Εκπτώσεις-Προσφορές.

journeyman

Senior Member
21 June 2008
516
κατω απο 100 ευρω σε μπος κρουστικο 18βολτο δεν υπαρχει

για αυτο εγω θα σου προτεινα αυτο
https://vi.aliexpress.com/item/1005...t_main.34.59b51802iTOpWC&gatewayAdapt=glo2vnm
με αυτο
https://vi.aliexpress.com/item/1005005350857522.html?spm=a2g0o.productlist.main.77.6d473b0a0JyIgI&pdp_npi=3@dis!EUR!73.98!43.65!!!!!@21227a0f16835377612678920d0788!12000032711768416!sea!GR!885261334&curPageLogUid=IvNOEETNIOer
οπου εχεις κορυφαια δυναμη και μικρο για την δυναμη του βαρος
στα δε τεστς το εργαλειο "σκοτωνει"
60€ ολα μαζι και καθαρισες :)

και επιπλεον με τον ανταπτορα ανοιγεσαι σε ολα τα "ταιπ μακιτα" με μια εξαιρετικη μπαταρια (οπου εκει πασχουν ολα τα κινεζικα)
έχω μια επιφύλαξη για το "0 reviews" που βλέπω στην σελίδα που παρέθεσες

• Like
Reactions: KOSSTV

KOSSTV

AVClub Fanatic
4 February 2015
12,772
Αθηνα
κατω απο 100 ευρω σε μπος κρουστικο 18βολτο δεν υπαρχει

για αυτο εγω θα σου προτεινα αυτο
https://vi.aliexpress.com/item/1005...t_main.34.59b51802iTOpWC&gatewayAdapt=glo2vnm
με αυτο
https://vi.aliexpress.com/item/1005005350857522.html?spm=a2g0o.productlist.main.77.6d473b0a0JyIgI&pdp_npi=3@dis!EUR!73.98!43.65!!!!!@21227a0f16835377612678920d0788!12000032711768416!sea!GR!885261334&curPageLogUid=IvNOEETNIOer
οπου εχεις κορυφαια δυναμη και μικρο για την δυναμη του βαρος
στα δε τεστς το εργαλειο "σκοτωνει"
60€ ολα μαζι και καθαρισες :)

και επιπλεον με τον ανταπτορα ανοιγεσαι σε ολα τα "ταιπ μακιτα" με μια εξαιρετικη μπαταρια (οπου εκει πασχουν ολα τα κινεζικα)
Συγνώμη κι όλας ρε Νικόλα...αλλά ο άνθρωπος ξεκίνησε τώρα σειρά σε Bosch και θα ξεκινήσει αμέσως αλχημείες...
Δεν αγορά σε κάτι τυχαία νομίζω.. ήξερε πριν ξεκινήσει...!!!

enduras1

Moderator
Staff member
Συγνώμη κι όλας ρε Νικόλα...αλλά ο άνθρωπος ξεκίνησε τώρα σειρά σε Bosch και θα ξεκινήσει αμέσως αλχημείες...
Δεν αγορά σε κάτι τυχαία νομίζω.. ήξερε πριν ξεκινήσει...!!!
Ποτέ δεν είναι αργά να σωθεί κάποιος.

KOSSTV

AVClub Fanatic
4 February 2015
12,772
Αθηνα
υπάρχει κόσμος που αγοράζει μόνο το Lboxx???
Επίσης αυτό το Beboo είναι αξιόπιστο ως κατ/μα?
Φυσικα...βαλτο εδω η marketplace..
Aν δεν εχεις αλλο εγω θα το κραταγα..

Ολα τα 18ν Bosch από εκεί τα έχω πάρει...απλώς καθυστερεί λίγο να τα φέρει...μια χαρά είναι το μαγαζί...

nickolas

Supreme Member
28 February 2007
4,064
πατρα
Οριστε φίλε μου...

..και άμα δεν θες το Lboxx το πουλάς και σου έρχεται πολύ πιο φτηνά..

κωστη αν και εχεις δικιο περι τιμης και αβλεψια μου που δεν το ειδα, αυτο που εβαλες ειναι χωρις βαλιτσακι. με βαλιτσακι παει απο 120+

βεβαια καμια σχεση τα χαρακτηριστικα του βενιαμιν μπος με το τερας ταιπ μακιτα (τα οποια ταιπ μακιτα εμενα τουλαχιστον μου εχουν βγει αντοχικα) καθοτι ειναι παλιοτερα μακιτα με μικρες διαφορες
η ελλεψη κριτικης εχει να κανει με οτι ειναι πιο νεα εκδοση καθως υπαρχουν αρκετα τεστς στο γιουτουμπ
φυσικα το ονομα μπος ειναι εγγυηση ουτε κανεις λεει οτι θα φτανει το μπος σε ποιοτητα και αντοχη αλλά τους χωριζει μια διαφορα στα χαρακτηριστικα

παντως κι εγω για γενικη χρηση μπος θα επελεγα στα 90 ευρω...

