Εκπτώσεις-Προσφορές.

Re: Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές.

To Leroy δεν έχει βγάλει Black Friday. Μάλλον κρατάει εκπτώσεις για Δεκέμβρη.
Παντως αυτο δεν ειναι black friday.
Οτι δεν εχει "τραβηξει" ολη τη χρονια το πετανε για BF με τιμη που ισα που πλησιαζει τον skroutz. Εκτος απο πολυ λιγες εξαιρεσεις στα χιλιαδες που δηθεν πουλανε με εκπτωση.
Τα δε σκρουτζομαγαζα πουλανε σημερα ακριβοτερα.
Παρακολουθω τον εκτυπωτη CANON TS8350 που εδω και 15 μερες ηταν στα ~133 χωρις μεταφορικα. Απο σημερα το πρωι εξαντληθηκε με τιμη 132-138 στα πιο πολλα μαγιαζια και το cosmodata που μεχρι πριν 1 ωρα το ειχε 136 τωρα το εχει 150.
Εγω τον πηρα το πρωι μεσω καλαθι σκρουτζ στις 7 το πρωι 139 με δωρεαν μεταφ. και τωρα το εχει 155. Περιμενω να μου στειλει ακυρωση ο σκρουτζ οτι δεν ειναι διαθεσιμο και θα φαει μπινελικια.

Κλασικό φαινόμενο..
Κι εγώ έχω βάλει στο σκρουτζ κάποια πράγματα στα αγαπημένα που σε ειδοποιεί σε πτώσεις τιμών κλπ..

Καλό μεσημέρι παιδιά εγώ παρήγγειλα το gsr 12-15 στα 65 ευρώ + αντικαταβολή και μεταφορικά στα 71 σύνολο νομίζω είναι πολύ καλή προσφορά https://www.a-center.gr/index.php?route=product/product&product_id=4932&search=Gsr&description=true
dbecb4bc47b595e51df00f78b52872b4.jpg

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικο Ανδρέα, καλή τιμή.

Γενικά νομίζω οτι πέρα απο τα μεγάλα μαγαζιά-αλυσίδες που ρίχνουν τις τιμές τους την BF ολα τα υπόλοιπα μικρομάγαζα δεν έχουν περιθώριο να πέσουν πιο χαμηλά αφού πουλάνε ήδη πολύ χαμηλά.
Οπότε μην περιμένετε απο μαγαζιά που βγαίνουν πρώτα στο σκρουτζ να ρίξουν κι αλλο τις τιμές τους, δεν τους παίρνει

Καλορίζικο Ανδρέα, καλή τιμή.

Γενικά νομίζω οτι πέρα απο τα μεγάλα μαγαζιά-αλυσίδες που ρίχνουν τις τιμές τους την BF ολα τα υπόλοιπα μικρομάγαζα δεν έχουν περιθώριο να πέσουν πιο χαμηλά αφού πουλάνε ήδη πολύ χαμηλά.
Οπότε μην περιμένετε απο μαγαζιά που βγαίνουν πρώτα στο σκρουτζ να ρίξουν κι αλλο τις τιμές τους, δεν τους παίρνει
Ευχαριστώ να ρωτήσω κάτι αυτό από μόνο του περνει bit απευθείας η χρειάζεται τους έξτρα ανταπτορες;

Απ'οτι φαίνεται στην φωτογραφία παίρνει bits.
Όμως ακόμη κι αν δεν παίρνει ο αντάπτορας είναι κάτι πολύ φτηνό και το βρίσκεις παντού.
Δεν περιλαμβάνει μπαταρία και φορτιστή όμως

Σας ευχαριστώ πολύ το έχω και το παλμικό

Re: Απάντηση: Εκπτώσεις-Προσφορές.

Οπως ειχα προβλεψει το skroutz ακυρωσε τωρα την παραγγελια που ειχα βαλει με το καλαθι του στις 7 το πρωι κα ιπου μεχρι τις 11 φαινοταν διαθεσιμο.

Και για να μην την πατησουν και αλλοι, αν η τιμη με το καλαθι του σκρουτζ ειναι η μικροτερη δεν υπαρχει περιπτωση να σας στειλουν το αντικειμενο. την επαθα 2 φορες και επειδη στην περιπτωση που συμβαινει αυτο το προιον παει προς εξαντληση, μετα απο 12 ωρες θα το βρεις 10% ακριβοτερο.

Σε αντίστοιχη περίπτωση μου έδωσαν κουπόνι 5 αν θυμάμαι καλά.
Εσένα τίποτα?

Την πρωτη φορα την ακυρωσε ο skroutz μετα απο 2 μερες. και εδωσε 5 ευρω για αγορα ομως παλι μονο με το καλαθι.

Σημερα τους εστειλα mail στις 5 ρωτωντας γιατι δεν εχει παει η παραγγελια στο βημα 2 "αποδοχη απο το συνεργαζομενο καταστημα" και πως ο εκτυπωτης εξαντλειται παντου και θα μεινω χωρις μηχανημα*.

Απαντηση απο skroutz δεν πηρα αλλα μετα απο 2 ωρες στην εξελιξη της παραγγελιας εμφανιστηκε "ακυρωμενη".

Στην χρεωστικη δεν εχει γινει ακομα αφαιρεση του ποσου και μαλλον δεν προλαβαν να την κανουν ή την εχουν κανει και δεν φαινεται. Αυτο θα το σιγουρεψω την Δευτερα.

Τελικα αντι για 139 που ειχε εδω και 15 μερες πηρα τον ιδιο απο το ΠΛΑΙΣΙΟ με 149 σε κοκκινο χρωμα και μαλλον ηταν ο τελευταιος γιατι τωρα τον εχει "εξαντληθηκε".

* γκρινια γυναικας για εργασιες παιδιων.

Παω στο γερμανικο σαιτ που εχει το GCM 8 SJL με 290 ευρω και 40 μεταφορικά.
Βαζω και πληρωνω με paypal. ερχεται mail επιβεβαιωσης.
μετα απο 20 λεπτα mail απο paypal για επιστροφη χρηματων και mail απο site οτι δεν στελνει Ελλαδα.
.
.
.
Καταληγω λοιπον τυχαιως απο αλλο φορουμ. εδω:
https://www.mailboxde.com/

οπου με τις διαστασεις του δεματος 18 κιλα 91χ46χ41 μου βγαζει 37 ευρω μεταφορα απο την Γερμανικη διεύθυνση που θα μου δώσουν μεχρι τις αποθηκες τους στο Κορωπί. (και ασφαλισμενο για 500 ευρω)
Υπαρχει γερμανικο σαιτ με 278 ευρω πριονι με δωρεαν μεταφ στην Γερμανια.
αρα παω 278+37 = 315
και κανα 15αρι μεταφορικη απο το κορωπί = 330

αξιζει? ρισκο? εχει πληροφοριες καποιος για κατι αντιστοιχο?

Έχεις δοκιμάσει να μιλήσεις με ελληνική εταιρεία μεταφορών που κάνουν τον ενδιάμεσο πόσο θα σου κοστίσει;

Οι περισσότερες που βαζουν δρομολογιο Ελλάδα Γερμανία το κανουν. Αν το γκουγκλαρεις θα σου βγαλει ποιες το κανουν

Στάλθηκε από το JNY-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk