Εκπτώσεις-Προσφορές.

Re: Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Πολύ καλό set, αν και η makita δεν φημίζεται για τα set της με αναλώσιμα....

Λιγο πολυ αυτο ισχυει με τα αναλωσιμα της Μακιτα γενικοτερα.

Καλυτερα να παρει κανεις μεμονωμενα αυτα που χρειαζεται, τρυπανια SDS Βosch και καλεμια Dewalt/Bosch.

Λιγο πολυ αυτο ισχυει με τα αναλωσιμα της Μακιτα γενικοτερα.

Καλυτερα να παρει κανεις μεμονωμενα αυτα που χρειαζεται, τρυπανια SDS Βosch και καλεμια Dewalt/Bosch.

´Έτσι...παρ'ολα αυτά, το συγκεκριμένο σετ, επειδή το έχω και το χρηιμοποιώ χρόνια, είναι καλό. Αξίζει τα λεφτά του δηλαδή!!!

Screenshot-2019-10-07-15-21-34.png

Να μου πουλησεις τον σκουφο για να σου ερθει ακομα φτηνοτερα η βαλιτσα!!

...Aκυρο, νομιζα οτι εγραφε Bosch o σκουφος επανω αλλα δεν γραφει:))

Ούτε ο σκούφος,ούτε το κασκόλ αλλά ούτε και το περιλαίμιο γράφει Bosch..Δυστυχώς..

Tα γαντακια πάντως είναι πολύ καλά....

Πάντως από έχω δει τελευταία το συγκεκριμενο σετ δίνεται δώρο σε ακριβά εργαλεία....Και θα επαναλαβω ότι η συγκεκρινενη τσάντα αξίζει στο έπακρο τα λεφτά της....Πόσο δε σε αυτήν την τιμή. !!!

Tα γαντακια πάντως είναι πολύ καλά....

Πάντως από έχω δει τελευταία το συγκεκριμενο σετ δίνεται δώρο σε ακριβά εργαλεία....Και θα επαναλαβω ότι η συγκεκρινενη τσάντα αξίζει στο έπακρο τα λεφτά της....Πόσο δε σε αυτήν την τιμή. !!!

Εμενα, μια φορα, με επεισες και το πηρα :)
Και οντως ειναι πολυ καλο σετακι, σε αυτην την τιμη.
Τα παραφερναλια μπορει να μην ειναι bosch, αλλα φαινονται ποιοτικα και ζεστα (εμεις οι μηχανακηδες παντα χρειαζομαστε τετοια, ετσι κι αλλιως).
Και η τσαντα ειναι πολυ μεγαλη και ποιοτικη. Εχω το leroy dexter παρομοιες, οι ιδιου μεγεθους ειναι στα ιδια λεφτα και σαφως κατωτερες.
Thanks Κωστα :)

Θα καταλάβεις τι πήρες όταν την φορτώσεις και από το φερμουάρ που είναι από τα μεγαλύτερα που έχω δει ποτέ σε τσάντα...

Εξαντλήθηκε...Όχι που θα έμενε σε αυτήν την τιμή...!!!

Για...τεστ εβαλα μεσα τη μικρη και την πηγα βολτα. Πρεπει να εχει φτασει τα 12-13 πλεον.
Μια χαρα τη χωρεσε και την αντεξε, η μικρη ξετρελαθηκε (σα σκυλακι ηταν με το κεφαλι εξω), οποτε περασε το τεστ :)
Το μονο προβλημα τωρα ειναι οτι θελει παλι και βλεπω να ξεμενει η τσαντα στο σαλονι για βολτες...

https://www.e-shop.gr/set-5-tem-trypania-irwin-f-4-5-6-8-10-mm-10501938-p-TLS.300022

Αυτά λένε τίποτα?
Η τιμή είναι δελεαστική. Στο internet δεν τα βρήκα τόσο φτηνα
πουθενά...

H τιμη ειναι οντως παρα πολυ καλη. Αυτα τα τρυπανακια ειναι πολλαπλων χρησεων και ειναι τα αντιστοιχα των CYL9 multiconstuction της Βοsch που κανουν για ολα τα υλικα.

Δεν ξερω αν ειναι τοσο καλα οσο τα CYL9 της Bosch, αλλα για να τα εγγυαται η Irwin θεωρω οτι θα ειναι καλα.

Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Καλησπέρα μάστορες,

Η παρακάτω κασετίνα
https://www.e-shop.gr/set-75-tem-stanley-kastanies-1-2--1-4-mayro-xromio-stht0-73398-p-TLS.060671
σε αυτή την τιμή λέει κάτι;

Ευχαριστώ

Την λες και τίμια όμως εάν ψάξεις μπορείς να βρεις κάτι πιο συμφέρον..... Οι καστάνιες και γενικά τα black chorm προϊόντα αυτής της σειράς της Stanley είναι αρκετά ποιοτικά...

Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Την λες και τίμια όμως εάν ψάξεις μπορείς να βρεις κάτι πιο συμφέρον..... Οι καστάνιες και γενικά τα black chorm προϊόντα αυτής της σειράς της Stanley είναι αρκετά ποιοτικά...

Τείνω να συμφωνήσω. Το έχει πάει ένα (δύο) κλικ παραπάνω η Stanley.