Δεν έχει αντικαταβολή μιας και είναι μέσω του skroutz (άρα κατευθείαν κάρτα, νομίζω).Το «ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ» τι σημαίνει;
Τα λεφτά σου; Ή μιλάμε για αντικαταβολή;
Απο τα λεγόμενα (σχόλια στο skroutz) περνάνε αρκετές μέρες (πάνω απο 10) και μετά τρως άκυρο...
Φαντάζομαι τα χρήματα επιστρέφονται ή μεσολαβεί το skroutz για παράδοση απο άλλο κατάστημα
πχ (γενικά, όχι για την μπαταρία)
- Χρειάστηκαν 10 μέρες για να ενημερώσουν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν και ακόμα και τώρα το εμφανίζουν ως διαθέσιμο στο skroutz
- από οσο βλέπω από τις αξιολογήσεις και την ιστορική τιμή του προϊόντος το κατάστημα αυτό προσφέρει συνεχώς το προϊόν σε καλή τιμή συχνά και έπειτα δεν παραδίδει. δεν ξέρω τι όφελος μπορεί να έχει με αυτή την πρακτική.
- Όταν παρήγγειλα ένα επεξεργαστή που είχε σε προσφορά 80€ με πήραν τηλέφωνο την επόμενη μέρα να μου πουν ότι δεν είναι διαθέσιμος και έπρεπε να ακυρώσουν την παραγγελία. Τους είπα ότι δεν με πειράζει να περιμένω και να μου το στείλουν όταν ξαναγίνει διαθέσιμο. Μου απάντησαν ότι σ αυτήν την περίπτωση θα το πληρώσω παραπάνω, περίπου 145€.
Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής ήταν διαθέσιμος την επόμενη μέρα της τηλεφωνικής επικοινωνίας.
Αυτό έχει ξαναγίνει με δύο ακόμα παραγγελίες στο συγκεκριμένο κατάστημα. Το κάνουν συστημικά, δεν ξέρω για ποιο λόγο.
ΥΓ
Προφανώς δεν έχω να κερδίσω κάτι...απλά ενημερώνω, γιατί βλέπω συνεχώς αυτή την τακτική στο συγκεκριμένο "κατάστημα".
Last edited: