Εκπτώσεις-Προσφορές.

Το «ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ» τι σημαίνει;
Τα λεφτά σου; Ή μιλάμε για αντικαταβολή;
Δεν έχει αντικαταβολή μιας και είναι μέσω του skroutz (άρα κατευθείαν κάρτα, νομίζω).
Απο τα λεγόμενα (σχόλια στο skroutz) περνάνε αρκετές μέρες (πάνω απο 10) και μετά τρως άκυρο...
Φαντάζομαι τα χρήματα επιστρέφονται ή μεσολαβεί το skroutz για παράδοση απο άλλο κατάστημα

πχ (γενικά, όχι για την μπαταρία)
- Χρειάστηκαν 10 μέρες για να ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν και ακόμα και τώρα το εμφανίζουν ως διαθέσιμο στο skroutz
- από οσο βλέπω από τις αξιολογήσεις και την ιστορική τιμή του προϊόντος το κατάστημα αυτό προσφέρει συνεχώς το προϊόν σε καλή τιμή συχνά και έπειτα δεν παραδίδει. δεν ξέρω τι όφελος μπορεί να έχει με αυτή την πρακτική.
- Όταν παρήγγειλα ένα επεξεργαστή που είχε σε προσφορά 80€ με πήραν τηλέφωνο την επόμενη μέρα να μου πουν ότι δεν είναι διαθέσιμος και έπρεπε να ακυρώσουν την παραγγελία. Τους είπα ότι δεν με πειράζει να περιμένω και να μου το στείλουν όταν ξαναγίνει διαθέσιμο. Μου απάντησαν ότι σ αυτήν την περίπτωση θα το πληρώσω παραπάνω, περίπου 145€.

Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής ήταν διαθέσιμος την επόμενη μέρα της τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Αυτό έχει ξαναγίνει με δύο ακόμα παραγγελίες στο συγκεκριμένο κατάστημα. Το κάνουν συστημικά, δεν ξέρω για ποιο λόγο.

ΥΓ
Προφανώς δεν έχω να κερδίσω κάτι...απλά ενημερώνω, γιατί βλέπω συνεχώς αυτή την τακτική στο συγκεκριμένο "κατάστημα".

Last edited:
  • Like
Reactions: dk31
Πολύ καλά κάνεις και ενημερώνεις, μια παρέα είμαστε όλοι εδώ μέσα κι όποιος μπορεί, κι όπως μπορεί, βοηθάει και ενημερώνει τους υπόλοιπους.

Δεν έχει αντικαταβολή μιας και είναι μέσω του skroutz (άρα κατευθείαν κάρτα, νομίζω).
Απο τα λεγόμενα (σχόλια στο skroutz) περνάνε αρκετές μέρες (πάνω απο 10) και μετά τρως άκυρο...
Φαντάζομαι τα χρήματα επιστρέφονται ή μεσολαβεί το skroutz για παράδοση απο άλλο κατάστημα

πχ (γενικά, όχι για την μπαταρία)
- Χρειάστηκαν 10 μέρες για να ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν και ακόμα και τώρα το εμφανίζουν ως διαθέσιμο στο skroutz
- από οσο βλέπω από τις αξιολογήσεις και την ιστορική τιμή του προϊόντος το κατάστημα αυτό προσφέρει συνεχώς το προϊόν σε καλή τιμή συχνά και έπειτα δεν παραδίδει. δεν ξέρω τι όφελος μπορεί να έχει με αυτή την πρακτική.
- Όταν παρήγγειλα ένα επεξεργαστή που είχε σε προσφορά 80€ με πήραν τηλέφωνο την επόμενη μέρα να μου πουν ότι δεν είναι διαθέσιμος και έπρεπε να ακυρώσουν την παραγγελία. Τους είπα ότι δεν με πειράζει να περιμένω και να μου το στείλουν όταν ξαναγίνει διαθέσιμο. Μου απάντησαν ότι σ αυτήν την περίπτωση θα το πληρώσω παραπάνω, περίπου 145€.

Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής ήταν διαθέσιμος την επόμενη μέρα της τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Αυτό έχει ξαναγίνει με δύο ακόμα παραγγελίες στο συγκεκριμένο κατάστημα. Το κάνουν συστημικά, δεν ξέρω για ποιο λόγο.

ΥΓ
Προφανώς δεν έχω να κερδίσω κάτι...απλά ενημερώνω, γιατί βλέπω συνεχώς αυτή την τακτική στο συγκεκριμένο "κατάστημα".
Γιάννη δεν είναι μόνο μεσω skroutz...
Mπορείς να παραγγειλεις και να παραλάβεις απο το καταστημα η να στα στείλουν με κούριερ εαν κάνεις παραγγελια μέσο του site...Έριξα μια παραγγελεια να δω τι θα πουν σε εμένα..
Οφείλω να παραδεχτώ διαβάζοντας τις τελευταίες κριτικές ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά..Εάν κάνουν τα ίδια και σε.μενα...goodbye...!!!!
20221110_162927.jpg 20221110_162953.jpg

Last edited:
  • Like
Reactions: nikfor
Γιάννη δεν είναι μόνο μεσο skroutz...
Mπορείς να παραγγηλέις και να παραλάβεις απο το καταστημα η να στα στείλουν με κούριερ εαν κάνεις παρεγγελεια μέσο του site...Έριξα μια παρεγγελεια να δω τι θα πουν σε εμένα..
Οφείλω να παραδεχτώ διαβάζοντας τις τελευταίες κριτικές ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά..Εάν κάνουν τα ίδια και σε.μενα...goodbye...!!!!

Δεν είμαι Αθήνα, οπότε δεν μπορώ να παραλάβω από το κατάστημα...

Για να δούμε τι θα σου πουν...είμαι περίεργος...!!!

Παιδιά το συγκεκριμένο μαγαζι παραγγέλνει από εξωτερικό.
Γι'αυτό έχει 10 έως 30 ημέρες παράδοση.
Αν χάσει την καλή τιμή τέλος, ακυρώνει τις παραγγελίες που έγιναν με αυτή την τιμή.
Αν είσαι τυχερός θα παραλάβεις.
Το έχω χρησιμοποιήσει και εγώ στο παρελθόν.

• Like
Reactions: mixalio
Παιδιά το συγκεκριμένο μαγαζι παραγγέλνει από εξωτερικό.
Γι'αυτό έχει 10 έως 30 ημέρες παράδοση.
Αν χάσει την καλή τιμή τέλος, ακυρώνει τις παραγγελίες που έγιναν με αυτή την τιμή.
Αν είσαι τυχερός θα παραλάβεις.
Το έχω χρησιμοποιήσει και εγώ στο παρελθόν.
Τώρα μάλιστα... καταλάβαμε...!!!

Παιδιά όλες οι παραγγελίες μου(7 τον αριθμο) έκαναν από 12-20 μέρες να ερθουν...λογικό είναι ότι έρχονται από έξω...Αλλά όλες τις παρέλαβα...(κάτσε μην σκασει η πρώτη τώρα 🥺 )
Κυριάκο ως προς τιμή θα συμφωνήσω... Είναι συχνό φαινόμενο τελευταία σε πολλά μαγαζιά...

Εάν θέλετε μεταφέρετε τα τελευταία ποστ στο ανάλογo νήμα..

60.34 ευρω η 4αρα σημερα στο καταστημα.
Για να δουμε τι θα σου πουν Κωστη.
Όχι στο ίδιο, σε άλλο κατάστημα.
Περιέργως το beboo δείχνει να μην την έχει μέσω skroutz, αλλά στην δική του σελίδα την έχει πάλι με 47€ ΑΛΛΑ παράδοση 4-10 μέρες.
beboo.PNG

Το κάναμε σίριαλ το θέμα...ας τα μεταφέρετε αλλού Κυριάκο...!!!

οσο μικρη και αν ειναι, ειναι παναλαφρη και βασικα τσαμπέ ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΛΗΣΗ
στα 29€+8 μεταφορικα (αν δεν εισαι αθηναιος), την παιρνεις για δευτερη...

