Εμένα η αντιπροσωπεία μου ανέφερε πως έχω 1 χρόνο εγγύηση.
Όχι 2.
Εαν γουσταρες το εργαλείο τοτε κακώς, πολυ κακως, την ακυρωσες την παραγγελια σε τετοια καλη τιμη.Εγώ την ακύρωσα την παραγγελία για 485.
Μετά από επικοινωνία με την Makita Hellas μου είπαν πως δεν καλύπτεται από την τριετή εγγύηση που δίνουν καθώς η προσφορά δεν είναι συνεργάτη τους.
Τα makita έχουν 3λαμακια στο σώμα.Τα 2 δίνουν ρεύμα κ το ενα(το μεσαιο),διαβάζει μονο τάση (για προστασία μπαταριας, κτλ).Αν η μπαταρία μαϊμού έχει λαμακι μέσα στη μεσαία εγκοπή, μάλλον θα δουλέψει.Αν δεν δουλεύει, βάλε λίγο αλουμινοχαρτο στη μεσαία εγκοπή,διότι κάποια εργαλεία έχουν κοντό μεσαίο λαμακι κ δεν κάνει σώμα με την μαιμου μπαταρία.Αυτα ξέρω από προσωπική εμπειρία. Αλλιως,ανταπτορας πχ από einhell ή parkside,δουλεύουν μια χαρά με τα makita.αν και υποπτεύομαι την απάντηση, οι μπαταρίες από τον τροχό της Drillpro (που θα πάρω),κουμπώνουν ή θέλει να πάρεις τις μαμίσιες?
εγω αναφερα το 484 ως εργαλειο που μαλλον δεν θα δουλευει με μαιμου. πιθανα το 485 οντας πιο παλιο , με καρβουνακια, να δουλευει
Τα makita έχουν 3λαμακια στο σώμα.Τα 2 δίνουν ρεύμα κ το ενα(το μεσαιο),διαβάζει μονο τάση (για προστασία μπαταριας, κτλ).Αν η μπαταρία μαϊμού έχει λαμακι μέσα στη μεσαία εγκοπή, μάλλον θα δουλέψει.Αν δεν δουλεύει, βάλε λίγο αλουμινοχαρτο στη μεσαία εγκοπή,διότι κάποια εργαλεία έχουν κοντό μεσαίο λαμακι κ δεν κάνει σώμα με την μαιμου μπαταρία.Αυτα ξέρω από προσωπική εμπειρία. Αλλιως,ανταπτορας πχ από einhell ή parkside,δουλεύουν μια χαρά με τα makita.
Ο κιτρινος κονεκτορας εχει να κανει μονο με τη φoρτιση της μπαταριας και δεν εχει καμια σχεση με το σωμα του εγαλειου.
Πως σε μια κινεζικη μπαταρια 2 επαφων θα βαλεις τον κιτρινο κονεκτορα με τις 3 επαφες?
Οι κονεκτορες πανε και θηλυκωνουν σε συγκεκριμενα σημεια
Θα πρεπει να εκτυπωσεις ενα νεο καβουκι
Σιγουρα η 88 vf max lithium(την οποια ειχε ενα μικρο αλυσοπριονο violeworks), με αλουμινοχαρτο δουλευει σε makita 453z,διότι το έχω κάνει έτσι.Μάνο, έχω κουραστεί στις δοκιμές. Δυστυχώς, αυτό που γράφεις ίσως να ίσχυε για παλιότερα εργαλεία, αλλά σε αυτά τα τρία τελευταία εργαλεία που πηρα δεν δουλεύει. Και που έβαλα 18v και στο τρίτο λαμάκι (όπως προτείνουν διάφοροι στο ιντερνετ) και πάλι δεν δούλεψε. Πάει να γυρίσει αλλά σταματάει.
Σιγουρα η 88 vf max lithium(την οποια ειχε ενα μικρο αλυσοπριονο violeworks), με αλουμινοχαρτο δουλευει σε makita 453z,διότι το έχω κάνει έτσι.
Ακριβως,επειδή το λαμακι είναι κοντό,βάζεις το αλουμινοχαρτο ώστε να πάρει τάση.Ισως λοιπόν να είναι θέμα μοντέλου ή μπαταριων(καθώς ποιος ξέρει τι πατέντες κάνουν μέσα στην μπαταρια οι κινεζοι).Ελπίζω να κατάλαβα καλά, και να εννοείς πως προεκτείνεις λίγο με αλουμινόχαρτο, αυτήν την μεσαία επαφή της μπαταρίας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.