Εκπτώσεις-Προσφορές.

Κωστή σ ευχαριστώ. δεν έχω κάποια γνώμη για τα εργαλεία αυτά, μόνο ότι βλέπω στα εκάστοτε σχόλια.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μιχάλη να σου πω κι εγώ τα αποφεύγω τα πολύ φτηνά. και όντως οι μπαταρίες είναι πάρα πολύ φτηνές.

Σε κατ/μα που πήγα όμως πριν την καραντίνα και ζήτησα να την δω, μου φάνηκε αρκετά ποιοτική για τα χρήματά της. το ίδιο και τα παρελκόμενα που είχε μέσα το κουτί. ήταν και βαριά που σημαίνει ( ; ) ότι δεν είναι και τόσο ψεύτικη.
Μιας και την ήθελα για το χωριό που παω 2-3 μήνες το χρόνο, λέω δεν βαριέσαι, πόσο φθορά να γίνει ; αυτό είναι το σκεπτικό μου.

Εμφανισιακά όμως όπως είπα είναι τόσο ωραία που σκέφτομαι να την τοποθετήσω εδώ στην Αθήνα να δω τι λέει και πως συμπεριφέρεται στη σκληρή χρήση.

Πριν δύο χρόνια είχα αγοράσει για το μπάνιο αυτή εδώ: https://www.leroymerlin.gr/gr/mpani...-sofia-gia-loutro-se-hrome-finirisma-61992343
Είχε 17 ευρώ τότε.
Μόλις πριν από ένα μήνα έσπασαν οι εσωτερικές στροφές του μηχανισμού εναλλαγής βρύση/τηλέφωνο. Με καθημερινή συνεχή χρήση.
Την ίδια εποχή έδωσα τα ίδια λεφτά για να φτιάξω τον αντίστοιχο μηχανισμό σε Grohe (στην ουσία για αντικατάσταση λάστιχου). Αφού είδα οτι και η φθηνή κάνει μια χαρά τη δουλειά της αποφάσισα να την αφήσω στη μπανιέρα και να κρατήσω την Grohe για καβάτζα. Σαν ποιότητα καμμία σχέση η μία μπαταρία με την άλλη. Αλλά και στην τιμή ισχύει αυτό.
Συμπέρασμα, αξίζει να πάρεις μια φθηνή. Ειδικά αν την χρησιμοποιείς μία στα τόσο.

Νικόλα για την θεία καλό είναι και το πρασινο Bosch αλλά επειδή ξέρω τον Αντώνη του προτεινα αυτό.
Επίσης όλα αυτά τα σετάκια με τρυπανια είναι ωραία να τα βάλεις κάτω από το δέντρο σαν στολίδι...
Και μέχρι εκεί.
Αντε να αντέξει καμια κατσαβιδομυτη σε torx...

Όσο για τις borman επειδή φέτος στην Χίο έβαλα μια στο μπάνιο θα σας πω την κατάσταση της το Πάσχα που θα ξαναπάω...
Από χρήματα τζαμπα. Σχεδόν όσο κάνουν 4-5 ρακορ κάνει η μπαταρια ολόκληρη με τα ρακορ της...

Για να δουμε.

Αποστόλη την ίδια μπαταρία την αγόρασα πριν 2 περίπου χρόνια από το leroy και την έβαλα στο λουτρό στο χωριό.
Παρ όλη τη μεγάλη πίεση που έχει το δίκτυο και τη πολλή σκληρότητα του νερού η μπαταρία δουλεύει άψογα και δεν στάζει από πουθενά.
Ούτε έχουν πάθει τίποτα οι εσωτερικές στροφές του μηχανισμού εναλλαγής βρύση/τηλέφωνο. η χρήση της όμως είναι 3 μήνες το καλοκαίρι.
Η προηγούμενη όμως ( δεν θυμάμαι μάρκα) φθηνή και αυτή δεν κράτησε ούτε χρόνο.
Τι να πω, εγώ είμαι ο τυχερός και εσύ ο άτυχος ; ίσως να ισχύει και σ αυτή την περίπτωση αυτό που λένε '' πως θα σου βγει '' το προϊόν...

