Εκπτώσεις-Προσφορές.

τα ιδια και χειροτερα κι εγω, εχω γινει εργαλειολάγνος :)
σε παλμικα εχω του λιντλ, εχω και ενα τετοιο, παρηγγειλα και το μεγαλο τοπσακ, δεν θα εχω τιποτα να βιδωσω και θα γυρναω σαν τους μουρλους με ενα εργαλειο στο χερι να το παταω να δουλευει στον αερα, να νομιζω οτι κατι κανω :)

εχω πιεστικό απο Lidl (to B&D που ειχε φέρει) είμαι σε διαμέρισμα πλενω μπαλκόνια , χαλιά , τραπέζια πατζούρια κλπ . Σαν χρήση με βοηθάει , καημό το εχω που δεν πάω συχνά για πλύσιμο το μηχανακι η το αμαξι και που δεν μπορώ να τα πλενω με λάστιχο οποτε θέλω (δεν εχω παρκινγκ ). Για κατι τετοια οιπόν καλοβλέπω αυτά τα πιστόλια μπαταρίας . Με αλλα λογια αναλογα τη κατάσταση παίζει να εχει χώρο στην αγορα

• Like
Reactions: nickolas
.... δεν θα εχω τιποτα να βιδωσω και θα γυρναω σαν τους μουρλους με ενα εργαλειο στο χερι να το παταω να δουλευει στον αερα, να νομιζω οτι κατι κανω :)

Θα στο έλεγα εγώ αλλά το είπες μόνος σου :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Αυτό να το κοιτάξεις γιατί έχει αρχίσει να γίνεται σοβαρό .... :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

μια καλη προσφορα σε πλυστικα κερχερ
99 και 129 το 150αρι και με στρογγυλη για χαλια, ειναι φοβερη νομιζω οταν ακομα και τα παρκσαιντ βγαινουν ακριβοτερα

Γενικότερα θέλει μια ενδελεχή έρευνα αγοράς πριν αποφασίσεις τι και που.. τόσο που μπορείς να πάρεις ακριβό σε τιμή κάτω του φτηνότερου.
Πολύ καλή η συγκεκριμενη προσφορά...

• Like
για οποιον εχει παλιου τυπου ηλεκτροκολληση,τις βαριες παλιες, μια ενδιαφερουσα φτηνη προταση ειναι αυτη

βγαζεις απο την παλια τις τσιμπιδες και τις βαζεις στη μικρουλα ετουτη και αλλαζεις κυριολεκτικα αιωνα :)
το σκεπτομαι κι εγω να την παρω σαν εναλλακτικη, μηπως μου χαλασει καποια στιγμη η κυριως ηλεκτροκολληση, γιατι τετοια τιμη δυσκολα βρισκεις και θα πληρωσεις και τσαμπα τις τσιμπιδες στην νεα...
δεν το εχω κανει ακομα γιατι περιμενω μηπως βρω καποια ενδιαφερουσα προταση σε mig με flux συρμα

κολλαει ανετα 2.5 ηλεκτροδιο οπότε και τα μισα να ειναι απο οσα λεει, ολα καλα σε αυτη τη τιμη
:)
κατω απο 120 Α δεν εχω δει καμια αρα ολες τις πιθανες κολλησεις ενος ερασιτεχνη τις βγαζει περα. θα βρω κανα βιντεακι να βαλω.
ειναι πιο φτηνη και απο την παλια (ψυχοβγάλτρα) του λιντλ που επρεπε να εχεις φαει καλο πρωινο για να την σηκωσεις

Last edited:
εδω κολλαει με 3.2 στα 160 Α (ονομαστικα) . και μετα με δυομισαρι. καιεχει να ανεβει μεχρι τα 250 ονομαστικα. και το εσωτερικο της προσεγμενο.
τελικα ειναι αστερακι το μηχανημα!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

υγ
στα υποψιν, η minleaf εγινε topshak

Last edited:
  • Like
Reactions: KOSSTV
Δείχνει καλή..σε βάθος χρόνου όμως θα φανεί τι λέει και εάν αξίζει...
Για κάποιον που θέλει μια ως δεύτερη εναλλακτική είναι ότι πρέπει...

• Like
Αναζητώντας μπαταρίες συμβατές με Makita (ικανής χωρητικότητας), βρήκα μια προσφορά που περιλαμβάνει 1 ή 2 μπαταρίες μαζί με ένα brushless router/trimmer.
Με τις 2 μπαταρίες (που φαίνονται 10 στοιχείων), η τιμή βγαίνει γύρω στα 40 ευρώ, με ένα allowance κουπόνι.
(Δυστυχώς όμως παρότι οι απεικονιζόμενες μπαταρίες είναι παρόμοιες με τις συμβατές Makita και τις ονομάζει στον τίτλο 288VF, δεν υπάρχει ξεκάθαρη αναφορά μέσα στο κείμενο για τη συμβατότητα.)
trimmer.jpg
Το θετικό είναι πως όλα αυτά βρίσκονται σε αποθήκη της Τσεχίας, οπότε έρχονται γρήγορα και χωρίς προβλήματα μεταφορών από Κίνα.

