Εκπτώσεις-Προσφορές.

Επαναλαμβανω και θα το ξαναπω σε πρωτοεπαναεμφανιζομενες εταιριες/site να δειξεται ιδιατερη προσοχη η ακομη και να τις αποφυγεται..

Οσο αφορα το μπατζετ της καθε εταιριας ειναι εντελως υποκειμενικο ενα νουμερο εαν δεν γνωριζουμε προμηθευτές,πηγη,χωρα προελευσης εαν ερχονται απο εξω και πολλα αλλα που παιζουν ρολο στην πωληση...

Ο λογoς που επιλεγω εγω χρονια το eshop, και ας ειναι μερικες φορες πιο ακριβo,και ποτε δεν ειχα προβλημα,ειναι οτι ειναι μια καθαρα αμιγης επιχειρηση που δεν εχει αναγκη κανεναν να διαφημιστει η να εξαπλωθει( δεν μπαινει ουτε skoutz ουτε bestprise)....

Και, οχι, Νικολα, δεν ειχε ποτε τετοιο σκοπο η ΙΚΕ. Απλως, ειναι μια νεοτερη και πιο συγχρονη, ας πουμε ΕΠΕ. Πιο κοντα στις ltd του εξωτερικου, με λιγοτερη γραφειοκρατια, ευκολοτερες τροποποιησεις κτλ.
Μηπως εννοεις τις ΚΟΙΝΣΕΠ;

δεν ξερω αν στη πορεια τροποποιηθηκαν οι ορολογιες και τις πενταμελης ικε, τις ονομασαν ετσι.
εχω εγκαταλειψει την οποιαδηποτε επιχειρηματικη δραστηριοτητα χρονια τωρα.

ξερω ομως τον λογο υπαρξης των ικε που κατα βαση ηταν η τεραστια αιμοραγια των ταμεων πριν απο αυτες, απο ολους τους μικρους που αναγκαστικά κινοντουσαν στην παρανομια καθως δεν συνεφερε να ανοιξουν ατομικη επιχειρηση, τοσο φορολογικα οσο και ασφαλιστικα.
οι ικε εδωσαν μια μορφη win-win τοσο στα ταμεια/εφορια οσο και στους πολυ μικρους

ενα παραδειγμα, ξαδερφη μου φτιαχνει μακραμε, ψευτοκοσμηματακια κλπ και βγαζει παγκο. μεχρι προπερσι ηταν παρανομη, κρυβοταν οταν εβλεπε αστυνομια, δεν μπορουσε ευκολα να παει σε πανηγυρια, επρεπε να την καλυπτει ο εκαστοτε δημος κλπ προβληματα. τωρα ειναι νομιμη και κυρία.

οι ικε ειναι ας το πουμε μια εναλλακτικη των αλλων μορφων επιχειρησεων και σιγουρα δεν ειναι για να σταθει στο εισαγωγικο εμποριο.
εισαγωγικο εμποριο σημαινει οτι αυτονοητα θα πρεπει να εχει τριτης κατηγοριας βιβλια, σοβαρο λογιστη κλπ
χωρις τριτης κατηγοριας βιβλια, πως θα κανει σωστη λειτουργια οταν εχεις να κανεις με τρελους τζιρους?
που θα περασεις τα εξοδα, τα εργατικα, τις μη εκπιπτωμενες δαπανες, τις αποσβεσεις κλπ?

αν υπαρχει επιχειρηματικη βαρυτητα, τα δυο ακρα ειναι, το πιο μεγαλο η α.ε. , και το πιο λαιτ η μονοπροσωπη ικε
ειναι δυνατον να εχεις τριτης κατηγοριας βιβλια οταν σε τετοιες εταιριες, ο λογιστης μονο στοιχιζει κοντα 600-700 το μηνα?
δηλαδη τι? θα φορολογηθει με ποσοστο επι του τζιρου μια εισαγωγικη εταιρια? ;)

δεν ξερω παιδια, οπως ειπα τραπεζικη καταθεση σε τετοιες εταιριες που ουτε αντικαταβολη δεχονται, ουτε paypal εχουν, ουτε 3 ευρω για καλτσες, ουτε φυσικα αριθμο καρτας και μαλιστα εξωσυστημικης.
εδω οι αλλοι ειχαν ακομα και paypal ως εναλλακτικη και ησαν απατεωνες, ελπιζοντας σε τραπεζικες καταθεσεις και καρτες οπως εδειξε και ο κυριτσης στα βιντεο του

δυστυχως ζουμε σε μια ζουγκλα πολυτελειας και αν ειμαστε απειροι, ειμαστε ευκολα θυματα εμπιστευομενοι.

