Εκπτώσεις-Προσφορές.

Αυτου του ειδους τα φακουδακια ειναι παρα πολυ καλα για την τιμη τους (καπου εκει τα βρισκεις και στα κινεζομαγαζα).
Εχω 2-3 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Αυτο που ψαχνω να βρω ειναι κατι αντιστοιχο (σε φωτεινοτητα και τιμη), αλλα Χ2, Χ3 ή Χ4.
Π.χ. ενα με 2 ή 4 led, με 6 μπαταριες αντι 3 (ή με 2 18650 αντι 1), και με τιμη π.χ. 10-20-25 .
Για καποιον περιεργο λογο δεν υπαρχουν τετοια. Μετα πας κατευθειαν στα θηρια, με τιμες 50-80 .

Δεν φορτιζει επανω στο φακο, χρειαζεται φορτιστη.

δε βαριεσαι, τωρα το παρηγγειλα, ετσι κι αλλιως με τις 3Α θα το δουλευω.
αλλά τωρα που το σκεφτομαι θα φορτιζω την 18650 στο ηλεκτρονικο τσιγαρο! ;)

καλα εκανες. μια χαρα εργαλειο φαινεται. κι εγω τον σκεφτομουν αυτον γιατι ειναι σε πολυ καλη τιμη, αλλά μιας και βολευομαι στο εργαστηρι με φως εργασιας παρομοιο με αυτο
https://www.skroutz.gr/s/7160442/Χαραλαμπίδης-Φακός-Εργασίας-Ρεύματος-12001.html
ειπα να παρω το φακο που ειναι πιο χρηστικος

Ευχαριστω........ καλα εκανες εσυ και πηρες αυτον αμα εχεις τετοια λαμπα...εγω ειχα τετοιες παλια...
....καλα του Χαραλαμπιδη αυτες οι λαμπες αλλα και τα καρουλια μπαλαντεζας δεν ξερω και εγω ποσα χρονια ειναι στο εμποριο...εγγυηση...!!!

Πολυ φτηνη τιμη για 179 κομματια.. και υπερπληρης....!!!

και KS. ποιοτικά εργαλεία Κώστα. έχω πάρει ένα κατσαβίδι καστάνιας από Καραϊσκος Τools (στη Σπύρου Πάτση ) με μικρές μύτες που μπαίνουν μέσα στη λαβή. ξέρεις. πολύ καλό αλλά και με τσιμπημένη τιμή. η δε γκάμα εργαλείων της είναι υπέρ πλήρης.

Γιωργο δεν προκειται για μαιμου αλλα για σειρα παλιοτερη μαλλον...οπως ειπε και ο Κυριακος..οποτε λογικο ειναι να εχει πεσει η τιμη...

Κωστή η απάντηση μου ήταν προς τον φίλο amsen που σχολίασε για το OS και ουσιαστικά εξέφρασε αμφιβολία για την γνησιότητα των εργαλείων αν το αντελήφθη σωστά.

Πάντως ακόμη κι αν πρόκειται για παλαιότερα εργαλεία την δουλειά τους θα την κάνουν εξίσου καλά με τα νεότερα.
Προσωπικά κυνηγάω τέτοιες περιπτώσεις με "παλαιότερα" μοντέλα προϊόντων που προσφέρονται σε πολύ πιο προσιτή τιμή.

Προκειται για τυπογραφικο λαθος μαλλον γιατι εαν πατησεις προιοντα του ιδιου του κατασκευαστη γραφει ΚS...

Τι παλιο και καινουργιο...;..απαξ και ειναι τα ιδια εργαλεια δεν υπαρχει κανενα θεμα....την ιδια δουλεια θα κανουν...-bye-
Οι σειρες παντα ανανεωνονται οποτε ειναι λογικο να υπαρχουν προγενεστερα μοντελα..

Κωστή η απάντηση μου ήταν προς τον φίλο amsen που σχολίασε για το OS και ουσιαστικά εξέφρασε αμφιβολία για την γνησιότητα των εργαλείων αν το αντελήφθη σωστά.

Πάντως ακόμη κι αν πρόκειται για παλαιότερα εργαλεία την δουλειά τους θα την κάνουν εξίσου καλά με τα νεότερα.
Προσωπικά κυνηγάω τέτοιες περιπτώσεις με "παλαιότερα" μοντέλα προϊόντων που προσφέρονται σε πολύ πιο προσιτή τιμή.

Γιώργο, δεν αντελήφθης σωστά. Και ίσως φταίω εγώ. Στο λινκ που έβαλες δίνει σαν "τίτλο" : 0S TOOLS 1/4 +3/8 +1/2 SOCKET WRENCH-SET 179-PIECES 917.0779
και όχι KS. Χαριτολογώντας το ανέφερα και μόνο. Δεν αμφισβητώ τίποτε.

Γιώργο, δεν αντελήφθης σωστά. Και ίσως φταίω εγώ. Στο λινκ που έβαλες δίνει σαν "τίτλο" : 0S TOOLS 1/4 +3/8 +1/2 SOCKET WRENCH-SET 179-PIECES 917.0779
και όχι KS. Χαριτολογώντας το ανέφερα και μόνο. Δεν αμφισβητώ τίποτε.

Νίκο δεν υπάρχει θέμα, προς θεού δεν σε παρεξήγησα και εν μέρη υπό άλλες συνθήκες να είχες δίκιο. -bye-

Σήμερα ήρθε...
3a2dbc5eba7619efd7a0fb5a8d77f84d.jpg