Εκπτώσεις-Προσφορές.

Μια χαρα! Αν εχει τα ιδια specs (ροπη/στροφες με το 35) κανει!
Εχω τρυπανακι ξυλου 35μμ και ρεταλι φινο 6 ποντους παχος!

Αντε Κυριακο φερε το Dewalt οποτε μπορεις! Μονο φροντισε να ειναι το εργαλειακι ακομα μεσα στην εγγυηση, ....για καλο και για κακο 😁

Μικρός (500W) τροχός 115 χιλ. από τα Leroy Merlin στα 12,90 (από 16,50 ευρώ).

Λογικά είναι ίδιος με τον αντίστοιχο Budget του Praktiker, που είναι λίγο πιο ακριβός, αλλά, κυρίως, φαίνεται διαθέσιμος μόνο κατόπιν παραγγελίας, οπότε η προσφορά του Leroy μάλλον αξίζει για δεύτερο μικρό τροχουδάκι.

πιαστον πρωτα στο χερι γιατι μου φαινεται λιγο πιο χοντρουλης απο τον budget
οι διαφορες ειναι στο οριο για το ενα χερι.
τον φτηνο oxford που ειναι πιο δυνατος και λιγο πιο ελαφρυς, δεν τον αγορασα για αυτο το λογο. επειδη ηταν λιγο πιο χοντρουλης απο τον budget. τον επιασα στο χερι πρωτα

Πλάνη BOSCH BLUE GHO 26-82 710W στα 139​

Για όποιον κινείται πέριξ του κέντρου της Αθήνας, και μόνο για το κατάστημα Leroy Merlin Βασ. Σοφίας και για αγορά με παραλαβή με φυσική παρουσία (όχι με παραλαβή μέσω κούριερ) μια εξαιρετική προσφορά για τον γωνιακό τροχό 125 χιλ. της Metabo. Από 54,90 ευρώ σε 32,90 ευρώ!
Έχουν απόθεμα περί τα 34 κομμάτια και επιβεβαίωσα την προσφορά με τους όρους που προανέφερα μέσω τηλεφώνου στο κατάστημα.
Αν κάποιος φίλος ενδιαφέρεται και σκοπεύει να εκμεταλλευθεί την προσφορά μεταβαίνοντας στο κατάστημα, θα με ενδιέφερε κι εμένα αγορά για 1 κομμάτι του συγκεκριμένου εργαλείου.

Εγώ τον Metabo.
Αλλά αν είναι μόνο 34 κομμάτια...δύσκολο να προλάβει κάποιος.

βαρια δηλωση αυτη κωστη!
καταλαβαινω πως το λες, λογω ρυθμιζομενων στροφων, μεγαλυτερης ισχυος, προφυλλακτηρα, τοποθετηση χερουλιου.
αλλά ειναι βαρια δηλωση ;)
βεβαια για να μην υπαρχει διλημμα, παιρνουμε και τους δυο :) (εσεις οι αθηναιοι δηλαδη γιατι εμεις εδω στην επαρχια δεν εχουμε δει ληροϋ ουτε ζωγραφιστο)

• Like
Reactions: KOSSTV
Νικόλα δεν ξέρω εαν βαριά η δήλωση αλλά εγώ βάζω στην ζυγαριά τα όσα είπες καθώς εαν τα βάλεις στη εξίσωση είναι 2 διαφορετικά εργαλεία ως προς τις δυνατότητες εργασίας..
Εάν θέλει κάποιος να κάνει μόνο κοπες ο Metabo είναι πολύ καλή επιλογή σε αυτά τα λεφτά..
Εάν όμως θες ευρυ φάσμα εργασιών τότε ο Parkside κερδίζει την "μαχη"...
Εάν κάποιος πάει βάση ονόματος/χρήματα τότε πάλι metabo κερδίζει...

Εγώ όμως το βλέπω συνολικά...οπότε ο Parkside με "κερδιζει"...

• Like
Reactions: nickolas
Υπάρχει και το άλλο σενάριο...Εφόσον η μάχη ανάμεσα στους 2 είναι ας πούμε, αμφίρροπη, κάθομαι (επί του παρόντος) στα αυγά μου και δεν αγοράζω κανέναν, εφόσον το εργαλείο το θέλω περισσότερο για να υπάρχει...

• Like
Reactions: KOSSTV
καλημερα!
υπαρχει και αλλο σεναριο! αγοραζεις τον μεταμπο και τον κρατας για δωρο.
και οταν τον χαριζεις ο αλλος σκεφτεται: ενταξει, ξεφραγγιστηκε ο ανθρωπος για να μου κανει δωρο :)

προσφορες αξιολογων κομματιων που αξιζουν για τα λεφτα που ζητουν (μονο τετοια προσπαθω να βαζω) :)

για ακομα μια φορα το καλο πολυμπριζο της HAMA (εχω 3, τα 2 στο εργαστηρι) στα 10.9 €.
με θεσεις για βιδωμα στο τοιχο, με κεντρικο διακοπτη αλλά και καθε πριζα το δικο της διακοπτη και με μεγαλη αποσταση μεταξυ πριζων ετσι μπορειτε να βαλετε ανετα φορτιστες στην καθε μια σε αντιθεση με αλλα πολυπριζα που τρωνε δυο θεσεις ο καθενας, και πολυ αξιοπιστο λογω καλης κατασκευης.

εξαιρετικη τιμη για φωτιστικο γραφειου μονο 9.9 €
το θελω για επιπλεον φωτισμο σε δυσκολα σημεια για τον παγκο εργασιας στο εργαστηρι. πολυ βολικο.
ειχα ενα παρομοιο ιταλικο απο μαθητης, εγινα φοιτητης, εγινα επαγγελματιας και αν δεν εσπαζε απο ατυχημα ακομα θα το ειχα :)

ενα εξαιρετικο τροφοδοτικο (και αυτο εργαλειο ειναι) της cougar σε τιμη τσαμπα. μονο 38.9€ το 650w !
η cougar αν και σχετικα αγνωστη στο ευρυ κοινο, φτιαχνει εξαιρετικα τροφοδοτικα!
εχω αγορασει και το μικροτερο το 500 αρι xtc παλιοτερα. τελειως αθορυβο, πολυ σταθερο, κανενα προβλημα.
ετουτο ειναι φοβερη προσφορα
θα το βαλω στο τριτο πισι που εχει και διακριτη καρτα γραφικων και θελει ισχυ και το υπαρχων εκει θορυβωδες force που εχει κλεισει δωδεκαετια θα το βαλω στο εργαστηρι για ηλεκτρολυση και τροφοδοσια παλιων εργαλειων μπαταριας. με δυο τροφοδοτικα στο εργαστηρι θα ειμαι αρχοντας :)

τα δυο τελευταια, ηδη τα παραγγειλα γιατι δεν παιζονται σε αυτες τις τιμες

Last edited:
Προσωπικά θεωρώ σαν καλή ευκαιρία για κάποιον που αναζητεί sds το DEWALT SDS PLUS 18V SOLO BRUSHLESS 3J DCH263N γιατί η τιμή του στα €190 είναι αρκετά καλή.

Βέβαια με την προϋπόθεση ότι διαθέτει μπαταρίες και φορτιστή της εταιρείας.

Το φωτιστικο γραφειου υπαρχει με σταθερη τιμη ( οχι εποχιακη προσφορα )
και στα πολυκαταστηματα του αεροδρομιου με τιμη 8,99.......

εισαστε τυχεροι εκει στην αθηνα γιατι η χαμηλοτερη στο σκρουτζ ειναι 17.40 + μεταφορικα
https://www.skroutz.gr/s/27357521/Tracer-Φωτιστικό-Γραφείου-LED-Μαύρο-Artista.html

Προσωπικά θεωρώ σαν καλή ευκαιρία για κάποιον που αναζητεί sds το DEWALT SDS PLUS 18V SOLO BRUSHLESS 3J DCH263N γιατί η τιμή του στα €190 είναι αρκετά καλή.

Βέβαια με την προϋπόθεση ότι διαθέτει μπαταρίες και φορτιστή της εταιρείας.
Γιώργο το eshop πολύ σπάνια ανανεώνει γκάμα εργαλείων εκτός και εάν έχει ζητήση...
Είναι εντελώς διαφορετική η εμπορική πολύτιμη με τα αναλώσιμα...άμα λέει εκτός διαθεσιμότητας η εξαντλημενο σημαίνει ότι θα περάσει πολύ καιρός να το ξαναβάλει η πάπαλα...!!!
Π.χ. τα τρυπανια κοβαλτίου της Bosch που βγάζει κατά καιρούς σε προσφορά κάνει μαζική αγορά και ρίχνει την τιμη κάτω από τα 10 ευρώ...
Την τελευταία φορά ο πωλητής μου είχε πει ότι στο συγκεκριμένο προϊόν το eshop έκανε πάνω από 250 κομμάτια παραγγελεια...Πώς να μην πετύχει τιμή...;