Εκπτώσεις-Προσφορές.

χαχα τιποτα ακομα γιατι εχω δυο τετοια ηδη :)
αυτο το μηνα ειμαι ρεστος ενεκα αλλαγη ελαστικων και κατι ψωνια σε αρωματα
παντως αν σπασει ο διαολος το ποδαρι του και βγει ξανα το τοπσακ καποια στιγμη στα 30-35, θα χτυπησω αλλο ενα
φοβερο πακετο!
κι ας εχω κανα εφταρι δραπανοκατσαβιδα ηδη...
και περιμενω να πεσει καποια στιγμη και η τιμη του παλμικου κατσαβιδιου του

Υπάρχει άποψη για την συγκεκριμένη σκάλα;
Και για την τιμή, αλλά και σαν λειτουργικότητα.

https://www.leroymerlin.gr/gr/domik...is/skales/skala-polumorfiki-3x7-424m-61476933
Έχω κι εγώ μια τύπου "λ" και είναι πολύ πρακτικές. Μπορείς να τις δουλέψεις με το ένα, τα δύο ή και τα τρία κομμάτια, σε σχήμα "Ι", "Λ" ή "λ". Τα 4,13 μέτρα που σου λέει είναι αν ενώσεις και τα 3 κομμάτια σε μια ευθεία. Δεν θα πήγαινα πολύ παραπάνω από αυτό το ύψος.

• Like
Reactions: nikfor
Τρελός είσαι ρε?
Να το πάρουν χαμπάρι οι γυναίκες μας να μπουν να δουν πόσο κάνουν τα εργαλεία που αγοράζουμε???
Δε πας καλά.
Ε,δεν νομίζω ο Νικόλας να έχει πρόβλημα υποτιμολόγησης με τα Topshak.

Ευχαριστώ για τις συστάσεις, είμαι ανάμεσα στα παρακάτω - όπως προανέφερα, περιστασιακή χρήση, 2-3 φορές τον χρόνο, αλλά όταν προκύψει συνήθως δουλεύω 2-3 ώρες, βίδωμα + τρυπήματα:

Topshak κρουστικό που όντως βγαίνει στα 55€ με το κουπόνι, από Ισπανία πόσο θα κάνει να έρθει?

Total κρουστικό ίδια λεφτά με δυο μπαταρίες αλλά λιγότερα βολτ και ροπή, είναι αρκετά πιο ελαφρύ

Ευχαριστώ για τις συστάσεις, είμαι ανάμεσα στα παρακάτω - όπως προανέφερα, περιστασιακή χρήση, 2-3 φορές τον χρόνο, αλλά όταν προκύψει συνήθως δουλεύω 2-3 ώρες, βίδωμα + τρυπήματα:

Topshak κρουστικό που όντως βγαίνει στα 55€ με το κουπόνι, από Ισπανία πόσο θα κάνει να έρθει?

Total κρουστικό ίδια λεφτά με δυο μπαταρίες αλλά λιγότερα βολτ και ροπή, είναι αρκετά πιο ελαφρύ
Το ενα ειναι 20v και το αλλο 12v...δεν υπαρχει συγκριση παρα μονο στην διαρκεια της μπαταριας..εξαιτιας της μη πραγματικης τιμης που αναφερει το Topshak..
Oπως λες λιγοτερα βολτ και ροπη που θα υστερουν σε ενα δυνατο τρυπημα και εντατικο βιδωμα....
Νομιζω οτι το Topshak ειναι καλυτερα για εσενα εαν εισαι μεταξυ των 2....ομως το Total που προανεφερα ειναι ακομη καλυτερη λυση....

πιστευω οτι μαλλον το 12βολτο κρουστικο τοταλ θα σε βολευε καλυτερα για αυτο που θες
γιατι η χρηση που το θες ειναι ελαχιστη , αρα τα καρβουνακια του δεν θα φθαρουν και επιπλεον η μπαταρια του τοταλ σου ανοιγει μια πληθωρα εργαλειων της σειρας αυτης
επιπλεον ειναι πολυ ελαφρυ και εγγυημενα με αυτη τη ροπη σου βιδωνει τις συνηθεις βιδες σε ξυλο, λυνεις βιδες απο συσκευες κλπ.
υποθετοντας οτι εχεις και δραπανο ρευματος για τα μπετα, και αν σου χρειαστουν τρυπηματα σε μεταλλο.

με το συγκεκριμενο τοταλ εχεις ανετα τα τρυπηματα σε τουβλο και ξυλο καθως και βιδωματα μακριων ξυλοβιδων
αν ομως δεν εχεις κρουστικο δραπανο ρευματος, τοτε πρεπει να πας σε δεκαοκταβολτο

• Like
Reactions: KOSSTV and cacau
Το κρουστικό το θέλω για την περίπτωση που ενώ βάζω 2-3 upat σε τοίχο, πέφτω σε περιοχή που έχει κολώνα (τσιμέντο) από πίσω και μπορεί να χρειαστεί να πάω 3-4cm μέσα σε μπετό χωρίς να ψάχνω το ηλεκτρικό. Αν χρειαστεί κάτι περισσότερο, όπως τα λες - θα αναγκαστώ να μπλέξω με καλώδια και πρίζες...

