Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Όχι μόνο ρεύματος. Έτσι μου είπαν.Εργαλεία χειρός μπαταρίας δλδ δεν έχουν έκπτωση!???
Εφόσον είναι όπως τα λες (που προφανώς είναι) πρόκειται για κοροιδία, καθώς στο site τους εμφανίζουν από κοινού εργαλεία μπαταρίας και ρεύματος (παροχής πρίζας πιο σωστά) ως δικαιούμενα της έκπτωσης του 30% για μέλη:
https://www.leroymerlin.gr/gr/eukairies-se-ergaleia
Εμένα μου το είχαν πει στο αεροδρόμιο χθες και το εργαλείο το πήρα σήμερα από την Πειραιώς.Επισκέφτηκα πριν μερικές ώρες το Leroy του Κηφισού κι επιβεβαίωσα από πωλητή ότι στο εν λόγω κατάστημα η έκπτωση του 30% ισχύει και για εργαλεία μπαταρίας. Ίσως ο φίλος έπεσε σε άσχετο πωλητή, ή ενδεχομένως κάθε κατάστημα έχει άλλη πολιτική (περίεργο αν ισχύει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις).
Γιατί να μην μπορεί Κυριάκο; Εγώ όλα με τιμολόγιο τα αγοράζει και όλες οι προηγούμενες προσφορές εκτύπωσης που έχει κάνει το Λέρου πέρναγαν κανονικά.Μέλος μπορεί να κόψει τιμολόγιο και να επωφεληθεί της έκπτωσης?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.