n_olympios
Supreme Member
- 17 June 2006
- 3,624
Ισχύει. Και εγώ αγόρασα έτσι σχεδόν τζάμπα. Αλλά δεν υπάρχει link για να το βάλουμε με κάποιο τρόπο εδώ. Θέλει λίγο ψάξιμο (ή βγαίνει τυχαία, δεν έχω καταλάβει).
Πήρα και εγώ (και ήρθαν ήδη) τρία πραγματάκια με 8,5€ συνολικά!
View attachment 214282
![]()
iPhone 5s με iOs 12.5.7 και αυτοί θέλουν από 14 και πάνω !!! Δεν χρειάζομαι κάτι καλύτερο γι΄αυτό και το κρατάω.Τι κινητό έχεις; και τι πρόβλημα έχουν με τις "υποδομές"![]()
Για εμάς υπάρχει prive εφαρμογή Νικόλα...Για όσους μπορούν πλέον να φορτώσουν την εφαρμογή γιατί με νέα υποχρεωτική αναβάθμιση αποκλείει την είσοδο σε κινητά που δεν διαθέτουν την κατά την γνώμη τους σωστή υποδομή λειτουργικού.
Τους έστειλα ¨καυτό¨ e-mail και περιμένω απάντηση,![]()
εχω πλακωθει και παραγγελνω απο αλι με την εφαρμογη του κινητου
κατι μου λεει για πικς εκει οτι βαλεις το εχει πολυ φθηνα και χωρις μεταφορικα, προφανως ειναι για να φερει κοσμο στην εφαρμογη του κινητου
εχω παραγγειλει διαφορα και τις προηγουμενες μερες και σημερα ακομα σε εξαιρετικες τιμες. και τα τρυπανια που περιμενω φθηνα απο εκει τα πηρα. δεν μου τα εδωσε πιο κατω σαν νεος χρηστης, αλλά λογω προωθησεων της εφαρμογης
εκει λοιπον στα πικς αγοραζεις 3 ειδη αλλά πολυ πιο κατω τιμες και χωρις μεταφορικα
κατεβαστε την εφαρμογη κινητου και ψαξτε
iPhone 5s με iOs 12.5.7 και αυτοί θέλουν από 14 και πάνω !!!
Μπάμπη το X είναι πολύ νεότερο και σίγουρα έχει λειτουργικό πάνω από 14_._.
Την προηγούμενη εβδομάδα πήρα της γυναίκας μου το iPhone 11 είχε βγει σε προσφορά ένα πεντακοσάρικο ...θα πηγαίνω με αυτό στο Lidl ...![]()
![]()
Μπάμπη ....τι γίνεται ρε πολλά πράγματα μπερδεύουμε τελευταία .... εσύ με τα iOs εγώ με τα κολαούζα ... λές....![]()
![]()
σε σύγκριση με αυτή της Bosch???Tρομπιτσα μπαταριας περιποιημενη στα 28 μολις ευρω απο το Banggood, αποθηκη Κινας, free shipping!
![]()
![]()
Tragbarer Reifenfüller 150PSI Akku-Luftpumpe mit LCD-Doppelschirm Geeignet für Reifenfüller
Nur US$28.99, kaufen Sie den besten Tragbarer Reifenfüller 150PSI Akku-Luftpumpe mit LCD-Doppelschirm Geeignet für Reifenfüller Online-Shop zum Großhandelspreis.www.banggood.com
σε σύγκριση με αυτή της Bosch???
και μια και μιλάμε για τρόμπες... πάλι της Bosch στα 110€ με μπαταρία
Έχω αυτή με τα 110€ της Bosch και δεν έχει καμία σχέση με τα τρομπάκια τύπου Xiaomi.Βέβαια έχει τα 3πλάσια χρήματα,αλλά δεν θα βγάζεις το χτικιό για να φουσκώσεις το λάστιχο του αυτοκινήτου,το δε βύσμα που βιδώνει πάνω στο λάστιχο,δεν χρειάζεται πατέντες για να βιδώσει σωστά και κυρίως,γρήγορα.σε σύγκριση με αυτή της Bosch???
και μια και μιλάμε για τρόμπες... πάλι της Bosch στα 110€ με μπαταρία
Νο πρόμπλεμ: https://www.ethnos.gr/technology/article/35799/santomatrixerxetaitointernettoyegkefaloyΆστα Νικόλα… μου φαίνεται οτι απο δω και θ´αρχίσουνε οι «εκπτώσεις»![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.