Εκπτώσεις-Προσφορές.

Εχει και το θερμοπιστολο της einhell με ολα τα προσαρτηματα -και την σπατουλα για αφαιρεση χρωματος.
Αν δεν ειχα το αντιστοιχο parkside, θα το αγοραζα.

Επισης το σετακι με τα bitsτης dewalt ειναι εξαιρετικο ,το εχω παρει απ τον καυκα 20 .

Συμφωνώ για το σετακι της Dewalt είναι κορυφή.

Με κολαζει και μενα αλλα εχω το αντίστοιχο της bosch και προς το παρον το θεωρω υπερβολη για μενα

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάνε μια τελευταία αμαρτία για ....φέτος κ ξεκινά νέες αγορές από του ....χρόνου !
http://www.e-shop.gr/set-32-tem-dewalt-mytes-antaptoras-dt7969-p-TLS.011255

Last edited by a moderator:
Με κολαζει και μενα αλλα εχω το αντίστοιχο της bosch και προς το παρον το θεωρω υπερβολη για μενα

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

To set της Dewalt ειναι ομοιο με αυτο της bosch και της parkside. Mαλλον φασον απο Κινα ολα και ιδια περιπου τιμη.
Το σετ της bosch δεν διαφερει ποιοτικα απο αυτο της parkside και φανταζομαι οτι δεν θα διαφερει και απο το dewalt.

Για καποιον ομως που δεν εχει παρομοιο σετακι ειναι καλη ευκαιρια.

Παναγιώτη η εξέλιξη τιμής ητο 119.90 -> 57.90 -> 95.90

Και μάλιστα χωρίς ταχυδρομικά! (κανονικά Θέλει παραγγελία αξίας άνω των 85 )

Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Παναγιώτη η εξέλιξη τιμής ητο 119.90 -> 57.90 -> 95.90

Και μάλιστα χωρίς ταχυδρομικά! (κανονικά Θέλει παραγγελία αξίας άνω των 85 )

Αυτό είδα και εγώ Ορέστη. 'Οταν το είδα και πάτησα το λινκ το είχε 119
σήμερα το πρωί 95,90

Τόσο δουλευτεράδες είναι στον Κωτσόβωλο που αλλάζουν τιμές παραμονή πρωτοχρονιάς; :flipout:

Θα χτύπησε κόκκινα το σύστημα.......! Μάλλον λάθος κάνανε και χαμηλωσαν την τιμή αρκετά.... Θα βιαζοντουσαν για το ρεβεγιόν! :)

Βασικά είναι πολύ μικρά τα ποσά και προφανώς μικρός και ο αριθμός των παραγγελιών, οπότε δεν νομίζω να τεθεί θέμα, πόσο μάλλον για τα μεγέθη του κωτσοβολου.

Απο την άλλη, και να μην παραλάβουμε, τι είχαμε τι χάσαμε! :)

Πολυ καλη ευκαιρια αυτο το 18βολτο σετακι και σιγουρα εβαλαν λαθος τιμη την οποια και διορθωσαν.

Ελπιζω να μην στειλουν email σε οσους το παρηγγειλαν και να λενε οτι ..δυστυχως εξαντληθηκε!

Ναι παιδιά ήταν εξαιρετική τιμή.
Παναγιώτη στα 59 ευρω το πήρα χωρίς έξοδα αποστολής και μάλιστα σε 3 άτοκες δόσεις των 19.30!!!!

Ούτε οι μπαταρίες του δεν κοστίζουν τόσο!

Θα πάει δώρο στον παππού Μιχάλη στην Χίο!

Το παρηγγειλα κι εγω το B&D χθες, αλλά λιγο πριν τηλεφωνησα στην εξυπηρετηση πελατων να το επιβεβαιωσω και μου ειπαν οτι εχει φορτιστη και θα παραδωσουν μετα απο 10 εργασιμες

Last edited: