Εκπτώσεις-Προσφορές.

Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Ο ένας είναι 710watt και ο άλλος 750watt.

Χα, Ευχαριστω, Ουτε που το ειχα προσεξει. Αλλα παλι ...Γιατι καποιος να παρει στα ιδια χρηματα εναν πιο αδυναμο;...Και γιατι τον βγαζει η ιδια εταιρεια κιολας;... Μηπως ειναι καποιος παλαιοτερο μοντελο;

https://www.praktiker.gr/m/p/kroustiko-drapanokatsavido-black-decker-bcd003c1-qw-97543

Στα 45 με 5 δωροεπιταγη . Τι λέτε αξίζει?

Δραπανοκατσαβιδο με μια μπαταρια δεν θα αγοραζα ποτε. Πρεπει να δεις ποσο κοστιζει μια εξτρα μπαταρια και να αποφασισεις.

Το σετακι με τις δυο μπαταριες του brushless κρουστικου Stanley που αναφερει ο συναδελφος παραπανω ειναι καταπληκτικο και σε τιμη και σε αποδοση.

επειδή η συζήτηση για τα 2 χρόνια εγγύηση έχει γίνει πολλάκις και εδώ και σε άλλα site και καταλαβαίνω ότι έγιναν πρόσφατα αλλαγές, μπορεί κάποιος να ποσταρει τον νόμο για τα 2 χρόνια εγγύηση;

Την εγγύηση, όπως την εννοούμε εμείς.

επειδή η συζήτηση για τα 2 χρόνια εγγύηση έχει γίνει πολλάκις και εδώ και σε άλλα site και καταλαβαίνω ότι έγιναν πρόσφατα αλλαγές, μπορεί κάποιος να ποσταρει τον νόμο για τα 2 χρόνια εγγύηση;

Την εγγύηση, όπως την εννοούμε εμείς.
https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/n-4512-2018/arthro-103-nomos-4512-2018

Απο το 2018 υποχρεωτικα 2 χρονια για νεα και 1 χρονο για μεταχειρισμενα.

Δραπανοκατσαβιδο με μια μπαταρια δεν θα αγοραζα ποτε. Πρεπει να δεις ποσο κοστιζει μια εξτρα μπαταρια και να αποφασισεις.

Το σετακι με τις δυο μπαταριες του brushless κρουστικου Stanley που αναφερει ο συναδελφος παραπανω ειναι καταπληκτικο και σε τιμη και σε αποδοση.
Το σκέφτεται ένας φίλος μου . Το θέλει για ελαφριές δουλειές και μια μπαταρία του φτάνει και περισσεύει. Για το Stanley συμφωνώ και εγώ είναι ευκαιρία.
Βέβαια είναι καλομαθημένος από ένα Milwaukee που του έδινα και δεν ξέρω αν το b&d του φανεί αδύναμο. Θα δούμε τι άλλο θα παίξει.

https://www.lawspot.gr/nomikes-plirofories/nomothesia/n-4512-2018/arthro-103-nomos-4512-2018

Απο το 2018 υποχρεωτικα 2 χρονια για νεα και 1 χρονο για μεταχειρισμενα.

Δεν βγάζεις άκρη με κανένα το έχω αναφέρει και λένε ότι να ναι . Έχω αγοράσει με 1 χρόνο εγγύηση λόγο ότι δεν έβγαζα άκρη και το ήθελα εκεί την στιγμή αλλά αν μου χαλάσει στον 2ο και δεν το δεχθούν θα πάω συνήγορο του καταναλωτή.

Καλη περιπτωση με δυο μπαταριες και κασετινα, αλλα βρε παιδι μου 18βολτο δραπανο χωρις κρουση..δεν μου παει την σημερον ημερα.
Kριμα το παραπανω βαρος και τα εξτρα volt.

Καλη περιπτωση με δυο μπαταριες και κασετινα, αλλα βρε παιδι μου 18βολτο δραπανο χωρις κρουση..δεν μου παει την σημερον ημερα.
Kριμα το παραπανω βαρος και τα εξτρα volt.
Επειδη εχω το ιδιο χωρις καν ρυθμιση ροπης ειναι αρκετα μικροτερο απο το ιδιο με κρουση . Σαν σωμα κιολας ειναι σαν 12V . Χρησιμοποιω το κρουστικο επειδη σε πολλες περιπτωσεις χρειαζομαι την καστανια. Το συγκεκρμενο πρεπει να εχει και λειτουργεια καστανιας λογο μηχανισμου ροπης, υποθετω, που δεν εχει το απλο.

Αν ειναι σημαντικα μικροτερο και ελαφρυτερο απο το αντιστοιχο 18βολτο κρουστικο και εχει πανω κατω σωμα 12βολτου, παω πασο. Εκει αλλαζει λιγο το πραμα.

Αν ειναι σημαντικα μικροτερο και ελαφρυτερο απο το αντιστοιχο 18βολτο κρουστικο και εχει πανω κατω σωμα 12βολτου, παω πασο. Εκει αλλαζει λιγο το πραμα.
Άντε να είναι λίγο μεγαλύτερο με τον ρυθμιστή ροπής . Είναι και πιο κοντό από το κρουστικό .
5cb3ed813da3fe9f1ec82f5998bc28da.jpg

Στο πρακτικερ με καθε αγορα εργαλειου μπαταριας σου κανουν δωρο μπαταρια 2Α και φορτιστη.

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο πρακτικερ με καθε αγορα εργαλειου μπαταριας σου κανουν δωρο μπαταρια 2Α και φορτιστη.

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για τα einhell λογικά , όπως και πέρσι .

Αυτό ισχύει και για αγορές μέσω του eshop τους; Ρωτάω γιατί δε βλέπω να αναφέρεται κάτι τέτοιο κάπου.

Αυτό ισχύει και για αγορές μέσω του eshop τους; Ρωτάω γιατί δε βλέπω να αναφέρεται κάτι τέτοιο κάπου.
Και για online . Μόλις επιλέξεις εργαλείο και το βάλεις στο καλάθι σου βάζουν και φορτιστή και μπαταρία με τιμή 0.01

ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ BOSCH PRO GKS 18 V-57 στα 139 με χαμηλότερη τιμη στο σκρουτζ στα 177

και

ΠΑΛΜΙΚΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ DEWALT 18V XRP LI-ION BRUSHLESS
στα 100 με χαμηλότερη τιμη στο σκουτζ στα 109

Εντάξει το δεύτερο δεν το λες και τρελή ευκαιρία αλλά βάζοντας και κόστη μεταφοράς κανένα 15ρικάκι το γλυτώνεις.