Εκπτώσεις-Προσφορές.

Δεν εχω καποια συγκεκριμενη προσφορα αλλα θελω να πω οτι αυτα τα γιλεκα μπαταριας ειναι καταπληκτικα για καποιους χωρους που δεν διαθετουν θερμανση, οπως πχ καποιο εργαστηριο η ακομα και μεσα στο σπιτι εαν δεν υπαρχει θερμανση. Πηρα ενα πριν κανα τριμηνο στα 13 ευρω με τα μεταφορικα, οχι απο το banggood, και δεν χρειαζομουν καν μπουφαν, το γιλεκακι ηταν υπεραρκετο πανω απο το φουτερ.


Πραγματικα παιδια αξιζει τα λεφτα του καθως ανετα μπορεις να το φορεσεις και μεσα απο το μπουφαν, εαν εισαι σε εξωτερικο χωρο η οδηγεις μηχανη.
Να πω οτι δεν χρειαζεται να σε ζεσταινει παντου και μπρος και πισω καθως καιει περισσοτερη μπαταρια. Οσο πιο απλο τοσο το καλυτερο.
 
εχει αρχισει και βγαζει προσφορα, για την ωρα χωρις κουπονι το παλμικο της τοπσακ στα 44€
https://www.banggood.com/TOPSHAK-TS...Z271487420412017019&cur_warehouse=CZ&ID=47184

στην πρωτη ευκαιρια , αν θα βγαλει κουπονι προσφορας , το χτυπαμε και ας παει παρακατω οσοι εχουμε το αντιστοιχο δραπανοκατσαβιδο με τη ιδια μπαταρια.
τωρα βεβαια εχω ξεφραγκιστει για τουτο το μηνα, θα δω πως θα τα βολεψω :) , αρκει να το βγαλει
Νικόλα, ρώτησα και στο εργαλεία μπαταρίας, αξίζει να το πάρω για ένα μπαρμπα μου σε αυτά τα χρήματα ή να περιμένω λίγο μπας και βγει κουπόνι? Δεν έχει άλλο topshak ο μπάρμπας αλλά θα το χρησιμοποιεί ελάχιστα.
Τι τύπου μπαταρία φοραει αυτό? Makitομπαταρία η καμία σχέση?
 
  • Like
Reactions: nickolas
σε ποιο ακριβως αναφερεσαι; σχεδόν όλα υπάρχουν πιο φτηνά σε άλλα μαγαζιά στο σκρουτζ πχ https://www.skroutz.gr/s/38264930/Sonoff-THR316D-Πολυόργανο-Ηλεκτρολογικού-Πίνακα-SON-REL-TH16D-R3.html
Αφου αυτο που εβαλες στο link (19.80€) ειναι πιο ακριβο απο το eshop (16.90€)
Τι θες να πεις ... δεν καταλαβαινω