Εκπτώσεις-Προσφορές.

Για κάθε αντικείμενο βάζει 20 ευρώ μεταφορικά αυτόματα κάτι ανάλογο έκανε και το werkzeugalarm αλλά του έστελνες μαιλ και στα μείωνε. Αυτός κάνει το ίδιο έχεις εικόνα;

Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικά το ίδιο και αυτός μέσω email σου κάνει 20 ευρώ μεταφορικά ανά παραγγελία.

Μου ηρθε sms απο leroyMerlin . Για τα μελη απο σημερα εως και 15/2 -25% σε ολα τα εργαλεια ακομη και σε αυτα που τρεχουν σε προσφορα θα γινει επιπλεον η εκπτωση. Δεν ειδα κατι στο site ομως.

Re: Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Μου ηρθε sms απο leroyMerlin . Για τα μελη απο σημερα εως και 15/2 -25% σε ολα τα εργαλεια ακομη και σε αυτα που τρεχουν σε προσφορα θα γινει επιπλεον η εκπτωση. Δεν ειδα κατι στο site ομως.
Κι εμένα μου ήρθε με 25% έκπτωση νομίζω συμφέρει εκτός και αν ανατιμήσουν την αρχική τιμή αφού ως γνωστό δε ζούμε στο αμερικα αλλά στην χώρα της απατεωνιάς.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λοιπόν οι τιμές με την έκπτωση έχουν περαστεί κανονικά στην σελίδα τους και βγαίνουν μερικά σε πάρα πολύ καλές τιμές.

Ξεχώρισα γωνιακός τροχός makita 125 36euro
Πάγκοπριονο Dewalt 745 441 euro
Κρουστικό δραπανοκατσαβιδο Stanley fatmax 67 euro.

Η έκπτωση είναι μόνο για τα ηλεκτρικά και όχι όλα όλα (για αρκετά όμως)

Νομίζω ότι οι τιμές στο site είναι χωρίς έκπτωση και αφαιρεσαν κάποιες προσφορές όπως σε αυτό https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...pistoleto-katedafistiko-1700w-deshi-62226836/

Σε αυτό https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal.../pistoleto-800w-bosch-blue-gbh-3000-81926712/
όπου το έχει προσφορά δεν έχει απόθεμα...και στην Πειραιώς, όπου έχει απόθεμα,δεν το έχει σε προσφορά.........

Για όσους ενδιαφέρονται για την πένσα τζαμάδων της Knipex, εδώ παίζει σε πάρα πολύ καλή τιμή. Λιγότερο και από το μισό της τιμής που την έχω βρει Ελλάδα και εξωτερικό. Και μην σας ξεγελάει η ονομασία που της έχει δώσει η Knipex. Δεν είναι μόνο για τζαμάδες...έχει πολύ δυνατό σφίξιμο στα μπροστά δόντια. Θεωρώ ότι αξίζει και το τελευταίο σέντι ειδικά σε αυτήν την τιμή. :violent-smiley-030:

91511604k.jpg