KOSSTV

AVClub Fanatic
4 February 2015
12,772
Αθηνα
Όντως στα 90 χωρίς lboxx...Η εικόνα παραπλανει στο site...120 έχει με lboxx..σωστός...!!!

Συμφωνώ ότι το συγκεκριμένο Βosch είναι το μικρότερο αλλά γιατί να αγοράσει μαϊμού μπαταρίες και φορτιστή ενώ έχει ήδη ...για δουλέψει το Type Makita...;
Γιατί σώνει και καλά πρέπει να βάλουμε ανταπτορα και μαϊμού μπαταρίες για να κάνουμε την δουλειά μας...;
Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική αυτή..ειλικρινά Νικόλα...!!!
Ποτέ δεν είναι αργά να σωθεί κάποιος.
Θα σωθεί η οχι...;
Είδου το ερωτημα..:D

• Like
Reactions: lazarefa

journeyman

Senior Member
21 June 2008
516
ο μόνος τρόπος για να "σωθώ" είναι να πουλήσω το δισκοπρίονο (με μπαταρία+φορτιστή) και να επενδύσω σε αντίστοιχο Μακίτα καθώς διαθέτω ήδη 4 type-Makita μπαταρίες (2 μεγάλες από τροχό + 2 μικρές από αλυσοπρίονο). Αλλιώς προβλέπεται "επένδυση" σε μπος.
Επόμενη εναλλακτική καθώς διαθέτω και 2x 20V Parkside, αν πάρω το αντίστοιχο Performance -που δεν ξέρω καν αν το φέρνει ή/και πόσο κοστίζει.

• Like

KOSSTV

AVClub Fanatic
4 February 2015
12,772
Αθηνα
ο μόνος τρόπος για να "σωθώ" είναι να πουλήσω το δισκοπρίονο (με μπαταρία+φορτιστή) και να επενδύσω σε αντίστοιχο Μακίτα καθώς διαθέτω ήδη 4 type-Makita μπαταρίες (2 μεγάλες από τροχό + 2 μικρές από αλυσοπρίονο). Αλλιώς προβλέπεται "επένδυση" σε μπος.
Επόμενη εναλλακτική καθώς διαθέτω και 2x 20V Parkside, αν πάρω το αντίστοιχο Performance -που δεν ξέρω καν αν το φέρνει ή/και πόσο κοστίζει.
Εάν είχες ήδη μπαταριες type makita κακώς δεν ξεκίνησες με original σειρά Makita...!!
Παρόλα αυτά η σειρά Professional της Bosch είναι μια πολύ σοβαρή και αξιόπιστη σειρά που θα καλύψει κάθε δυνατότητα εργασίας χωρίς να εχεις περιορισμούς δύναμης με ασθενέστερες μπαταριες(type makita) και αλλα προβλήματα...

Απλώς οικονομικά ανεβαίνεις πολύ πιο πάνω αλλά περνεις εργαλεία για ζωή...

Τώρα όσο αφορά τα Parkside εαν έχεις μπαταρίες μπορείς να περιμένεις να έρθουν κάποια performance αλλά και εκεί φτάνεις τα 80 ευρώ σολο σε κρουστικο δραπανοκατσαβιδο όμως...

nickolas

Supreme Member
28 February 2007
4,064
πατρα
Όντως στα 90 χωρίς lboxx...Η εικόνα παραπλανει στο site...120 έχει με lboxx..σωστός...!!!

Συμφωνώ ότι το συγκεκριμένο Βosch είναι το μικρότερο αλλά γιατί να αγοράσει μαϊμού μπαταρίες και φορτιστή ενώ έχει ήδη ...για δουλέψει το Type Makita...;
Γιατί σώνει και καλά πρέπει να βάλουμε ανταπτορα και μαϊμού μπαταρίες για να κάνουμε την δουλειά μας...;
Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική αυτή..ειλικρινά Νικόλα...!!!

Θα σωθεί η οχι...;
Είδου το ερωτημα..:D
Γιατί δεν είχα δει το Μπος των 90 ευρώ και το κριτήριο του φίλου ήταν Μαξ 100. Έτσι σκέφτηκα την εναλλακτική με ένα θηρίο που μπορεί να αξιοποιήσει τα αυξημένα αμπέρ που μπορεί να δώσει η Μπος μπαταρία με συνολικό κόστος κάτω από τα 100 :)

• Like
Reactions: KOSSTV and enduras1

nickolas

Supreme Member
28 February 2007
4,064
πατρα
https://www.skroutz.gr/s/3322226/Be...iJzdG06L2Mvb2YvdC9zLzMzMjIyMjYveC9vZmZlcnMifQ

