Εκπτώσεις-Προσφορές.

Kαλα, ποσο πιο κατω θα παει η τιμη αυτου του τριβειου που εχει αρχικη τιμη τα 59 ευρω?!!:oops:
Ειμαι σιγουρος οτι ο επομενος θα το βρει 4.5 ευρω συνολικο κοστος με δυο τρια κουπονακια, ενα δυο allowances και κουποων με 40 ευρω εκπτωση στην επομενη αγορα εργαλειου Topshak!!:rolleyes:

Εντάξει, το ξεφτίλισαν.
Το μικρο τριβείο δέλτα 11.37 ευρώ με το κουπόνι BG3bd254
Αν δεν είχα ένα ακριβώς ίδιο einhel θα το χτυπούσα.
Δεν πειράζει όμως μιας και περιμένω το μικρούλι ορθογώνιο τριβειάκι της tophsak και έτσι μου περνάει η φαγούρα.

τα γυαλοχαρτα και μονο κανουν καπου τοσο!!
δυστυχως μπορει να χρησιμοποιηθει μονο 150 φορες λεει. αρα τελος.
ξεπουλησε η τοπσακ την παρτιδα και τερμα... ωραιο κουπονι ομως, που το βρηκες?

τα γυαλοχαρτα και μονο κανουν καπου τοσο!!
δυστυχως μπορει να χρησιμοποιηθει μονο 150 φορες λεει. αρα τελος.
ξεπουλησε η τοπσακ την παρτιδα και τερμα... ωραιο κουπονι ομως, που το βρηκες?
Εάν χρησιμοποιηθεί 150 φορές τα έχει βγάλει 50 φορές τα λεφτά του...!!!

Για όποιον ενδιαφέρεται το Practiker έχει προσφορά 18ν Eihell με δώρο φορτιστή και 2,5Α μπαταρία...

Για όποιον ενδιαφέρεται το Practiker έχει προσφορά 18ν Eihell με δώρο φορτιστή και 2,5Α μπαταρία...

Μόνο αν μένεις στον Βόλο.
Μόνο εκεί είναι διαθέσιμο.

Ήθελα να ρωτήσω και sorry για το offtopic, σε ποιες άλλες μάρκες εργαλείων κάνουν οι μπαταρίες einhell power x-charge αν γνωρίζετε?

Ήθελα να ρωτήσω και sorry για το offtopic, σε ποιες άλλες μάρκες εργαλείων κάνουν οι μπαταρίες einhell power x-charge αν γνωρίζετε?

Όχι δεν ταιριάζει με άλλη μάρκα...
Συνήθως κατά 99% η κάθε μια εταιρια έχει το δικό της σύστημα..
Μόνο αν μένεις στον Βόλο.
Μόνο εκεί είναι διαθέσιμο.
Ναι τωρα είδα οτι και αλλά που τα έχει σε διασπορά μαγαζιά από εδώ και από εκεί είναι σε προσφορά...😡
Αυτή είναι τοπικιστικη έκπτωση...μπούρδες κοινός...

• Like
Reactions: enduras1
Μου ήρθε στο email ως χαμηλότερη τιμή..

Μου ήρθε στο email ως χαμηλότερη τιμή..

Τσεκαρε λίγο τα σχόλια καθώς όσοι τον παρέλαβαν διαπίστωσαν πως γράφει μάρκα Wolike.

• Like
Reactions: nickolas
Laser cutter 40w στη χαμηλοτερη τιμη απο ποτε στο banggood, κατω απο 150 ευρω απο Τσεχια, με το κουπονακι BGHU2409

• Like
Reactions: nikfor
Μιχάλη το μηχάνημα που έβαλες έχει βγει σε flash sale στα €115,71 από αποθήκη Τσεχιας
Επίσης το άλλο μοντέλο της ίδιας εταιρείας Totem TTS-55 είναι επίσης σε flash sale στα €194,88 από Τσεχία

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν έχουν ουσιαστική διαφορά τα παραπάνω μηχανήματα μιας και είναι και τα δυο στα 40w με ωφέλιμες διαστάσεις χάραξης 300 χ 300mm.
Πάντως οι τιμές είναι ιδιαίτερα χαμηλές και επικίνδυνα δελεαστικές! 😉