 1 προβλημα στη Dewalt...τα κρουστικα,πνευματικα και σκεπτικα εχουν μεγαλα θεματα....

Πραγματικά λυπάμαι που δεν τα έσκασα να πάρω το hilti . Στην τιμή του solo πήρα σετ DeWalt με μπαταρίες και βιδολογο βέβαια (κανένα θέμα με το βιδολογο). Αλλά. Όσο ευχαριστημένος από το DW 745 (το πρώτο DeWalt εργαλείο μου) τόσο από γοητευμένος από το σετ τρυπάνι βιδολογο. Ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα στο μέλλον και να μην χρειαστεί να εγκαταλείψω την πλατφόρμα της DeWalt.

Άκυρη η αγορά, το κατάστημα προς τιμη του με ενημέρωσε ότι λόγω εξαγορας της stanley απο την procter & gamble οι μπαταρίες θα αλλαξουν και απο τις υπάρχουσες υπάρχει ελάχιστο στοκ.
Θα μπορούν να κουμπώσουν οι νέες αλλα θα χρειάζονται ένα ανταπτορα που θα προσθέσει βαρος στα εργαλεία....

Παω για bosch μου φαίνεται !!

Antonis F

Όχι Procter & Gamble Αντώνη , Porter Cable σου ανέφερε που ανήκουν ήδη στον ίδιο όμιλο και θέλουν να επεκταθούν παγκοσμίως μέσω του δικτύου της Stanley-Black & Decker .

Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Όχι Procter & Gamble Αντώνη , Porter Cable σου ανέφερε που ανήκουν ήδη στον ίδιο όμιλο και θέλουν να επεκταθούν παγκοσμίως μέσω του δικτύου της Stanley-Black & Decker .

Το οποιο φαινεται και λογικο. Το παραλογο ειναι αυτο που ειπε για τις μπαταριες. Και τα Porter Cable τις ιδιες εχουν με αλλη εγκοπή οπως εχουν και τα B&D και τα Stanley.

Εχετε απολυτο δικιο, μακακια εγραψα με το τ9 !!!
τωρα το προσεξα.

Antonis F

Πάρε τηλ στο Stanleycenter υπάρχει το σετ
https://www.stanleycenter.gr/SET-KR...K462D2S-QW?search=FMCK462D2S&description=true

Μιλά με το Γιώργο...

Όσο αφορά την Stanley κρατήστε μικρό καλάθι ποιος εξαγοράζει τι...
Ο Γιώργος, stanleycenter,μου ανέφερε ότι η γκάμα στα μέσα του επόμενου χρόνου θα ανανεωθεί...
Όσο αφορά τις μπαταρίες εγώ είδα την Τρίτη μια κούτα 2 amper και άλλη μια 4 amper...κοινός μια χαρά υπάρχει ποσότητα..
Update.

Το σετάκι παραλαμβάνεται αύριο μάλλον αν προλάβω να περάσω απο το μαγαζί τους να του ρίξω και μια ματιά καμιάς ώρας !!

Θέτε ρεπορταζ αγορας και φωτο αν μου το επιτρέψουν ;

Antonis F

Φωτορεπορτάζ Αντωνη θα ήταν ότι το καλύτερο για τους υπόλοιπους....
Σας βλέπω να τρέχετε προς τα εκεί μετά.. !!!

Το σετάκι αναπαύεται στο δάπεδο του γραφείου μου πλέον, να ευχαριστήσω τον Γιώργο για την άψογη εξυπηρέτηση και τα δωράκια !!

20191217_150527.jpg
δίπλα στον παλαιό της οικογένειας (σάκος 10ετίας πλέον με άπειρες ώρες εγκαταστάσεων στο κοντέρ του)

Φωτορεπορτάζ δεν έχει, σεβάστηκα την επιθυμία του καταστήματος.

Μπορώ όμως να σας πω ότι είναι άψογα οργανωμένο, διαθέτει τα πάντα τακτοποιημένα στη σειρά βοηθώντας ακόμα και τον αδαή με λίγο ψάξιμο να βρει ότι θελήσει. Μία επίσκεψη θα σας πείσει !

Το ένα από τα δώρα θα κληρωθεί σε νέο νήμα και θα παρακαλούσα να λάβουν μέρος μόνον όσοι έχετε παιδιά (άντε μέχρι ανίψια) από 10+ διότι το μποξάκι βοηθά την πιτσιρικαρία στο έμπα του κόσμου των εργαλείων.

το δωράκι της κλήρωσης...

20191217_134510.jpg

Εξαιρετικα!
Αναμενουμε το αναλυτικο φωτορεπορταζ απο τα εργαλεία στο αντιστοιχο τμημα και συμπερασματα απο την χρηση.
Μπραβο και για το δωρακι!
Δε καταλαβαινω βεβαια την αρνηση του μαγαζιου στην δωρεαν διαφήμιση αλλα οπως θελουν.

Συμπέρασμα με το νέο χρόνο προς το τέλος του Ιανουαρίου που θα τα χρησιμοποιήσω στο χωριό !!

Καλορίζικο Αντώνη....
Το σετ παιδικής εργαλειοθήκης το εχω και εγω...παρά πολύ καλό και πρακτικό για τους μικρούς φιλους...!!!