Εκπτώσεις-Προσφορές.

Έχω ασχοληθεί επί τούτου και θέλει αγώνα και τρέξιμο για να βγάλεις άκρη..
Προσωπικά εγώ θα το επερνα μονο και μονο επειδή ήταν καλό πακέτο με μπαταριες/φορτιστή...
Το σχόλιο μου πάντως στο skroutz το άφησα...

Κάνε μια αναφορα στο skroutz, στο τσακ μπαμ γίνεται χωρίς να ασχοληθείς με κάτι περαιτέρω. Θα το τσεκαρουν αυτοί. Έτσι, γιατί ορισμένοι νομίζουν ότι είμαστε κορόιδα.

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

https://www.amazon.co.uk/gp/product...mini_detail?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Μπορει να μην εχει L-boxx αλλα με 100 ευρω στην πορτα σας με 2*1,5 Αh μπαταριες.

61x7nrSvNoL._SL1000_.jpg

πςςςς πανέμορφο. Αλλά αφού είναι με την κασετίνα βρε Κυριάκο. ή εγώ κάνω λάθος ; χωρίς το L-boxx πάντως για προστασία και μεταφορά δεν λέει. εκτός κι αν έχεις κάτι παρόμοιο στην κατοχή σου και ταιριάζει.
Τέτοια εργαλεία δεν τα αγοράζουν χύμα. είναι ιεροσυλία !! :smash:

Παντως ειναι ωραιο εργαλειο αυτο.
12v κρουστικο (και δυνατο για τα volt του) με 2 μπαταριες κτλ κτλ και μπλεδακι...ε, ειναι ο,τι ακριβως μου λειπει.
Αν δεν μου τα τρωγε ολα η μικρη θα το ειχα παρει ηδη. Οποιος ενδιαφερεται, κατ' εμε, να το παρει χθες.
By the way, σας εχω πει ποτε ειναι τα γενεθλια μου; 😁

πςςςς πανέμορφο. Αλλά αφού είναι με την κασετίνα βρε Κυριάκο. ή εγώ κάνω λάθος ; χωρίς το L-boxx πάντως για προστασία και μεταφορά δεν λέει. εκτός κι αν έχεις κάτι παρόμοιο στην κατοχή σου και ταιριάζει.
Τέτοια εργαλεία δεν τα αγοράζουν χύμα. είναι ιεροσυλία !! :smash:

Γιωργο αλλο το L-Box και αλλη αυτη η κασετινα που εχει αυτο.
Αυτουνου ειναι μικρουλι μαζεμενο και ιδανικο για κουβαλημα αλλα το Llbox παρολο που ειναι πιο θηριο σου δινει χωρό να βαλεις ακομα τοσα πραγματα μεσα.
Προχθες πηρα το 18άρι GSB και στο LLBOX εβαλα πενσες τρυπανια ενα πολυμετρο ενα τεστερ καλωδιων κλπ κλπ ολα μεσα και σηκωνα ενα βαλιτσακι.

Γουστα ειναι αυτα.
Παντως σαν εργαλειό προσυπογράφω πως αξιζει και το τιμω ιδιαιτερα οπου το χρειαζομαι.

Re: Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Κρίμα. Περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση από τον Κουνέλη, τουλάχιστον για όσους ήδη είχαν κάνει παραγγελία.
Χάλασε κι αυτός.
Δεν πειράζει, υπάρχουν πλέον πάμπολλα καταστήματα για αγορά.
Λυπάμαι μόνο γιατί το συγκεκριμένο είχε χτίσει καλό όνομα
Και ο kotsovolos μου το έκανε με φορητό τρία μοντέλα με πολύ καλή τιμή στο. Site όταν πήγα εκεί μου είπαν ότι είχαν εξαντληθεί και αν ήθελα να έπαιρνε κάποιο άλλο με αρκετά υψηλότερη τιμη.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αλλο ειναι να πας απο εκει και να εχει εξαντληθει και αλλο να κανεις ηλεκτρονικη παραγγελια, να γινεται αποδεκτη και να σου λενε εκ των υστερων οτι δεν υπαρχει.

Αλλο ειναι να πας απο εκει και να εχει εξαντληθει και αλλο να κανεις ηλεκτρονικη παραγγελια, να γινεται αποδεκτη και να σου λενε εκ των υστερων οτι δεν υπαρχει.
Σίγουρα αλλά αυτοί παρόλο που έγινε η συζήτηση σχετικά συνέχισαν να έχουν αναρτημένα τα εξαντλημένα προϊόντα τουλάχιστον για μια εβδομάδα ακόμη αφού μετά έπαψα να το ψάχνω.

Re: Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Και ο kotsovolos μου το έκανε με φορητό τρία μοντέλα με πολύ καλή τιμή στο. Site όταν πήγα εκεί μου είπαν ότι είχαν εξαντληθεί και αν ήθελα να έπαιρνε κάποιο άλλο με αρκετά υψηλότερη τιμη.

Θυμάμαι παντως στον Κωτσόβολο με καποια μελη εδω, οταν ειχε βγαλει μια εξωφρενική προσφορα που ηταν λαθος τελικα τηρησε τις παραγγελίες. Αν καποιος το θυμάται καλυτερα ας το πει..

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θυμάμαι παντως στον Κωτσόβολο με καποια μελη εδω, οταν ειχε βγαλει μια εξωφρενική προσφορα που ηταν λαθος τελικα τηρησε τις παραγγελίες. Αν καποιος το θυμάται καλυτερα ας το πει..

Αληθεια ειναι.

Άλλη μια παραπλανητική προσφορά από το you σε εργαλείο όπως θα δείτε στο link από skroutz https://www.skroutz.gr/s/3526480/Dewalt-D26414.html?from=account_notifications_price_drop το DEWALT θερμοπιστολο έχει προφορά στα 56.37 ενώ στο site τούς στα 69.90 εννοείτε έγινε αναφορά στο skroutz
656a7587531703ce533a3a7ee259e8bc.jpg
2a0ff8f0c24df915096f82863bcba8d5.jpg

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Παραμονη πρωτοχρονιας του 2018, εγω και μερικοι αλλοι (του forum) ειχαμε παραγγειλει το κρουστικο B&D 18V, με 2 μπαταριες, αν θυμαμαι καλα στα 50 ευρω, απο τον Κωτσοβολο. Τοτε μερικοι ειχαν παραλαβει κανονικα, αλλα εμενα και αλλους μας επαιρναν τηλεφωνο λεγοντας πως δεν υπαρχει αποθεμα και εαν θελαμε να αγορασουμε καποιο αλλο εργαλειο.
Εγω δεν το ειχα αμεση αναγκη, και ενω με ειχαν καλεσει 3 - 4 φορες για να με πεισουν, εγω τους ανεφερα πως να κοψουν τον κ@λ@ τους ... θα περιμενω αυτο που πληρωσα στην τιμη που το πληρωσα. Τελικα το παρελαβα μετα απο περιπου 1 μηνα.

Απο τη στιγμη που καποιος πληρωνει ιντερνετικα, ή ακομα και σε φυσικο καταστημα στην αναγραφομενη τιμη στο ραφι, (εστω και απο λαθος του καταστηματος) σε μια Χ τιμη, τοτε ο πωλητης ειναι υποχρεωμενος να το πουλησει στη Χ τιμη.

Να επιμενετε ...

Last edited:
Δεν ξερω εαν η αντικαταβολη εχει την ιδια νομικη ισχυ σε αυτη την περιπτωση με την πληρωμη με καρτα/paypal. Με καρτα προπληρωνεις με αντικαταβολη οχι.