Επεισης βλεπω πολλα νεα ηλεκτρομαγαζα να εχουν εμφανιστει τις τελευταιες μερες..οποτε διπλη προσοχη στις αγορες....

επι τη ευκαιρια, προσφορα bf και καλα δραπανοκατσαβιδο ryobi στα 58 ευρω απο 100+ του επομενου. με το που το βλεπω στη σελιδα προσφορων του σκρουτζ, λεω κατσε να βαλω λινκ στο φορουμ γιατι ξερω οτι καποιοι τα αγαπατε τα συγκεκριμενα. θυμηθηκα ομως το περσινο μαθημα μου και εκανα πρωτα ενα τσεκ

το βλεπει ο ασχετος λεει: ευκαιρια. οπως ειπα αρχικα και εγω
μαγαζι δυο μηνων , ε-μαγκνετ καπως ετσι 4 στις 4 αρνητικες κριτικες

ακολουθει υποθετικη παραγγελια

κοστος μεταφορικων καπου 1800 ευρω!!
μονο με καταθεση τραπεζης και καρτα viva
Το κατάστημα λειτουργεί μόνο διαδικτυακά

βρωμαει? φυσικα. μαλλον καποιοι βασιζονται οτι ενας να μην προσεξει τα μεταφορικα ή ενας πιτιρικας με τη καρτα του μπαμπα να την πατησει, εβγαλαν μηνιατικο
τωρα προσπαθησα να ξαναμπω , ο μπροουζερ λεει για σφαλμα 504 κλπ
μαλλον τους πηραν χαμπαρι

θελει προσοχη παιδια μερες που ειναι, απο συμπτωση περισυ γλιτωσα κανα πενηνταρι που με παιδεψαν κανα μηνα να το παρω πισω, ενα δικτυακο μαγαζι που μετα βαρεσε κανονι και μετα απο καταγγελιες συνελαβαν μεν υπευθυνους και τους μπουζουριασαν ο κοσμος ομως δεν πηρε πισω τα λεφτα του

ΓŽΒ£Γβ€žΓŽΒΉΓŽΒ³ΓŽΒΌΓŽΒΉΓΕ’Γβ€žΓβ€¦Γβ‚¬ΓŽΒΏ ΓŽΒΏΓŽΒΈΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ·Γβ€š (18).jpg

Νικόλα για την θεία καλό είναι και το πρασινο Bosch αλλά επειδή ξέρω τον Αντώνη του προτεινα αυτό.
Επίσης όλα αυτά τα σετάκια με τρυπανια είναι ωραία να τα βάλεις κάτω από το δέντρο σαν στολίδι...
Και μέχρι εκεί.
Αντε να αντέξει καμια κατσαβιδομυτη σε torx...

τοσο χαλια ε?
τοτε ισως ειναι καλυτερα να της παρω κατι σε oxford και μερικα τρυπανακια και βιδουλες καλουτσικα συνολο κανα 30 αρι. να της δωσω και κανενα απο τα φτηνα δικα μου δωρο

Last edited by a moderator:
Αποστόλη την ίδια μπαταρία την αγόρασα πριν 2 περίπου χρόνια από το leroy και την έβαλα στο λουτρό στο χωριό.
Παρ όλη τη μεγάλη πίεση που έχει το δίκτυο και τη πολλή σκληρότητα του νερού η μπαταρία δουλεύει άψογα και δεν στάζει από πουθενά.
Ούτε έχουν πάθει τίποτα οι εσωτερικές στροφές του μηχανισμού εναλλαγής βρύση/τηλέφωνο. η χρήση της όμως είναι 3 μήνες το καλοκαίρι.
Η προηγούμενη όμως ( δεν θυμάμαι μάρκα) φθηνή και αυτή δεν κράτησε ούτε χρόνο.
Τι να πω, εγώ είμαι ο τυχερός και εσύ ο άτυχος ; ίσως να ισχύει και σ αυτή την περίπτωση αυτό που λένε '' πως θα σου βγει '' το προϊόν...