Αν κάποιος σκέφτεται να αγοράσει το μικρό και ωραίο πλυστικό της Bosch, EasyAquatak 120 που είναι μάλιστα το πλήρες κιτ (Home & Car Kit), τώρα είναι η ευκαιρία.
Ιστορικό χαμηλό στα 99,99€ και με δωρεάν μεταφορικά

Δεν νομίζω να υπάρχει χαμηλότερη τιμή, ακόμα και στο εξωτερικό!

Σε καλή τιμή, ενόψη black friday, το μικρό περιστροφικό πολυεργαλείο της Topshak ts-mg1, στα 10,82 χωρίς τα μεταφορικά (1,27 ευρώ) από Κίνα.
Δεν είναι η χαμηλότερη τιμή που έχει υπάρξει για το συγκεκριμένο εργαλείο (~7 ευρώ), αλλά νομίζω ότι τα αξίζει.
Σε μένα, συνδυάζοντάς το με ένα φακό κεφαλής που είχε δωρεάν μεταφορικά, δεν μου χρέωσε το 1,27 του πολυεργαλείου.

παιδες μια σημαντικη παρατηρηση σχετικα με τις μαιμουδομπαταριες
καμια σχεση η 388vf της drillpro που ειχε αγοραστει πριν κανα δυο χρονια , με της violeworks πριν κανα εξαμηνο, ενω δειχνουν παρομοιες
η αριστερη ειναι η καλη. τοσο καλη που ειναι εφαμιλη της topshak και δουλευει ανελειπως σε απαιτητικα εργαλεια οπως ο φυσητηρας
οι violeworks αγοραστηκαν 2 τεμαχια μαζι με την μπρασλες ψαλιδα, ομως μετα απο λιγα δευτερολεπτα, σταματουν αν δουλευουν στον φυσητηρα ιδιατερα αν δεν ειναι καλοφορτισμενες.
οπως οι απλες μαυρες ενω ειναι πανομοιοτυπες με την drillpro.
για αυτο η δριλπρο δεν εχει παραπονα με τις μπαταριες σε σχεση με ολες τις αλλες μαρκες
μεχρι τωρα τις νεες τις δουλευα σε δραπανοκτσαβιδα, λιγο σε δισκοπριονο, και λιγο σε σπαθοσεγα και αλυσοπριονακι
σημερα ομως ετυχε να την βαλω στον φυσητηρα και ειδα τα χαλια τους αν και παλι ειναι λιγο καλυτερες απο τις απλες μαυρες

προσεξτε λοιπον , αν αγορασετε εργαλειο με μπαταριες, να ειναι οπως η αριστερη, ιδιαιτερα αν αυτο ειναι απαιτητικο

Attachments

• 315220466_10209981122360211_8376452113651045519_n.jpg
    315220466_10209981122360211_8376452113651045519_n.jpg
    469.2 KB · Views: 62
και μια ευκαιρια κατ'εμε στα 12 € με μεταφορικα το περιστροφικο πολυεργαλειακι μπαταριας της τοπσακ χωρις κουπονι προωθησης σε φλας προσφορα.
αν εχετε και κανα κουπονακι εξτρα , κατεβαινει κι αλλο.
ειναι πολυ καλο και για τους κάλους αν εχετε ηλικιωμενους στο σπιτι :)
εχω ηδη ενα , πηρα και δευτερο για δωρο...

Last edited:
καμια σχεση η 388vf της drillpro που ειχε αγοραστει πριν κανα δυο χρονια , με της violeworks πριν κανα εξαμηνο, ενω δειχνουν παρομοιες
η αριστερη ειναι η καλη. τοσο καλη που ειναι εφαμιλη της topshak και δουλευει ανελειπως σε απαιτητικα εργαλεια οπως ο φυσητηρας
οι violeworks αγοραστηκαν 2 τεμαχια μαζι με την μπρασλες ψαλιδα, ομως μετα απο λιγα δευτερολεπτα, σταματουν αν δουλευουν στον φυσητηρα ιδιατερα αν δεν ειναι καλοφορτισμενες.
για αυτο η δριλπρο δεν εχει παραπονα με τις μπαταριες σε σχεση με ολες τις αλλες μαρκες
μεχρι τωρα τις νεες τις δουλευα σε δραπανοκτσαβιδα, λιγο σε δισκοπριονο, και λιγο σε σπαθοσεγα και αλυσοπριονακι
σημερα ομως ετυχε να την βαλω στον φυσητηρα και ειδα τα χαλια τους αν και παλι ειναι λιγο καλυτερες απο τις απλες μαυρες

προσεξτε λοιπον , αν αγορασετε εργαλειο με μπαταριες, να ειναι οπως η αριστερη, ιδιαιτερα αν αυτο ειναι απαιτητικο
Βρε Νικολα, αφου ο κωδικος (HL18) της αριστερης τα λεει ολα ... ειναι hight level λεμεεεεε.

• Like
Reactions: nickolas

Στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξα με τις μπαταρίες της ψαλίδας. Η χωρητικότητά τους αμφιβάλλω αν φτάνει τα 3000mah και τα στοιχεία πρέπει να είναι κακής ποιότητας.
Βέβαια έχω στο πρόγραμμα να τα αλλάξω με αυτά https://www.skroutz.gr/s/8288296/Sa...-Μπαταρία-18650-Li-ion-2500mAh-3-7V-1τμχ.html μιας και περιμένω ένα mini spot welder.
Πάντως πειρασμός αυτά τα μαιμουδομακίτα. Έχω ήδη το αλυσοπριονάκι και την ψαλίδα και παρήγγειλα και αυτόν https://www.aliexpress.com/item/1005003688509076.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.257b1802h5JNIf . Απάτησα τα parkside μετά από χρόνια.

• Like
Reactions: nickolas
........ και παρήγγειλα και αυτόν https://www.aliexpress.com/item/1005003688509076.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.257b1802h5JNIf . Απάτησα τα parkside μετά από χρόνια.

Ελπίζω να σου βγει καλύτερος από τον δικό μου που είναι για τα σκουπίδια! Ό,τι χειρότερο έχω αγοράσει από κινέζικες μαιμούδες. :mad:
Δουλεύει λίγο και σταματάει και αν πας να κάνεις κάτι πιο δύσκολο μπλοκάρει και πρέπει να βγάλεις την μπαταρία και να την ξαναβάλεις. Ακόμα και μετά που αναβάθμισα την μπαταρία του με τα στοιχεία που λες, απλώς έγινε λίγο καλύτερος σε ελαφριές δουλειές (κάνα τρίψιμο), αλλά με τίποτα δεν μπορείς να κόψεις.

Ευτυχώς, τον είχα πάρει 30€ και έκανα αίτημα επιστροφής και μου επιστρέψανε 15€, οπότε μικρή η ζημιά

Ελπίζω να σου βγει καλύτερος από τον δικό μου που είναι για τα σκουπίδια! Ό,τι χειρότερο έχω αγοράσει από κινέζικες μαιμούδες. :mad:
Δουλεύει λίγο και σταματάει και αν πας να κάνεις κάτι πιο δύσκολο μπλοκάρει και πρέπει να βγάλεις την μπαταρία και να την ξαναβάλεις. Ακόμα και μετά που αναβάθμισα την μπαταρία του με τα στοιχεία που λες, απλώς έγινε λίγο καλύτερος σε ελαφριές δουλειές (κάνα τρίψιμο), αλλά με τίποτα δεν μπορείς να κόψεις.

Ευτυχώς, τον είχα πάρει 30€ και έκανα αίτημα επιστροφής και μου επιστρέψανε 15€, οπότε μικρή η ζημιά
Ωχ! Μη μου λες τέτοια και είχα μείνει με την εντύπωση οτι τα περισσότερα σχόλια ήταν θετικά για τους μαιμουδομακίτα τροχούς.
Η μπαταρία που δοκίμασες ήταν με 5 ή δέκα στοιχεία; Από την άλλη σκέφτομαι οτι μπορεί να φταίει το κύκλωμα φόρτισης-προστασίας που έχει πάνω της η μπαταρία.
Ίσως να μην μπορεί να ανταποκριθεί σε μεγάλα φορτία και να κόβει.
Την δοκίμασες με άλλο απαιτητικό εργαλείο;
Σκέψεις κάνω, αν βέβαια δεν φταίει ο τροχός. Σε κάθε περίπτωση μια αυθεντική μπαταρία θα έλυνε όλες τις απορίες.