Εκπτώσεις-Προσφορές.

Ο φακός που έχετε βάλει παραπάνω δεν είναι ακριβώς ίδιος με αυτούς που έχουμε πάρει μέχρι τώρα γύρω στα 10 ευρώ
Τον έχω αγοράσει κ αυτόν γιαυτό το λέω
Είναι χαμηλότερης ποιότητας και λίγο πιο ογκώδης στο πλάι εκεί που είναι η μπαταρία
Θα βάλω φωτο αύριο που θα τους έχω μαζί μου όλους
Βέβαια για τα 3.5 που ζητάει αξίζει

σε ευχαριστω!
μου ειχε ερθε και εμενα αλλά ως γνησιος ελληναρας δεν κοιταζω και ποτέ τα μεηλακια μου
τσαμπα μεταφορικα, + 5 ευρω δωρο, το χτυπησα το εργαλειο (jaipur boucheron EDP 100 μλ) στα 28 ευρω περιπου γιατι καλοκαιριατικα δεν εχει ζητηση
μιλαμε για εργαλειο ;)

• Like
Reactions: nikfor and newbie
χάχα, πράγματι, ούτε και εγώ το είχα προσέξει!
Οπότε 5€ κουπόνι + τα 17€ που γλιτώσαμε από τη δωρεάν συνδρομή του Skroutz plus = 22€ κέρδος!
Μπράβο παιδιά για την ενημέρωση. (y)

Ακόμα μια πτυχή της δύναμης του Φόρουμ :D

εμενα δε μου ηρθε καποιο σχετικο mail πάντως και δε βλεπω και στο λογαριασμο μου κατι τετοιο...

εμενα δε μου ηρθε καποιο σχετικο mail πάντως και δε βλεπω και στο λογαριασμο μου κατι τετοιο...

Έκανες πρόσφατα νέο λογαριασμό με δωρεάν συνδρομή Skroutz Plus;

Ψάξε στα mail (στο mail που δήλωσες στο νέο λογαριασμό του Skroutz Plus), αυτό το θέμα.

2023-06-30_14-56-42.jpg

Last edited:
Ούτε σε εμένα έχει έρθει κάτι στο mail, νέα συνδρομή από την πρόσφατη προσφορά.

Ούτε σε εμένα έχει έρθει κάτι στο mail, νέα συνδρομή από την πρόσφατη προσφορά.
Μήπως έχεις παραγγείλει τίποτα? Και σε εμένα ήρθε, αλλά δεν είχα αγοράσει τίποτα μέχρι εκείνη τη στιγμή!

Ο φακός που έχετε βάλει παραπάνω δεν είναι ακριβώς ίδιος με αυτούς που έχουμε πάρει μέχρι τώρα γύρω στα 10 ευρώ
Τον έχω αγοράσει κ αυτόν γιαυτό το λέω
Είναι χαμηλότερης ποιότητας και λίγο πιο ογκώδης στο πλάι εκεί που είναι η μπαταρία
Θα βάλω φωτο αύριο που θα τους έχω μαζί μου όλους
Βέβαια για τα 3.5 που ζητάει αξίζει
από πάνω προς τα κάτω στις δύο πρώτες φωτο
1. ο φακός από aliexpres που κάνει γύρω στα 3,5-4 ευρώ
2. xanlite από eshop
3. hunter από eshop
4. νομiζω από banggood

στην τρίτη φωτο φαίνεται η μεγάλη διαφορά μεγέθους του φθηνού σε σχέση με τους υπόλοιπους τρείς που είναι ίδιοι

Attachments

• 20230630_170627.jpg
    20230630_170627.jpg
    1.3 MB · Views: 53
  • 20230630_170659.jpg
    20230630_170659.jpg
    1.4 MB · Views: 52
  • 20230630_170746.jpg
    20230630_170746.jpg
    1,016.2 KB · Views: 50
Last edited:
Το 3χ1.0 για καλώδιο με προβληματίζει λίγο για τις δουλειες μας..
Επίσης ένα τέτοιο που έχω πάρει, χωρίς καλώδιο, μου σπάει τα νεύρα στο να βάλω το σουκο.. Είχα καταφέρει το είχα ανοίξει μια φορά, και είχα αφαιρέσει μια από τις ασφάλειες που έχει για τα παιδιά και καλά..