Αυτή είναι και η διαφορά του ακριβού προϊόντος με το φθηνό. Με το ακριβό ελαχιστοποιείς τις πιθανότητες να μην σου "βγεί".
Θεωρητικά πάντα.
Πάντως η αλήθεια είναι οτι η δική μας έφαγε ζόρι χοντρό. Με τρία παιδιά στο σπίτι καταλαβαίνεις...

το ε-μαγκνετ ξαναεμφανιστηκε, αυτη τη φορα με νορμαλ μεταφορικα και με το δραπανοκατσαβιδο της στανλευ, αλλά εξακολουθει να ζηταει ή καρτα viva μονο (γιατι αραγε?) ή τραπεζικη καταθεση .
χωρις αντικαταβολη παντα...
οπως και περισυ με αλλες εταιριες λιγων μηνων, μαλλον και φετος θα την πατησουν πολλοι και θα κλαινε τα λεφτα τους κατα πως δειχνει. και οχι μονο τα ποσα των αγορων αλλά ολοκληρη τη καρτα..

υγ
η viva ειναι εξωσυστημικη καρτα και δεν μπαινει στον ελεγχο της εφοριας και των τραπεζων ουτε λειτουργει μεσω ασφαλων συνδεσεων με καποιο λινκ τραπεζης
για αυτο την χρησιμοποιουν οσοι επαγγελματιες χρωστανε στην εφορια καθως τα ποσα της καρτας δεν κατασχονται.
βρηκαν λοιπον την τρυπα οι μαγκες, να μην μπαινει ο πελατης σε ασφαλη συνδεση

σε ευχαριστω κωστα μου αλλά ειναι πολλα τα λεφτα για τη θεια για να ανοιξει αραια και που καμια ουπα στο τοιχο ή καμια τρυπα σε κανα πασαλο.
ασε που θα εμπαινα στο πειρασμο να της βουτηξω τα cyl9 ;)

αλλωστε η θεια ειναι 77, θα φυγει πολυ πριν το δραπανο και τα τρυπανια :flipout:
την παω ομως γιατι εχει τα εργαλεια της αλυσοπριονο ψαλιδια μπορντουρας, πλυστικα, χλοοκοπτικα σπαθοσεγα μπαλαντεζες κλπ και φερνει βολτα το κηπο της 4 στρεματα, τις κοτες της και τετοια
δυστυχως απο ενα ηλεκτρικο ματι κινεζικο που βραχυκυκλωσε , της καηκε μια αποθηκη-κουζινα και μαζι με αυτη και μερικα εργαλεια οπως το προηγουμενο δραπανο
κλασικη γιαγια στο χωριο!

εχω και αρκετα φτηνα τρυπανια μπετου που πια δεν χρειαζομαι, ένεκα το sds, και κατι σιδηρου οπότε ταμάμ θα της ερθει το oxford μαλλον

Re: Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές.

το ε-μαγκνετ ξαναεμφανιστηκε, αυτη τη φορα με νορμαλ μεταφορικα και με το δραπανοκατσαβιδο της στανλευ, αλλά εξακολουθει να ζηταει ή καρτα viva μονο (γιατι αραγε?) ή τραπεζικη καταθεση .
χωρις αντικαταβολη παντα...
οπως και περισυ με αλλες εταιριες λιγων μηνων, μαλλον και φετος θα την πατησουν πολλοι και θα κλαινε τα λεφτα τους κατα πως δειχνει. και οχι μονο τα ποσα των αγορων αλλά ολοκληρη τη καρτα..

υγ
η viva ειναι εξωσυστημικη καρτα και δεν μπαινει στον ελεγχο της εφοριας και των τραπεζων ουτε λειτουργει μεσω ασφαλων συνδεσεων με καποιο λινκ τραπεζης
για αυτο την χρησιμοποιουν οσοι επαγγελματιες χρωστανε στην εφορια καθως τα ποσα της καρτας δεν κατασχονται.
βρηκαν λοιπον την τρυπα οι μαγκες, να μην μπαινει ο πελατης σε ασφαλη συνδεση

Για το συγκεκριμενο, σιγουρα ειναι απάτη γιατι:

1. πας στους "ορους και προυποθεσεις" και βλεπεις
Τα στοιχεία της εταιρείας είναι τα ακόλουθα: Safevault Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, Γ' Σεπτεμβρίου 8, Αθήνα. τηλ.: 210 2201628 , e-mail: [email protected], ΑΦΜ: 801192343, Αρ. ΓΕΜΗ: 151443001000

2. Πας εδω
https://www.businessregistry.gr/publicity/index?submitted=true&afm=997103823
και βαζεις τον αριθμο ΓΕΜΗ και πατας "δεν ειμαι ρομποτ" και ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

3. Σου βγαζει μια εγγραφη και πατας πανω της και σου ανοιγει σελιδα με τα στοιχεια της επιχειρησης.
Μεχρι εδω καλα....

4. Στο κατω μερος ομως εχει ενα λινκ με το καταστατικο "Προβολή"
Πατας και διαβαζεις ονοματα και διευθυνσεις και πως το ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ.................................................. 1000 (ΧΙΛΙΑ) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΕΥΡΩ.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

ε μετα μπαινεις και παραγγελνεις!!!

Καλησπέρα μαστόρια!. Έχετε βρεί κάποιες προσφορές σε εργαλεία, λόγω black friday?. Υπάρχει κάποιο ειδικό νήμα;.....ποστάρονται εδώ;

δεν σημαινει τιποτα αυτο, για να συσταθει μια ΙΚΕ χρειαζεται κεφαλαιο 1 ευρω !

Eτσι ακριβως, δεν σημαινει τιποτα και δεν λεει τιποτα για την κερδοφορια η μη της εταιρειας.
Υπαρχουν εταιρειες με κεφαλαιο το μινιμουμ που οριζει ο νομος και οχι μονο ειναι κερδοφορες αλλα και η διαχρονικη καθαρη τους θεση ειναι υπερπολλαπλασια του αρχικου κατατεθειμενου κεφαλαιου.

Για να υπαρξει σαφης εικονα της πορειας μιας εταιρειας πρεπει να δεις τον ισολογισμο της και τα αποτελεσματα χρησης.

++++++

Καλησπέρα μαστόρια!. Έχετε βρεί κάποιες προσφορές σε εργαλεία, λόγω black friday?. Υπάρχει κάποιο ειδικό νήμα;.....ποστάρονται εδώ;

Εδω ποσταρονται Mike.

jks13, βρε θεριο, κανεις για ντετεκτιβ :firstprize:
δεν ηξερα οτι υπαρχουν τετοια κολπα και μπορεις να βρεις ακρη...

τωρα βεβαια τα παιδια ισως διαφωνουν, αλλά εγω σε μονοπροσωπη ικε με μετοχικο κεφαλαιο 1000 ευρω ουτε καλτσες δεν θα αγοραζα δινοντας αριθμο καρτας και μαλιστα εξωτραπεζικης.
ο λογος απλος, με τι λεφτα θα κανει παραγγελιες ομαδικες απο εξωτερικο?
ή μηπως οι τραπεζες εχουν ανοιξει τον κρουνο των δανειων και μαλιστα σε μονοπροσωπες ικε?

και πως εξηγουνται τα τερατωδη μεταφορικα της προηγουμενης ημερας, ή η ελλειψη αγορας με τραπεζικη καρτα εστω?

οι ικε δημιουργηθηκαν για να δωσουν διεξοδο σε μικροκατασκευαστες, μικροκαλλιτεχνες, μικροαγροτες κλπ
και μαλιστα ξεκινησαν σαν συντεχνιες 5 ατομων μινιμουμ και στη πορεια εγιναν και μονοπροσωπες προκειμενου να ενταχθουν σε αυτες αυτοι που δουλευαν λαθραια, πχ κοσμηματακια- χαϊμαλια στο δρομο κλπ προκειμενου να εχουν ολοι αυτοι μια φορολογικη εικονα και να πληρωνουν εισφορες σε ταμεια

δεν δημιουργηθηκαν για να κανουν ομαδικες παραγγελιες απο εξωτερικο και μαλιστα με μετοχικο κεφαλαιο 1000 ευρω :)

μακαρι να κανουμε λαθος, και να μην γινει και με αυτη οτι εγινε περυσι με την mall και αλλη μια που μου διαφευγει το ονομα της
περυσι πηρα τηλ την εταιρια, εκανα παραγγελια, κατεθεσα χρηματα 55 ευρω σε τραπεζικο λογαριασμο, ξαναπηρα τηλεφωνο και εδωσα αριθ. καταθεσης.
τοτε ελεγε οτι σε 15 -20 ημερες δεν θυμαμαι, θα εχω ενα τροφοδοτικο που ηθελα στα χερια μου. και οτι συγκεντρωναν παραγγελιες και εκαναν μετα εκ του ασφαλους χοντρικη παραγγελια στην εταιρια για αυτο πετυχαινουν τετοιες τιμες, για αυτο και η μικρη αυτη καθυστερηση.
το πιστεψα κι εγω αλλά οταν περασαν 25 μερες και δεν ειχα ουτε καν απαντηση σε μεηλ ξαναπηρα τηλεφωνο καταλαβαινοντας οτι με δουλευαν.

να μην τα πολυλογω (τα λεω ομως για να δειξω το τροπο τους) ξανα και ξανα τηλεφωνα και ισως η ιδιοτητα μου ως αμεα με μηδενικα εισοδηματα που επικαλεστηκα και οτι θα παω στον εισαγγελεα να καταθεσω ατελως μηνυση, (οι αμεα χωρις εισοδηματα περαν των επιδοματων εχουν αυτο το προνομιο για οποιαδηποτε δικαστικη τους υποθεση καθως και δωρεαν δικηγορο) τους επεισαν και μου επεστρεψαν το ποσο, λιγο πριν τα χριστουγεννα, οχι γιατι τους επιασε πονοψυχια, αλλά γιατι μετα ετοιμαζαν το κολπο γκροσο του δωρου χριστουγενων

φυσικα λιγο καιρο μετα την αλλαγη του χρονου, εσκασε το κανονι και τους εψαχναν...

ελπιζω να μην γινει και με τουτη την εταιρια το ιδιο, και ολα να πανε καλα . αλλά χλωμο το βλεπω... ;)

Παντως στην κατηγορία που ειμαστε των εργαλείων η αληθεια ειναι οτι απο μαγαζια που πουλανε αμιγως εργαλεία δεν κινδυνεύουμε. Οι περισσότερες απατες γινονται στα κινητα και στα εξαρτήματα για pc.
Μια ακομα εναλλακτική για όποιον θέλει να πληρωσει με καρτα ειναι να το παρει με αντικαταβολή απο το καταστημα και να πληρωσει με καρτα στο μαγαζι της κουριερ

Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Eτσι ακριβως, δεν σημαινει τιποτα και δεν λεει τιποτα για την κερδοφορια η μη της εταιρειας.
Υπαρχουν εταιρειες με κεφαλαιο το μινιμουμ που οριζει ο νομος και οχι μονο ειναι κερδοφορες αλλα και η διαχρονικη καθαρη τους θεση ειναι υπερπολλαπλασια του αρχικου κατατεθειμενου κεφαλαιου.