δεν γινεται να τα εχουμε ολα. δηλαδη και χαμηλη τιμη και παναλαφρο και δυνατο. πρεπει να βρεθει η χρυση τομη
αν και κρουστικο το τοταλ θα ειναι τοσο αργο σε μπετο, που θα προτιμησεις να βγαλεις το ρευματος αν τυχει και πεσεις σε μπετο για πανω απο μιαδυο τρυπες.
αλλά πολλες περισσοτερες φορες θα το χρειαστεις εν ειδη κατσαβιδιου το εργαλειο σου, αντε να κανεις κανα τρυπημα σε ξυλο ή τουβλο
αν ειναι ετσι οπως τα λες, τοτε το τοπσακ σε βολευει πιο πολυ καθως δεν εχει σχεση με το 12βολτο τοταλ σε δυναμη και ταχυτητα. απλα ειναι καπου 200-300 γρ βαρυτερο

εχω 7 δραπανοκατσαβιδα και 5 δραπανα ρευματος μεχρι τωρα και οταν τρυπαω μπετο προτιμω τα πνευματικα πιστολετα. ειτε ρευματος, ειτε μπαταριας. μεγαλη διαφορα.
ομως οταν δεν τα ειχα, προτιμουσα να τρυπω μπετο με τα κρουστικα δραπανα ρευματος και ας εμπλεκα με καλωδια
σε αυτες τις τιμες , περι τα 50 ευρω, μην περιμενεις να βρεις δραπανοκατσαβιδο μπαταριας που να συγκρινεται με ενα δραπανο ρευματος σε μπετο

για αυτο εξακολουθω να πιστευω οτι περισσοτερο θα σε βολεψει το τοταλ , και αν τυχει να πεσεις σε μπετο τοτε αν θες να τελειωνεις συντομα ή εχεις πολλες τρυπες βγαζεις το ρευματος.
αν παλι πας σε 18βολτο τοτε το τοπσακ ειναι μονοδρομος σε σχεση με ολα τα αλλα της αγορας σε αυτο το ευρος τιμων λογω δυναμης, αλλά και μικρου (για 18βολτο) βαρους

Last edited:
Υπάρχει άποψη για την συγκεκριμένη σκάλα;
Και για την τιμή, αλλά και σαν λειτουργικότητα.

https://www.leroymerlin.gr/gr/domik...is/skales/skala-polumorfiki-3x7-424m-61476933
Αν και καθυστερημένα είναι αρκετά καλή και χρήσιμη.
Έχω την συγκεκριμένη από τα Leroy την οποία κατά καιρούς την βγάζουν σε προσφορά.
Επειδή την πήρα για οικιακή χρήση έχω βγάλει την προέκταση και την χρησιμοποιώ σαν Λ.
Πολύ σταθερή και με καλό ύψος τα 7 σκαλοπάτια είναι μια χαρά.
Την προέκταση την χρησιμοποίησα μια φορά για να ανέβω στο δώμα της ταράτσας και ήταν ασφαλές και "αρχοντικό" το ανέβα/κατέβα.
Το μόνο θέμα είναι ότι η μεγάλη βάση που έχει ενώ προσδίδει σταθερότητα την κάνει ογκώδη και δυσκολεύει την μεταφορά της.

• Like
Reactions: enduras1
Αν και καθυστερημένα είναι αρκετά καλή και χρήσιμη.
Έχω την συγκεκριμένη από τα Leroy την οποία κατά καιρούς την βγάζουν σε προσφορά.
Επειδή την πήρα για οικιακή χρήση έχω βγάλει την προέκταση και την χρησιμοποιώ σαν Λ.
Πολύ σταθερή και με καλό ύψος τα 7 σκαλοπάτια είναι μια χαρά.
Την προέκταση την χρησιμοποίησα μια φορά για να ανέβω στο δώμα της ταράτσας και ήταν ασφαλές και "αρχοντικό" το ανέβα/κατέβα.
Το μόνο θέμα είναι ότι η μεγάλη βάση που έχει ενώ προσδίδει σταθερότητα την κάνει ογκώδη και δυσκολεύει την μεταφορά της.
Καλημέρα Γιώργο
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα, καθώς ενέδωσα στον πειρασμό και για να μπορώ να χρησιμοποιήσω την μπαταρία με εργαλείο που χρειάζομαι, ποιο κρουστικό δραπανοκατσάβιδο προτείνετε τιμή κάτω των 100€?
51v0YplUNBL._AC_SL1000_.jpg

κατω απο 100 ευρω σε μπος κρουστικο 18βολτο δεν υπαρχει

για αυτο εγω θα σου προτεινα αυτο
https://vi.aliexpress.com/item/1005...t_main.34.59b51802iTOpWC&gatewayAdapt=glo2vnm
με αυτο
https://vi.aliexpress.com/item/1005005350857522.html?spm=a2g0o.productlist.main.77.6d473b0a0JyIgI&pdp_npi=3@dis!EUR!73.98!43.65!!!!!@21227a0f16835377612678920d0788!12000032711768416!sea!GR!885261334&curPageLogUid=IvNOEETNIOer
οπου εχεις κορυφαια δυναμη και μικρο για την δυναμη του βαρος
στα δε τεστς το εργαλειο "σκοτωνει"
60€ ολα μαζι και καθαρισες :)

και επιπλεον με τον ανταπτορα ανοιγεσαι σε ολα τα "ταιπ μακιτα" με μια εξαιρετικη μπαταρια (οπου εκει πασχουν ολα τα κινεζικα)

• Like
Reactions: journeyman