Επίσης ένα τέτοιο που έχω πάρει, χωρίς καλώδιο, μου σπάει τα νεύρα στο να βάλω το σουκο.. Είχα καταφέρει το είχα ανοίξει μια φορά, και είχα αφαιρέσει μια από τις ασφάλειες που έχει για τα παιδιά και καλά..
3 τέτοια χωρίς καλώδιο που έχω,μια χαρά μπαίνουν σε σούκο.

• Like
Reactions: KOSSTV
Αντώνη τι εννοείς για τις δουλειές μας...;
Να το περνεις και να το φορτώνεις με 3-4 εργαλεια..;Υπάρχει περίπτωση να τα δουλειές σύγχρονος...;

Εγώ πάντως το ένα που το έχω σπίτι,μπαινοβγαινει με λιγο δυσκολια, αλλά αυτό είναι που μου αρέσει γιατί σφινωνει καλα και παραμένει σταθερο εάν φορτωθεί με 3η4 συσκευές και δεν παίζει...

3 τέτοια χωρίς καλώδιο που έχω,μια χαρά μπαίνουν σε σούκο.
Εννοώ να βάζεις τη συσκευή πάνω στο cube..

Κωστή για συγχρόνως αντε 2 εργαλεία.. Αλλά πάνω από 2.5kw χλωμό νταξει..
Δεν νομίζω να έχει θέμα..

Κωστή για συγχρόνως αντε 2 εργαλεία.. Αλλά πάνω από 2.5kw χλωμό νταξει..
Δεν νομίζω να έχει θέμα..
Αυτό λέω ότι δεν πρόκειται να τα δουλεψεις σύγχρονος...οπότε δύσκολα να έχεις θέμα...
Εγώ πάντως το έχω βάλει ένα να δίνει ρεύμα σε πολυμπριζο και σε άλλα 2 παροχές στο εργαστήριο και δεν έχω θέμα...

• Like
Reactions: papakitou
ενταξει, 3Χ1.0 ειναι της πλακας για εργαλεια
το συγκεκριμενο ειναι για να βαζεις φορτιστες, κανα πορτατιφ κλπ και ειναι χρησιμο λογω ντιζαην σε ενα γραφειο ή μια κρεβατοκαμαρα αλλά μεχρι εκει
κωστη κακως το εχεις για να δινει σε πολυμπριζο κλπ
το εναμισυ και παλι μπορεις να το πεις και λιγο γιατι αν του χωσεις κανα εργαλειο που τραβαει και το δουλεψεις ωρα η υπερθερμανση που θα εχει οπως και η υπερθερμανση του βυσματος της πριζας , θα ειναι θεμα

το κεντρικο πολυπριζο πρεπει να ερχεται με 2.5 και συνηθως πολυπριζο χωρις καλωδιο καλης κατασεκυης στο οποιο θα προσαρμοσεις το δυομισαρι.
εχω δει οτι οι ηλεκτρολογοι συνηθως χρησιμοποιουν σε τετοιο ρολο πολυπριζα χωρις καλωδιο του χαραλαμπιδη
και στη συνεχεια χωνεις τα κλασικα των 1.5

ενταξει ειναι θεμα το τι συσκευες θα του χωσεις, αλλά εγω για παραδειγμα στο μικρο εργαστηρι-αποθηκη το χειμωνα παντα εχω καρφωμενο ενα καλοριφερακι ή αεροθερμο που στην σκαλα 1 τραβαει 1500βατ τουλαχιστον. δεν ειναι μονο οτι τραβαει το ρευμα αυτο ειναι οτι το τραβαει για πολυ ωρα και τα καλωδια+ βυσματα ζεστενονται.
αν του χωσεις και ενα πιστολι θερμου αερα συν φωτα εισαι στα 3500+ βαττ με ηδη ζεστο καλωδιο
επικινδυνο ακομα και για 1.5 ποσο μαλλον για καλωδιο 1

• Like
Reactions: vespas