vfm καφετιερα που της εχω πιει το αιμα
απαραδεκτο το ε-σοπ
ενω εδινε εγγυηση 2 χρονια, στον εναμισυ καηκε το ενα απο τα τρια κουμπια.
αρνηθηκαν να την επισκευασουν επειδη ηταν λεει δουλεμενη πολυ! ειδαν λεει οτι ηθελε αφαλατωση κλπ
υποψιν οτι της κανω τακτικα αφαλατωση απλα δεν ειχε γινει πριν μου χαλασει
τι τηλεφωνα, τι απειλες, τι καταγγελιες, ο υπευθυνος στο ε-σοπ δεν ακουει τιποτα.
με τα πολλα δεχτηκαν να μου την επιστρεψουν , να την αφαλατωσω και να την καθαρισω λεει και να τους την ξαναστειλω μηπως μπορεσουν να δουν τι εχει, χωρις να δεχονται οτι ειναι εντος εγγυησης οχι λογω χρονου αλλά λογω λεει εργασιας! λες και η καφετιερα εχει καποιο καφεδομετρο και η εγγυηση λεει μεχρι τοσους καφεδες ισχυω...
τους εστειλα στο διαολο, αγορασα ενα διακοπτακι με 2 ευρω, την ελυσα και το αντικατεστησα. μαλιστα σε μια βιδα ειχαν σπασει τη πλαστικη υποδοχη της οταν την ελυσαν αυτοι.
και απορω και λεω, ρε βληματα και το λεω εχοντας γνωση σαν μηχανικος γιατι τους κατηγορω ως βληματα, χαθηκε αφου τη λυσατε να αλλαξτε το κουμπακι? αφου σας ειχα πει πιο κουμπακι ηταν το προβληματικο. και θα το ειχα κανει απο την αρχη εγω, αλλά φοβομουν μην ειχε και καποια αλλη ζημα και πειραζοντας την δεν ισχυε μετα η εγγυηση.
αν ειχα στραβωσει παραπανω και σας εκανα καταγγελια στο τεε σαν μελος του θα σας πηγαινε αιμα στο δικαστηριο. και να δω ποιος μηχανικος θα υπεγραφε εκθεση κατα γνωμης μηχανικου.
θα το εκανα αν ημουν αθηνα...
τωρα ειπα, δεν βαριεσαι, αλλοι εχουν πολυ πιο μεγαλα θεματα με την εγγυηση του εσοπ, γνωστη μου προσπαθει εδω και μηνες να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας σχετικα με τηλεοραση που αγορασε απο εκει!
αντιθετα μια δευτερη και ακριβοτερη καφετιερα της arielli η οποια αγορραστηκε αργοτερα απο την εν λογω για το σπιτι της κυρας, που μου χαλασε στους 6 μηνες, μου πιστωσαν το ποσο. την ειχα αγορασει ομως σε προσφορα απο αυτους και προφανως αντι να μου δωσουν αλλη, απλα πιστωσαν το ποσο.
αρα μαλλον οι εγγυησεις στο ε-σοπ ασχετα το τι λενε, το πολυ κανα χρονο ισχυουν, μετα σου λενε εγινε κακη χρηση
πραγματικα αν ημουν αθηνα, καθοτι μηχανικος, θα τους κυνηγουσα, οχι για μενα αλλά για το κοσμο που τους εμπιστευεται
για αυτο παιδια, πριν αγορασετε μηχανηματα οπως η καφετιερα, ή καποια τιβι ή αιρκοντισιον, να το σκεφτειτε.
αν ειναι για κανα καλωδιο κλπ, τοτε οκ
αλλά την κοροιδια του εσοπ θα την πληρωσετε σε αγχος αν σας κατσει στραβη και δεν αξιζει για 5-10 ευρω να σκασετε...