προσφορες αξιολογων κομματιων που αξιζουν για τα λεφτα που ζητουν (μονο τετοια προσπαθω να βαζω)
για ακομα μια φορα το καλο πολυμπριζο της HAMA (εχω 3, τα 2 στο εργαστηρι) στα 10.9 €.
με θεσεις για βιδωμα στο τοιχο, με κεντρικο διακοπτη αλλά και καθε πριζα το δικο της διακοπτη και με μεγαλη αποσταση μεταξυ πριζων ετσι μπορειτε να βαλετε ανετα φορτιστες στην καθε μια σε αντιθεση με αλλα πολυπριζα που τρωνε δυο θεσεις ο καθενας, και πολυ αξιοπιστο λογω καλης κατασκευης.
Η τέλεια συσκευή για να τροφοδοτείτε όλες τις συσκευές σας συνδεδεμένες στην πρίζα. Εξασ SKU:PER.757542
www.e-shop.gr
εξαιρετικη τιμη για φωτιστικο γραφειου μονο 9.9 €
το θελω για επιπλεον φωτισμο σε δυσκολα σημεια για τον παγκο εργασιας στο εργαστηρι. πολυ βολικο.
ειχα ενα παρομοιο ιταλικο απο μαθητης, εγινα φοιτητης, εγινα επαγγελματιας και αν δεν εσπαζε απο ατυχημα ακομα θα το ειχα
H εργασία σε ένα γραφείο συχνά βαραίνει τα μάτια, οπότε αξίζει να προσέχετε τον κατάλληλο SKU:PER.587409
www.e-shop.gr
ενα εξαιρετικο τροφοδοτικο (και αυτο εργαλειο ειναι) της cougar σε τιμη τσαμπα. μονο 38.9€ το 650w !
η cougar αν και σχετικα αγνωστη στο ευρυ κοινο, φτιαχνει εξαιρετικα τροφοδοτικα!
εχω αγορασει και το μικροτερο το 500 αρι xtc παλιοτερα. τελειως αθορυβο, πολυ σταθερο, κανενα προβλημα.
ετουτο ειναι φοβερη προσφορα
Το COUGAR XTC 650 είναι είναι μια νέα προσθήκη με πιστοποίηση απόδοσης 80 Plus. Ο ανθεκτι SKU:PER.587473
www.e-shop.gr
θα το βαλω στο τριτο πισι που εχει και διακριτη καρτα γραφικων και θελει ισχυ και το υπαρχων εκει θορυβωδες force που εχει κλεισει δωδεκαετια θα το βαλω στο εργαστηρι για ηλεκτρολυση και τροφοδοσια παλιων εργαλειων μπαταριας. με δυο τροφοδοτικα στο εργαστηρι θα ειμαι αρχοντας
τα δυο τελευταια, ηδη τα παραγγειλα γιατι δεν παιζονται σε αυτες τις τιμες