Εκπτώσεις-Προσφορές.

Πονηρούλη :BDGBGDB55:
Εδώ και μήνες το παρακολουθώ για την συγκεκριμένη και δεν την έχει φέρει, οπότε μην περιμένεις άδικα μπες στο σκρουτζ και παράγγειλε την :eviltongue:

Αν και κανονικά εσένα δεν θα έπρεπε να σου επιτρέψουν την αγορά προϊόντων bosch γιατί δεν είσαι καλό παιδί!

...σε σκουπα αναγκαστηκα θα παιξει εκει....για στην κιτρινη ομαδα ειναι βαρυ το πεπονι και το ξερει...:2thumb22sup:

Αν και τα Aeg ειναι εγγυηση σαν εταιρια...συμφωνω με τον Αντωνη....η σειρα pro της Borman ειναι επισεις αξιοπιστη.....και σε αναλογια μεταξυ των 2 η δευτερη κερδιζει αριθμητικα..με εξαιρεση το βαρος...

Αλλο AEG αλλο Boreman... :)

Παντως παρ'ολη την μεγαλη διαφορα τους σε ισχυ (720/1050w), η διαφορα στη αποδοση ειναι ελαχιστη. Βλεπω οτι το AEG δινει 24μμ οριο σε μπετο και το αλλο 26μμ. Ειναι και περιπου 1.5 κιλο βαρυτερο!!

Παίζει πολύ δυνατό promotion για τα bormann pro τον τελευταίο καιρό που εμφανίστηκαν, δεν έχω κάποιο εργαλείο για να πω την γνώμη μου μόνο ένα τροχό τους έπιασα στα χέρια μου στον παυλατο καλός φάνηκε αλλά δεν αποτελεί κριτήριο.

Πάντως εμφανισιακά μου μοιάζουν καλά κινέζικα και μέχρι εκεί.

Για να μην παρεξηγηθώ έχω αρκετά καλά κινέζικα εργαλεία που δουλεύουν απριβληνστιστα.

Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εξαιρετικη τιμη για μια-δυο ωρες ακομα μεχρι να αλλαξει σε νεο κρεηζυ σαντεης. δυστυχως μολις τωρα το προσεξα.
https://www.e-shop.gr/pistoli-ilektriko-thermoy-aera-black-n-decker-2000-watt-kx2001-p-TLS.020695

23 ευρω μονο. στο σκρουτζ ξεκινα απο 35
πολυ καλο κομματι, το εχω και κανει δουλεια. η αβαθμιδωτη ρυθμιση θερμοκρασιας απο 50C , ειναι το μεγαλο ατου!
ιδιαιτερα πρακτικο για ξεπαγωμα σωληνων και οχι μονο
σε τιμη τσαμπα σε σχεση με τα ανταγωνιστικα του

Νικολα οντως πολυ καλη τιμη..με ρυθμιστη θερμοκρασιας..αν δεν ειχα 2 θα το "χτυπαγα"...

..και τι δεν μπορεις να κανεις με ενα τετοιο....!!!

κι εγω 2 εχω ;)
αυτο και ενα του λιντλ. το παρκυ το εχω χωρις ακροφυσια για χοντροδουλιες, στεγνωματα βρεγμενων ξυλων κλπ
σε ετουτο βαζω ακροφυσια συνηθως, για λεπτοδουλιες περισσοτερο και αν και θα ηθελα να εχει και οθονη lcd , αντισταθμιζω την ελλειψη με ενα θερμομετρο ακιδας των 5 ευρω (μετραει μεχρι τους 300C) αν μου χρειαζεται να ξερω την ακριβη θερμοκρασια.

απο κριτικη στο σκρουτζ:
Το πολύ καλό είναι ότι το εύρος θερμοκρασίας (αναλογική ρύθμιση) ξεκινά από τους 50C οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το ξεπάγωμα σωλήνων, στέγνωμα χρώματος και βερνικιών, αφαίρεση αυτοκόλλητων και συρρίκνωση μονωτικών σωληνοειδών περιβλημάτων άφοβα. Τα περισσότερα πιστόλια θερμού αέρα ξεκινάν από 300C που είναι επικίνδυνο για ξεπάγωμα σωλήνων.

Η αληθεια ειναι οτι με οθωνη lcd ειναι για πιο εξοιδικευμενες δουλειες που εχουν να κανουν με συγκεκριμενο θερμοκρασιακο ευρως δουλειων και θαρρω οτι δεν απευθυνεται στον καθενα....αλλα οπως το χρησιμοποιεις εσυ....και φυσικα αλλη η χαρη του..και δεν θα με χαλαγε καθολου να το ειχα στην φαρετρα των εργαλειων μου...!!!

Εγω παντως στεγνωνω στοκους και χρωματα,ζεστενω να ξυλωνω χρωματα και πολλα αλλα...φοβερο εργαλειο εαν υπολογισεις οτι γλυτωνεις τρελλο χρονο σε ορισμενα κομματια δουλειων.......

σωστα!
το καλο με το συγκεκριμενο ειναι οτι παιρνει τα ιδια ακροφυσια (διαμετρος) με του παρκσαιντ, οπότε κομπλε για οποιον εχει ενα του λιντλ
εγω του εχω παρει επιπλεον και κατι κινεζικα φτηνα και εχω μεχρι και για λιωσιμο abs και λεπτης σιλικονης

ωχ! θα φαω ξυλο αν δεν του βγει καλο ;)

καλα εκανες, ειναι πολυ χρησιμο εργαλειο και σε αυτη τη τιμη ειναι τσαμπα!

τωρα πηγε στα 30
και παλι συμφερει αλλά καθε λιγους μηνες το ξαναβγαζει στα 23

καλες προσφορες και αυτη τη βδομαδα απο κρεηζυ σαντεης
και σε στανλεη κρουστικο δραπανοκατσαβιδο και σε άλλα

μου εκανε κλικ αυτο το ισιο κατσαβιδι της B&D που το εχουν καποια παιδια εδω μεσα
https://www.e-shop.gr/katsabidi-mpatarias-black-decker-impact-driver-6v-bcf601c-p-TLS.020818
εχει και μαζι καποιες μυτουλες

απο 25 στο σκρουτζ, μονο 15 σε αυτη τη προσφορα

καλες προσφορες και αυτη τη βδομαδα απο κρεηζυ σαντεης
και σε στανλεη κρουστικο δραπανοκατσαβιδο και σε άλλα

μου εκανε κλικ αυτο το ισιο κατσαβιδι της B&D που το εχουν καποια παιδια εδω μεσα
https://www.e-shop.gr/katsabidi-mpatarias-black-decker-impact-driver-6v-bcf601c-p-TLS.020818
εχει και μαζι καποιες μυτουλες

απο 25 στο σκρουτζ, μονο 15 σε αυτη τη προσφορα

Να το πάρεις!!!