Εκπτώσεις-Προσφορές.

Αυτός στα 26,90 πώς σας φαίνεται;
https://www.e-shop.gr/goniakos-ilektrikos-troxos-einhell-te-ag-125-1-800watt-4430970-p-TLS.051665

Τα watt είναι λίγα; Ενδιαφέρομαι να τον πάρω σε συνδυασμό με καμπάνα συρματοβουρτσα που έχει το lidl για να ξυσω και βάψω κάγκελα.
Κάνει για αυτή την δουλειά; Η να περιμένω κάτι παρόμοιο από το lidl.
Προτείνετε κάτι παρόμοιο εσείς;

@Algetan

Ειναι καλός για κόψιμο για σίδερα άντε και λίγο λείανση αυτού αλλά για την δουλειά που τι θες σε συνδιασμο με τις καμπάνες συρματοβουρτσες δεν κάνει.
Περίμενε μηπως βγάλει,έχει καιρό το lidl,έναν που είναι με ρυθμιζόμενες στροφές στα 1200w και τιμή κοντά στα 30 ευρω που είναι ότι πρέπει...

@ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ

Άμα είναι για ερασιτεχνική λύση μια χαρά είναι...

@kosstv
Σε ευχαριστώ πολύ, θα περιμένω τότε. Μέχρι το Σεπτέμβριο άνετα.

Σφιγκτηρακια (οριζοντια) απο το Banggood, επεσε η τιμη τους στο 1.60 ευρω το τεμαχιο, για μια βδομαδα. Δυστυχως υπαρχουν και ~2 ευρω μεταφορικα
https://www.banggood.com/Hand-Tool-...R&rmmds=cart_middle_products&cur_warehouse=CN

110302029420_002

Re: Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Τι κανουν αυτα, ρε παιδια;

Aσκουν οριζοντια πιεση. Η φωτο παρακατω ειναι διαφωτιστικη.
49192768257_95d1317064_b.jpg

Αυτο το εξαρτημα χρησιμοποιειται για να πιεζει στη θεση τους τα κομματια ενος στυλο. Τα στυλο που φτιαχνουμε στον τορνο.

Aσκουν οριζοντια πιεση. Η φωτο παρακατω ειναι διαφωτιστικη.
49192768257_95d1317064_b.jpg

Αυτο το εξαρτημα χρησιμοποιειται για να πιεζει στη θεση τους τα κομματια ενος στυλο. Τα στυλο που φτιαχνουμε στον τορνο.

TY 😀

Ευτυχώς τα μεταφορικά ειναι ανεξάρτητα τεμαχίων.
Παράγγειλα δυο κομματια!
Ευχαριστώ πατριωτακι!

Και που τα παράγγειλα τι???

Ακυρώθηκε η παραγγελια για τον παρακάτω λόγο και καλά....

Dear customer,
Thank you for placing your order on Banggood. We deeply apologize for issues you've experienced while you are placing orders.
We are sorry to tell you that your order was automatically declined since the system detected the potential risk in your payment account.
For the sake of your account safety, we suggest that you contact the issuing bank of your payment account to verify the situation.
And about this order you will receive the refund 5.4200 EUR to the same payment method you used to place this order.

Έχει αρχίσει και με εκνευρίζει το Banggood.

Έχει αρχίσει και με εκνευρίζει το Banggood.

Μια και το αναφέρεις, ως πελάτης εδώ και χρόνια να πω και εγώ ότι:
-ανεβάζει σταθερά τις τιμές του τα τελευταία χρόνια. Σταμπάρω κάτι για μελλοντική αγορά, σε μερικούς μήνες που το ξαναβλέπω η τιμή έχει ανέβει και μέχρι να το παραγγείλω η τιμή έχει ανέβει κι άλλο.
-είναι σε όλα πιο ακριβό από aliexpress (για ακριβώς τα ίδια προϊόντα).
Θεωρώ ότι για να πουλάει βασίζεται στην φήμη που έχει και η ανταγωνιστικότητα έχει πάει περίπατο.

Σου κανουν αντιποινα επειδη τους αναγκασες να σου πληρωσουν τα τελωνειακα τοτε που σου αλλαξαν τον τροπο αποστολής :)

Μια και το αναφέρεις, ως πελάτης εδώ και χρόνια να πω και εγώ ότι:
-ανεβάζει σταθερά τις τιμές του τα τελευταία χρόνια. Σταμπάρω κάτι για μελλοντική αγορά, σε μερικούς μήνες που το ξαναβλέπω η τιμή έχει ανέβει και μέχρι να το παραγγείλω η τιμή έχει ανέβει κι άλλο.
-είναι σε όλα πιο ακριβό από aliexpress (για ακριβώς τα ίδια προϊόντα).
Θεωρώ ότι για να πουλάει βασίζεται στην φήμη που έχει και η ανταγωνιστικότητα έχει πάει περίπατο.
Και απο τους 2 που αναφέρεις το ebay παραμενει φθηνοτερο

Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

To Αμαζον ειναι ακριβοτερο απ'ολα σχεδον τα μαγαζια αλλα παραμενει πρωτο στην προτιμηση μου καθως η σιγουρια που μου εμπνεει ειναι τεραστια.

Λιγο πολυ μια απο τα ιδια και το Banggood στο οποιο ειμαι πελατης απο την πρωτη μερα που ανοιξε και μεχρι σημερα δεν εχω κανενα παραπονο απο τις ελαχιστες περιπτωσεις που επρεπε να επικοινωνησω για καποιο θεμα.

Οι τιμες στο ebay ειναι οντως οι καλυτερες και η εγγυηση του paypal ειναι πολυ καλη. Αλλα το να μπλεξεις με disputes ειναι κατι που απεχθανομαι και το βαριεμαι αφανταστα. Οποτε ψωνιζω μονο οταν δεν μπορω να βρω κατι απο αλλου.

Με λιγα λογια δεν ειναι η τιμη αλλα το συνολο των υπηρεσιων και εμπειριων που σου εχει δωσει το καθε καταστημα.

Απάντηση: Re: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Αυτός στα 26,90 πώς σας φαίνεται;
https://www.e-shop.gr/goniakos-ilektrikos-troxos-einhell-te-ag-125-1-800watt-4430970-p-TLS.051665

Τα watt είναι λίγα; Ενδιαφέρομαι να τον πάρω σε συνδυασμό με καμπάνα συρματοβουρτσα που έχει το lidl για να ξυσω και βάψω κάγκελα.
Κάνει για αυτή την δουλειά; Η να περιμένω κάτι παρόμοιο από το lidl.
Προτείνετε κάτι παρόμοιο εσείς;
Το εχω παρει και εκανε μια χαρα δουλεια και σε κοψιμο και σε τριψιμο στο χωριο