πςςςς πανέμορφο. Αλλά αφού είναι με την κασετίνα βρε Κυριάκο. ή εγώ κάνω λάθος ; χωρίς το L-boxx πάντως για προστασία και μεταφορά δεν λέει. εκτός κι αν έχεις κάτι παρόμοιο στην κατοχή σου και ταιριάζει.
Τέτοια εργαλεία δεν τα αγοράζουν χύμα. είναι ιεροσυλία !! :smash:
Και ο kotsovolos μου το έκανε με φορητό τρία μοντέλα με πολύ καλή τιμή στο. Site όταν πήγα εκεί μου είπαν ότι είχαν εξαντληθεί και αν ήθελα να έπαιρνε κάποιο άλλο με αρκετά υψηλότερη τιμη.Κρίμα. Περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση από τον Κουνέλη, τουλάχιστον για όσους ήδη είχαν κάνει παραγγελία.
Χάλασε κι αυτός.
Δεν πειράζει, υπάρχουν πλέον πάμπολλα καταστήματα για αγορά.
Λυπάμαι μόνο γιατί το συγκεκριμένο είχε χτίσει καλό όνομα
Σίγουρα αλλά αυτοί παρόλο που έγινε η συζήτηση σχετικά συνέχισαν να έχουν αναρτημένα τα εξαντλημένα προϊόντα τουλάχιστον για μια εβδομάδα ακόμη αφού μετά έπαψα να το ψάχνω.Αλλο ειναι να πας απο εκει και να εχει εξαντληθει και αλλο να κανεις ηλεκτρονικη παραγγελια, να γινεται αποδεκτη και να σου λενε εκ των υστερων οτι δεν υπαρχει.
Θυμάμαι παντως στον Κωτσόβολο με καποια μελη εδω, οταν ειχε βγαλει μια εξωφρενική προσφορα που ηταν λαθος τελικα τηρησε τις παραγγελίες. Αν καποιος το θυμάται καλυτερα ας το πει..Και ο kotsovolos μου το έκανε με φορητό τρία μοντέλα με πολύ καλή τιμή στο. Site όταν πήγα εκεί μου είπαν ότι είχαν εξαντληθεί και αν ήθελα να έπαιρνε κάποιο άλλο με αρκετά υψηλότερη τιμη.
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θυμάμαι παντως στον Κωτσόβολο με καποια μελη εδω, οταν ειχε βγαλει μια εξωφρενική προσφορα που ηταν λαθος τελικα τηρησε τις παραγγελίες. Αν καποιος το θυμάται καλυτερα ας το πει..
Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θυμάμαι παντως στον Κωτσόβολο με καποια μελη εδω, οταν ειχε βγαλει μια εξωφρενική προσφορα που ηταν λαθος τελικα τηρησε τις παραγγελίες. Αν καποιος το θυμάται καλυτερα ας το πει..
Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άλλη μια παραπλανητική προσφορά από το you σε εργαλείο όπως θα δείτε στο link από skroutz https://www.skroutz.gr/s/3526480/Dewalt-D26414.html?from=account_notifications_price_drop το DEWALT θερμοπιστολο έχει προφορά στα 56.37 ενώ στο site τούς στα 69.90 εννοείτε έγινε αναφορά στο Σκρουτζ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.