Εκπτώσεις-Προσφορές.

Μόλις βρήκα αυτό το φυλλάδιο και ψήνομαι για κρουστικο δραπανοκατσαβίδο μπαταριας. Έχει 2 Black and decker και ένα bosch. Θεωρώ ότι ότι είναι καλές τιμές τι λέτε;
e6661f300b48e76b53eb2900b1718028.jpg
402f47ffcbc0ff0d19b428024c3d84fa.jpg

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόλις βρήκα αυτό το φυλλάδιο και ψήνομαι για κρουστικο δραπανοκατσαβίδο μπαταριας. Έχει 2 Black and decker και ένα bosch. Θεωρώ ότι ότι είναι καλές τιμές τι λέτε;
e6661f300b48e76b53eb2900b1718028.jpg

Έχει και το Stanley με δύο μπαταριες

Last edited by a moderator:
Σε αυτα τα λεφτα θα ξαναεπαιρνα το b&d. Ειναι 18βολτο σε σχεση με ο bosch οπως επισης και κρουστικο. Το συγκεκριμένο το εχουμε αρκετοι απο εδω και μονο καλα σχολια εχουμε πει

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εγώ εκεί πήγαινα.... Αλλά σκέφτομαι μήπως το Stanley( που έχει δύο μπαταρίες και μεγαλύτερη ροπη) είναι καλύτερο;

Αν μπορεσεις να πας σε αυτο το ποσο ειναι παρα πολυ καλη επιλογη, καλυτερη του b&d θα ελεγα

Το Stanley έχει καλύτερα χαρακτηριστικά συν την δεύτερη μπαταρία...οπότε την θεωρώ πιο συμφέρουσα αγορά ...

Κι εγώ αυτό σκεφτομαι.... Ξεκινάνε από Δευτέρα οι προσφορές.... Θα το σκεφτώ κ θα πάω μια βόλτα...

https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=46167
20,5 18v 2ah Bosch professional.
Δεν έχω δει πουθενά τέτοια τιμή για την συγκεκριμένη μπαταρία. Και επειδή πάντα είναι χρήσιμες οι 2αρες (ελαφρύνουν πολύ το εργαλείο και γίνεται πιο εύχρηστο) παράγγειλα 2. Με μεταφορικά και Αντικαταβολή βγαίνουν 48 οι δύο.

Την άλλαξαν την τιμή στα 50 χωρίς έξοδα αποστολής και Αντικαταβολή.
Είμαι περίεργος να δω αν θα εκτελέσουν την παραγγελία μου . Μου είχαν στείλει email επιβεβαίωσης με 48 οι δύο (συνολικό κόστος με μεταφορικά και Αντικαταβολή.

Όπως το έγραψες.. "πολιτική επεκτασης" εφόσον μέσο εγγραφής στο site της....κοινώς και εκει φακέλωμα..

Το ιδιο το ειχε βγαλει και ο Κωτσόβολος καπου στα 38-39 ευρω και ειναι πολυ καλο.

Re: Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Επειδή το έχω,η τιμή ναι είναι καλή , ειδικά αν έχεις και άλλα εργαλεία b&d και μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις μπαταρίες είναι σούπερ.

Όπως είπε και ο φίλος επάνω, είχε βγεί μέχρι και στα 39 . Εγώ το είχα πάρει στα 80 μαζί με ένα κατσαβίδι b&d και ψιλοεχτισα πάνω στις μπαταρίες τους.

Σαν εργαλείο είναι vfm, εξαιρετικό για ξύλο, σχετικά ελαφρύ και η κρούση του με λίγη υπομονή είναι οκ.Σε σοβάδες κτλ είναι άνετο,σε μπετόν θα σου την κάνει την δουλειά αλλά θα το κουρασεις.

Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος,το έχω δύο χρόνια και είναι το βασικό μου εργαλείο σε ξύλο.Και οι μπαταρίες τους ακόμα είναι ταύρος.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Επειδή το έχω,η τιμή ναι είναι καλή , ειδικά αν έχεις και άλλα εργαλεία b&d και μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις μπαταρίες είναι σούπερ.

Όπως είπε και ο φίλος επάνω, είχε βγεί μέχρι και στα 39 . Εγώ το είχα πάρει στα 80 μαζί με ένα κατσαβίδι b&d και ψιλοεχτισα πάνω στις μπαταρίες τους.

Σαν εργαλείο είναι vfm, εξαιρετικό για ξύλο, σχετικά ελαφρύ και η κρούση του με λίγη υπομονή είναι οκ.Σε σοβάδες κτλ είναι άνετο,σε μπετόν θα σου την κάνει την δουλειά αλλά θα το κουρασεις.

Εγώ πάντως είμαι ευχαριστημένος,το έχω δύο χρόνια και είναι το βασικό μου εργαλείο σε ξύλο.Και οι μπαταρίες τους ακόμα είναι ταύρος.

Για ξυλο εχω τα μπλε 10.8 boschακι μου που δεν τα αλλαζω με τιποτα απλα μου λειπει ενα καλο 18 βολτο κρουστικο ,εχω το παρκσιντε το πρωτο που ειχε βγαλει αλλα οχι το κρουστικο .

Αν σου πω ότι η κρούση του με εντυπωσίασε θα σου πω ψέματα.

Σίγουρα όταν δεν θέλεις να τραβάς καλώδια για 2-3 τρύπες είναι οκ, ειδικά με τρυπάνια μέχρι 6mm διάμετρο.Απο εκεί και πέρα θα βρεις δυσκολίες αλλά μιλάω πάντα για μπετόν.Με λίγη υπομονή βέβαια η δουλειά θα γίνει αλλά δεν θέλει να το ζορισεις.