Για να υπαρξει σαφης εικονα της πορειας μιας εταιρειας πρεπει να δεις τον ισολογισμο της και τα αποτελεσματα χρησης.

++++++
.

Οπως λεει και ο nickolas δεν μπορεις να εχεις ιστοσελιδα για προιοντά αξιας 500.000 ευρω και να εχεις κανει συσταση ΙΚΕ με 1000 ευρω. Πως προμηθευεσαι? τα βαζεις απο την τσεπη και δεν φαινονται σαν αγορες της εταιρίας? Με 1000 ευρω κανεις ΙΚΕ για παροχη συμβουλων και αυλων που δεν χρειαζονται αποθήκες και προιοντα.
Το σκεπτικο όλων αυτων που τα κάνουν αυτα ειναι το ευκολο κερδος. Σου λεει θα σηκωσω το σαιτ και αν παρω παραγγελεια και το βρω φτηνα θα το αγορασω και θα το μεταπωλήσω αλλιως πριν παω φυλακη επιστρεφω τα λεφτα ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ. Βέβαια καποιοι που εχουν κανει παραγγελιες 5-10 ευρω μπορει να μην ασχοληθουν και ετσι βγαινει το ευκολο κερδος. Οτάν δουλευει αυτο το συστημα τα προιοντα με κοστος πανω απο 20 ευρω δεν τα στέλνει ποτε και σου στελνει και ενα ακυρωτικο χωρις να σε χρεωσει και αρα δεν τον κυνηγας. Τα θύματα όμως των 5 και 10 ευρω δεν μπορουν να δουν την απατη αφου τιποτε δεν ακουγεται για το site που μενει ενεργο και φαινεται να πουλαει και πολυ ακριβα προιοντα.
Οταν γινει η μπαζα και πλεον κλεισει (εντος 1 ετους), ουτε ισολογισμο θα δεις ουτε τιποτα. Ασε που ειδικα με αρνητικο ισολογισμο, λες πτωχευσα και αντε να σου παρουν λεφτα μετα.

Δεν μπορω να εκφερω γνωμη με σιγουρια εαν το μαγαζι ειναι οικονομικα βιωσιμο και αξιοπιστο απο τα στοιχεια που παραθετεις, αυτο λεω. Προσωπικα και εγω δεν θα ψωνιζα απο εκει, ομως αλλο το ενα και αλλο το αλλο.

Μια εταιρεια μπορει να εχει το ελαχιστο κεφαλαιο αλλα μπορει καλλιστα να δανειστει απο τραπεζα εαν εχει μια καλη υποθηκη η μια καλη εγγυηση.
Οπως και επισης μπορει καλλιστα να δανειστει απο τους ιδιους τους μετοχους, η τριτους, για καποιους συγκεκριμενους λογους.

Εχω δει απειρες περιπτωσεις οπου τα φαινομενα απατουν..

Οπωσδηποτε, το Καταστατικο κεφαλαιο μιας εταιριας δεν δειχνει και πολλα για την ευρωστια της. Για πολλους λογους. Αυτο, νομιζω, θελει να πει ο Μιχαλης. Και συμφωνω.
Απο εκει και περα, φυσικα και παιζουν αυτες οι απατεωνιες που περιγραφετε.
Αλλα, υπαρχουν κι αν υπαρχουν τροποι να τις κανεις και με αλλες εταιρικες μορφες ή/και μεγαλυτερο "κεφαλαιο".
Και, οχι, Νικολα, δεν ειχε ποτε τετοιο σκοπο η ΙΚΕ. Απλως, ειναι μια νεοτερη και πιο συγχρονη, ας πουμε ΕΠΕ. Πιο κοντα στις ltd του εξωτερικου, με λιγοτερη γραφειοκρατια, ευκολοτερες τροποποιησεις κτλ.
Μηπως εννοεις τις ΚΟΙΝΣΕΠ;