Εκπτώσεις-Προσφορές.

Είναι όντως τρομερά βολικό, πολύ ευέλικτο και πολύ περισσότερη ελευθερία χρήσης, σε οποιοδήποτε αντικείμενο.
Η ελεύθερη κοιλιά και η χειροκίνητη εστίαση δεν παίζονται! Και ο όγκος βέβαια.
Εγώ έκανα μια δοκιμή τώρα σε 6,5 mm κόντρα πλακέ (δύο 3,24 το ένα πάνω στο άλλο.
Τα έκοψε στα δύο περάσματα με αύξηση της έντασης από 25% στο 33%, ακριβώς στα 16 μΑ που είναι το ανώτερο που πρέπει να το λειτουργείς για μακροζωία του laser.

A83028A9-6827-4B54-83D4-D70CDD491F34.jpeg

Και κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό.
Πολύ μεγάλη σημασία έχει και η ποιότητα κοπής.
Μπορεί τα πολλά πετάσματα να κόβουν πιο χοντρά πάχη αλλά καρβουνιάζουν το ξύλο, ειδικά η κάτω πλευρά βγαίνει χάλια.

Last edited:
[44,77€ 67% OFF]Topshak TS-PW1 Cordless Brushless Impact Wrench Screwdriver Stepless Speed Change Switch For 18V Makita Battery Power Tools from Tools on banggood

Αν το προλαβετε σε προσφορα στα 22 ευρώ με μεταφορικά απο Τσεχία πιστευω αξίζει.

Εγώ έχω μπαταρίες της σειράς του οπότε το χτυπησα.

• Like
Reactions: nickolas
Για όσους δεν τα έχουν είναι πολύ καλή περίπτωση και σε τιμή εξαιρετικά χαμηλή
ΚΑΣΕΤΙΝΑ 19 ΤΕΜ BOSCH ΤΡΥΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΟ

προσφορες STIHL στο φυλλαδιο του πρακτικερ και μαζι μερικα εργαλεια, ενα εκ των οποιων και το 795 της ντεβαλτ

• Like
Reactions: panoss1
προσφορες STIHL στο φυλλαδιο του πρακτικερ και μαζι μερικα εργαλεια, ενα εκ των οποιων και το 795 της ντεβαλτ
Αν δεν κανω λάθος τα στιλ παντου τις ιδιες προσφορές εχουν οποτε προτιμηστε καποιο μικρό καταστημα.

• Like
Reactions: KOSSTV and nickolas
Το δράπανο της Bosch φαίνεται να είναι καλή τιμή στα €69 με 800w, kickback και κρουστικό.
Επίσης το dewalt που αναφέρει ο Νικόλας παραπάνω στα €179 με 2 χ 2AH είναι καλή περίπτωση αφού είναι brushless, κρουστικό και έχει αρκετή δύναμη για διάφορες εργασίες.

• Like
Reactions: KOSSTV and nickolas
Εχουν τα leroy σε προσφορα κατι μικρα προβολακια, 20w, στα 5€ (ισως 5,99).
Λενε 1800lumen, που μπορει να ειναι λιγο υπερβολικο. Παντως βγαζουν αρκετα δυνατο φως (στα 4000K μονο βγαινουν).
Ειναι χωρις καλωδιο, ως συνηθως. Με ευκολο συστημα συνδεσης και λαστιχακια κ.τ.λ. για προστασια απο το νερο. IP65 γραφει οτι ειναι.

Φαινεται καλο για τα λεφτα του. Σκεφτομαι να παρω και αλλο ενα.

Bρισκεις παρομοια προβολακια 20w σε αυτα τα χαρακτηριστικα 20% φτηνοτερα με 4 ευρω και προβολακια των 10w με 2 ευρω.
Ειχα παρει προσφατα για το εργαστηριο και αλλου και λειτουργουν μια χαρα.

Βεβαια για να τα πουλαει το Leroy θα εχει τσεκαρει φανταζομαι τον κινεζο προμηθευτη, οποτε ισως αξιζει η υψηλοτερη τιμη.

Γιώργο τα μεταφορικά του συν το βάρος είναι φάρμακι...!!!
Πάει κοντά σε 30-40 ευρώ η αποστολη συν αν έχει πρόσθετο βάρος...Δεν νομίζω να συμφέρει...