και συνηθως σου φερνουν τα δολωματα σε τιμη που ουτε ξευτιλα ειναι να σε βαλει αμεσως σε υποψια, ουτε κοντα στους αλλους για να πεις "ας μην ρισκαρω"
η εμπειρια τους ειναι να στο προσφερουν λιγο πανω απο τη μιση τιμη του επομενου, καπου στο 60-70% σε περιοδους εκπτωσεων οπως η bf

Εκτος εαν προκειται για μαγαζι εγνωσμενης αξιοπιστιας, καλυτερα να αποφευγουμε αυτο που δεν δεχεται ουτε αντικαταβολη ουτε paypal.

Aν και γνωριζω οτι ειναι αρκετοι οι σωστοι επιχειρηματιες που απλα δεν αρεσκονται στην ιδεα της αντικαταβολης, ουτε του ακριβου paypal, εν τουτοις προσωπικα δεν το ρισκαρω να δωσω καρτα η καταθεση. Μαζι με τα ξερα καιγονται δυστυχως και τα χλωρα, αλλα καλυτερα ειναι να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Ιδιως σε εποχες κρισης και ανεχειας οπου τα κρουσματα απατης γενικοτερα αυξανονται..

Επειδή αναφέρθηκε ο φόβος για τις κάρτες,
πρόπερσι είχα αγοράσει απο μεγάλο ιντερνετικό κατάστημα παιχνιδιών που έχει και 3-4 φυσικά καταστήματα, κάτι παιχνίδια.

Μετά απο ένα μήνα μου είχαν χρησιμοποιήσει την κάρτα σε συναλλαγές ~700-800 ευρώ τα οποία τα αμφισβήτησα και τα πήρα πίσω.
Είχαν χακάρει το σιτε και τους έκλεψαν πάνω απο 100 κάρτες τις οποίες τις μεταπώλησαν σε άλλους κλέφτες για να τις χρησιμοποιήσουν.

Οπότε οπουδήποτε βάζετε την κάρτα υπάρχει κάποιος κίνδυνος αλλά συνήθως η τράπεζα τα επιστρέφει πίσω.

Η μόνη λύση είναι χρεωστική στην οποία μεταφέρετε κάθε φορά το ποσό της συναλλαγής ώστε να μένουν μέσα λίγα χρήματα.

Σου ξαναλεω, Νικολα. Κατι αλλο εχεις στο μυαλο σου (ισως τις ΚοινΣεπ). Οι ΙΚΕ παντα (απο καπου το 2012 που εγιναν) ετσι ηταν και ειναι. Και 3ης κατηγοριας βιβλια εχουν (διπλογραφικα, λεγονται πλεον).
Ουτε "εναλλακτικη" μορφη ειναι. Ουσιαστικα ειναι ΕΠΕ. Και σιγουρα δεν ειναι "στο αλλο ακρο" απο τις ΑΕ. Εκει ειναι οι Ατομικες, μετα οι προσωπικες (Ο.Ε., ΕΕ.) και μετα οι ΕΠΕ και ΙΚΕ.
Ουτε υπηρχαν ποτε "πενταμελεις ΙΚΕ". Ουτε, τελος, οι εταιριες με βιβλια β κατηγοριας φορολογουνται με ποσοστο επι του τζιρου.

Το μονοπροσωπη ειναι αλλο θεμα. Και δεν παιζει ιδιαιτερο ρολο, αναλογα και με τον λογο που ειναι μονοπροσωπες. Οπωσδηποτε, δεν χρειαζεται να εχεις πολλους ιδιοκτητες για να εχεις "σοβαρη" εταιρια. Ο,τι, βεβαιως, ισχυει και για τις Μ.ΕΠΕ.
Τελος, και οι προσωπικες εταιριες γινεται (και καποτε επιβαλλεται) να εχουν 3ης κατηγοριας βιβλια. Χωρις και αυτο να λεει και πολλα.

Τωρα, για τα υπολοιπα που αναφερεις...δεν θα διαφωνησω :)

Η μόνη λύση είναι χρεωστική στην οποία μεταφέρετε κάθε φορά το ποσό της συναλλαγής ώστε να μένουν μέσα λίγα χρήματα.

Το σωστοτερο και ορθοτερο απο ολα...!!!
..και εγω ετσι κανω αγορες...

Σου ξαναλεω, Νικολα. Κατι αλλο εχεις στο μυαλο σου (ισως τις ΚοινΣεπ). Οι ΙΚΕ παντα (απο καπου το 2012 που εγιναν) ετσι ηταν και ειναι. Και 3ης κατηγοριας βιβλια εχουν (διπλογραφικα, λεγονται πλεον).
Ουτε "εναλλακτικη" μορφη ειναι. Ουσιαστικα ειναι ΕΠΕ. Και σιγουρα δεν ειναι "στο αλλο ακρο" απο τις ΑΕ. Εκει ειναι οι Ατομικες, μετα οι προσωπικες (Ο.Ε., ΕΕ.) και μετα οι ΕΠΕ και ΙΚΕ.
Ουτε υπηρχαν ποτε "πενταμελεις ΙΚΕ". Ουτε, τελος, οι εταιριες με βιβλια β κατηγοριας φορολογουνται με ποσοστο επι του τζιρου.

Το μονοπροσωπη ειναι αλλο θεμα. Και δεν παιζει ιδιαιτερο ρολο, αναλογα και με τον λογο που ειναι μονοπροσωπες. Οπωσδηποτε, δεν χρειαζεται να εχεις πολλους ιδιοκτητες για να εχεις "σοβαρη" εταιρια. Ο,τι, βεβαιως, ισχυει και για τις Μ.ΕΠΕ.
Τελος, και οι προσωπικες εταιριες γινεται (και καποτε επιβαλλεται) να εχουν 3ης κατηγοριας βιβλια. Χωρις και αυτο να λεει και πολλα.

Τωρα, για τα υπολοιπα που αναφερεις...δεν θα διαφωνησω :)

με αυτη την εντυπωση ειχα μεινει, δεν αντιλεγω ομως καθως δεν ειμαι ειδικος σε αυτα τα φορολογικα-λογιστικα, ουτε και χρειαστηκε να ασχοληθω και να το ψαξω τα τελευταια χρονια.

το ζητουμενο παντως δεν ειναι αυτο, το ζητουμενο ειναι οτι η συγκεκριμενη εταιρια ειναι πιθανοτατο προβλημα με αυτα που δειχνει.
για μενα βρωμαει απο μακρια το κανονι που θα ριξει σε οποιον της στειλει λεφτα ή της δωσει καρτα.

προσφορων συνεχεια, για οσους δεν προλαβαν την προσφορα του πρακτικερ στο κρουστικο δραπανοκατσαβιδο της B&D, (εφυγαν 2.000 κομματια μεσα σε δυο μερες) το εχει προσφορα και η media markt το λιγο πιο μικρο μοντελο απο αυτο του πρακτικερ, στα ουτε 50 ευρω

https://www.skroutz.gr/prosfores/c/927/ergaleia.html

καλες προσφορες απο e-shop ,σε πιο κατω τιμες απο το σκρουτζ απο οτι ειδα

κρουστικο δραπανοκατσαβιδο στανλεη με 2 μπαταριες
https://www.e-shop.gr/kroystiko-dra...-li-ion-2x-13ah-tsanta-fmc626c2s-p-TLS.060839

κρουστικο δραπανοκατσαβιδο B&D με 2 μπαταριες
https://www.e-shop.gr/drapanokatsab...n-2x-15ah-2tax-balitsa-bdchd18kb-p-TLS.020699

γωνιακος τροχος μακιτα
https://www.e-shop.gr/goniakos-ilektrikos-troxos-makita-125mm-840w-9558-p-TLS.080099

ΠΛΥΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ NILFISK 135 BAR
https://www.e-shop.gr/plystiko-mixa...1800watt-c1351-8-x-tra-128471218-p-TLS.120233

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΚΟΥΛΑ PHILIPS
https://www.e-shop.gr/ilektriki-skoypa-xoris-sakoyla-philips-fc9331-09-p-HAP.002368

το καλο με το e-shop περαν των χαμηλων τιμων σε bf, οτι δεν πληρωνεις και μεταφορικα

Τα δωρεάν μεταφορικά ισχυουν ομως για παραλαβή απο καταστημα απο το 1ο ευρω..

Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα παρω προιον απο το καταστημα και υπαρχει περιπτωση να χρεωθω μεταφορικα...;πουθενα δεν γινεται αυτο...
Εκτος και εαν εννοεις κατι αλλο...

Τα eshop καταστήματα παραλαβών είναι ανοιχτά βάσεις παραλαβή από eshop της περιοχής σου και το παραλαμβάνεις δωρεάν όσο και να κάνει

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οπως ειπε και ο Ανδρέας. Παραγγελνεις απο το σαιτ και πας απο ενα e-shopκαταστημα της περιοχής σου και παραλαμβανεις χωρις κοστος. Αυτο μονο το e-shop μπορει να το κανει και 2-3 μεγαλες αλυσιδες ακομα. Σκεψου οτι το πρακτικερ και το λεροι δεν εχουν τετοια επιλογη. Αυτο για οσους μενουν εκτος Αθηνών ειναι μεγαλο συν.

Οπως ειπε και ο Ανδρέας. Παραγγελνεις απο το σαιτ και πας απο ενα e-shopκαταστημα της περιοχής σου και παραλαμβανεις χωρις κοστος. Αυτο μονο το e-shop μπορει να το κανει και 2-3 μεγαλες αλυσιδες ακομα. Σκεψου οτι το πρακτικερ και το λεροι δεν εχουν τετοια επιλογη. Αυτο για οσους μενουν εκτος Αθηνών ειναι μεγαλο συν.

Οντως.
Προχτες παρατηρώ οτι το S7 EDGE δεν κανει γρηγορη φορτιση και μετα απο ελεγχο βλεπω οτι εχει γυμνωθει το καλωδιο στη ριζα του usb προφανως απο το τραβηγμα 3.5 χρόνια τώρα.
παραγγελνω οποιο καλωδιο γρηγορης φορτισης απο τα δεκαδες που εχει και πληρωνω 3-4 ευρω οσο κανει. Σε καθε αλλο μαγαζι θελει +3 μεταφορικα και 2-3 αντικαταβολη το λιγοτερο για Τριπολη

Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Αυτο το αναφερεις για οσο υπαρχει το lockdown...´..δηλαδη μπορεις να παραλαβεις απο καταστημα eshop εαν καταλαβα σωστα...;

Re: Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές.

[RESIZE][/RESIZE]
Αυτο το αναφερεις για οσο υπαρχει το lockdown...´..δηλαδη μπορεις να παραλαβεις απο καταστημα eshop εαν καταλαβα σωστα...;

Κανονικα.. Μετακινηση 2 (βεβαια δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης, αλλα πες οτι πας σουπερ)

Εμένα πάλι με έχει ιντριγκάρει αυτό. Μετά το Proxxon που κατέχω 2 μήνες και το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά, σε όποια μικροδουλειά (ξε-)βιδώματος, θέλω να δω και το B&D που έχει 2,5 φορές παραπάνω ροπή. Με φοβίζει λίγο το ότι δουλεύει με 4χΑΑ μπαταρίες αλλά πιστεύω θα ανταπεξέλθει...και το έχει σε τιμή χώμα νομίζω...

TLS.020818.jpg

vs.

22295.png

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Κανονικα παιδια. Πρεπει να εχω παραλαβει 2-3 αγορες κατα την διαρκεια της καραντινας.

[RESIZE][/RESIZE]

Κανονικα.. Μετακινηση 2 (βεβαια δεν ειναι ειδος πρωτης αναγκης, αλλα πες οτι πας σουπερ)

Ευχαριστω παιδες...δεν το ηξερα....