μακιτομπαταριες ειναι σιγουρα :)
το θεμα ειναι οτι το κολετ ειναι 1/4 ιντσας, στο λεω γιατι πρεπει να εχεις αναλογα μπιτακια (του λιντλ για παραδειγμα δεν κανουν που ειναι 8μμ)
και δεν ξερω αν ειναι μπρασλες γιατι ουτε στον τιτλο το αναφερει , ουτε αναγλυφα το εργαλειο οπως συνηθως γινεται. μονο σε ενα σημειο του πινακα.
καποιες εταιριες λενε οτι ειναι μπρασλες αλλά δεν ειναι τα εργαλεια τους παρα του οτι μπορει να ειναι αντιγραφα εργαλειων της μακιτα που τα αυθεντικα ειναι μπρασλες. για αυτο καλο ειναι να κοιταμε τις κριτικες ή κανα βιντεακι στο γιουτουμπ πρωτα

κατσε να βρουμε κανα βιντεακι πρωτα ;)

υγ
βρηκα το δικο σου, οντως ειναι χωρις καρβουνακια
εδω σε συγκριση με το αυθεντικο

H αναφορά για Brushless Motor υπάρχει τόσο στο overview όσο και στο Specification sheet, οπότε δίνω μικρότερες πιθανότητες λάθους. Για εργαλεία με καρβουνάκια συνήθως το αντίστροφο συμβαίνει. Τοποθετούν κάποια κοινά εξαρτήματα που φέρουν ένδειξη BL, επειδή μπαίνουν και σε brushless εργαλεία, και μπορεί να μπερδέψουν κόσμο. Αν δεν ισχύει (καθώς μπορεί κανείς να το ανοίξει για να το διαπιστώσει), υπάρχει και το paypal.
Ορισμένα videos υπάρχουν, αλλά τα αγγλόφωνα δεν έχουν την τελευταία εκδοχή. Για παράδειγμα σε αυτό που παρέθεσες και το είχα δει, είναι σαφές πως η βάση είναι διαφορετική σε σχέση με την τωρινή, που την έδιναν ξεχωριστά ως accessory παλαιότερα.
Σε αυτό πάντως που αναφέρει brushless motor το ανοίγει.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν οι μπαταρίες είναι τύπου 288/388 συμβατές με Μακίτα, τότε το τίμημα είναι χαμηλότερο ή παρόμοιο με αυτό των αντίστοιχων σκέτων μπαταριών. Γι' αυτό, είναι κρίμα που δεν υπάρχουν αρκετά reviews (και μάλιστα με φωτογραφίες) ώστε να επιβεβαιώνουν τον τύπο της μπαταρίας.

Last edited:
  • Like
Παιδες, προσοχη με τα φτηνα κινεζικα ρουτερ...μια αστοχια -εκ κατασκευης- του τσοκ μπορει να κοστισει πολυ, ιδιως οταν ο ποιοτικος ελεγχος ειναι ανυπαρκτος.

Διαβάζω πολύ καλά σχόλια για το κρουστικό δραπανοκατσαβιδο Topshak TS-ED1 το οποίο από την Τσεχική αποθήκη με το κουπόνι BG6dc42e συν μία έξτρα allowance έκπτωση κατεβαίνει 30€ με τα μεταφορικά (συν 1,21€ η ασφάλιση) η έκδοση με τις 2 μπαταρίες.
Είμαι ένα βήμα πριν το παραγγείλω.

Ανερχομενη μαρκα με προσεγμενες κατασκευες, καλα specs που φαινεται να ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα και τιμες χωμα.
Αν κρατησει την ποιοτητα και αποδειχτει οτι εχει και καποια αντοχη στο χρονο, νομιζω οτι θα κυριαρχησει εναντι ολων των υπολοιπων φτηνων .

Ανερχομενη μαρκα με προσεγμενες κατασκευες, καλα specs που φαινεται να ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα και τιμες χωμα.
Αν κρατησει την ποιοτητα και αποδειχτει οτι εχει και καποια αντοχη στο χρονο, νομιζω οτι θα κυριαρχησει εναντι ολων των υπολοιπων φτηνων .
Έτσι φαινεται...μακαρι να συνεχισει έτσι...
Το ζητημα είναι σε βάθος χρόνου τι γίνεται αλλά κυρίως με την after sales αγορά και σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος..

Προσωπικα δεν θεωρώ την υπαρχουσα λογική φυσιολογική..δηλ σου στέλνω άλλο μέχρι να βρεθεί το σωστο καθώς αυτό αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει έλεγχος...θα μου πεις το κόστος είναι πολύ μικρό για να δώσει καινούργιο πάρα να επιδιορθώσει το παλιό...Αλλά και πάλι γεννά ερωτήματα...

Δεν έχω τίποτα με τα συγκεκριμένα εργαλεία καθώς αγοράζοντας τα σε αυτές τις τιμες είσαι προετοιμασμένος για το τι αγοράζεις αλλα από αυτά που αναφέρονται προς ωρας υπάρχει θετική άποψη...

Last edited:
  • Like
Reactions: xxaris