3,5 ευρω το μπενμαν? παραξενο. παρηγγειλα παντως ενα να εχω με αντικαταβολη . συνολο 8.5 ευρω δεν ειναι κακο... :) με τον ανταγωνισμο να ξεκιναει στα 25+

πηγα να παραγγειλω δυο αλλά μου ελεγε δεν υπαρχει αρκετη ποσοτητα. πιθανα ειναι ενα ανα πελατη για διαφημιστικους λογους
παροτι τα δυο τα δεχοταν με καρτα . η οποια καρτα δεν σε εβγαζε στην τραπεζα απευθειας αλλα μεσω της εταιριας. παραξενο. για αυτο προτιμησα να χρεωθω δυο ευρω παραπανω και να το κανω αντικαταβολη . ετσι κι αλλιως τσαμπα ειναι και στα 8.5 το συγκεκριμενο

• Wow

enduras1

Moderator
Staff member
https://www.skroutz.gr/s/3322226/Be...iJzdG06L2Mvb2YvdC9zLzMzMjIyMjYveC9vZmZlcnMifQ

3,5 ευρω το μπενμαν? παραξενο. παρηγγειλα παντως ενα να εχω με αντικαταβολη . συνολο 8.5 ευρω δεν ειναι κακο... :) με τον ανταγωνισμο να ξεκιναει στα 25+

πηγα να παραγγειλω δυο αλλά μου ελεγε δεν υπαρχει αρκετη ποσοτητα. πιθανα ειναι ενα ανα πελατη για διαφημιστικους λογους
παροτι τα δυο τα δεχοταν με καρτα . η οποια καρτα δεν σε εβγαζε στην τραπεζα απευθειας αλλα μεσω της εταιριας. παραξενο. για αυτο προτιμησα να χρεωθω δυο ευρω παραπανω και να το κανω αντικαταβολη . ετσι κι αλλιως τσαμπα ειναι και στα 8.5 το συγκεκριμενο
Και το ΡΤ40 το έχει 13 ευρώ?
Κάποια φάβα έχει ο λακος...

• Like
Reactions: nickolas

nickolas

Supreme Member
28 February 2007
4,064
πατρα
Και όπως πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις... Οου σόρρυ λάθος ;)
Η τιμή είναι 23,5 όχι 3,5
Σώπα ρε φίλε λες και δεν το ξέραμε... Γελοιοτητες που πια έχω βαρεθεί. Να έχεις δώσει κάρτα και να πρέπει μετά να πάρεις κάτι άλλο κλπ
Για αυτό σε τέτοια κουφά δηλώνω αντικαταβολή γιατί την έχω πατήσει.
Είσαι σοβαρό μαγαζί? Αποδεξου το λάθος σου. Όχι να βάζεις κόσμο να σε πληρώνει με κάρτα και να τα επιστρέφεις αν και εφόσων μετά από καιρό προκειμένου ο πελάτης να αναγκαστεί να κλείσει το ποσό σε άλλα είδη...
Για αυτό με την κάρτα δεχόταν πάνω από ένα κομμάτια αλλά σε αντικαταβολή μόνο ένα ;)

nickolas

Supreme Member
28 February 2007
4,064
πατρα
Εκπτωση 10€ στο γερμανικο αμαζον για παραγγελιες μεσω app ανω των 25€. Προυποθεση να ειναι η 1η σας παραγγελια μέσω της εφαρμογής κινητών της Amazon. Προθεσμία ως 17 Μαίου. Κωδικος εκπτωσης: GESCHENK10
Amazon -10€
Χαχα πολύ αξιόπιστοι και οι φριτσιδες :)
Οου σόρρυ εξαντλήθηκαν τα κουπόνια εκπτώσεων παρά του ότι λέγαμε για τις 17 μαϊου. Ου μωρη Μέρκελ :)

• Haha
Reactions: nickmanak

lazarefa

AVClub Addicted Member
18 October 2007
1,508
Επειδή είχα κοιτάξει κι εγώ τη συγκεκριμένη προσφορά του άμαζον, έλεγε στους όρους ότι ίσχυε για τους πρώτους 4.000 (αν θυμάμαι σωστά τον αριθμό) που θα αγοράσουν μέσω της εφαρμογής.

nickolas

Supreme Member
28 February 2007
4,064
πατρα
Εγώ δεν ξέρω πόσοι αγόρασαν πάντως ούτε δημοσιευ κάθε μέρα πόσα κουπόνια υπάρχουν ακόμα... .. και δεν το είχα δει καθώς διατυμπανιζε μέχρι τις 17 Μάη. Αν ήταν έτσι αυτό που λες έπρεπε να έχει κυρίαρχο όχι τις 17 Μάη. Όπως και να έχει τα μεταφορικά θα βγάζαμε. Προτιμώ Κινέζο πάντως. Σου λέει μέχρι τότε του μηνα, ε είναι μέχρι τότε...

• Like
Reactions: enduras1