Εκπτώσεις-Προσφορές.

Πατώντας στό σχόλιό σου Κωστή περί τροχού 115 χιλ., να πω ότι ο μοναδικός τροχός ρεύματος που έχω, είναι ένας 115χιλ. Makita, που αγοράστηκε προ 10ετίας και πλέον (κι έχει δουλευτεί ελάχιστα έκτοτε)... Μετά την έλευση και παγίωση στην αγορά των εργαλείων μπαταρίας, προσωπικά δεν ασχολήθηκα σοβαρά με το ενδεχόμενο αγοράς και 125άρη τροχού ρεύματος, αν και ομολογώ ότι ένας αξιοπρεπής τροχός ρεύματος 125 χιλ. έχει νόημα για όποιον δουλεύει κυρίως κοντά σε πρίζες (εργαστήριο πχ), μια που ο τροχός εν γένει είναι από τα πιο ενεργοβόρα ηλεκτρικά εργαλεία.

• Like
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ
Πατώντας στό σχόλιό σου Κωστή περί τροχού 115 χιλ., να πω ότι ο μοναδικός τροχός ρεύματος που έχω, είναι ένας 115χιλ. Makita, που αγοράστηκε προ 10ετίας και πλέον (κι έχει δουλευτεί ελάχιστα έκτοτε)... Μετά την έλευση και παγίωση στην αγορά των εργαλείων μπαταρίας, προσωπικά δεν ασχολήθηκα σοβαρά με το ενδεχόμενο αγοράς και 125άρη τροχού ρεύματος, αν και ομολογώ ότι ένας αξιοπρεπής τροχός ρεύματος 125 χιλ. έχει νόημα για όποιον δουλεύει κυρίως κοντά σε πρίζες (εργαστήριο πχ), μια που ο τροχός εν γένει είναι από τα πιο ενεργοβόρα ηλεκτρικά εργαλεία.
Το αναφέρω σαν διάσταση..Όχι σαν χρήση..
Πλέον 115μμ εργαλειο(ρεύματος η μπαταριας) και αναλωσιμα δεν θα πολυβγαινει στο μέλλον..

• Like
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ
Ετσι ο καθένας την δική του προσφορα για να δουλεύουν όλοι..!!!
Προσωπικά ο 125μμ είναι καλύτερη επιλογή...καθώς ο 115μμ αργοπεθαίνει.. τόσο σε κατασκευή.. όσο και σε αναλώσιμα..
Αν και έχω έναν 115, ποτέ δεν κατάλαβα τον λόγο ύπαρξης 2 μοντέλων με 10mm διαφορά στην διάμετρο. Ακόμα και στο βάρος έχουν λιγότερα απο 200gr διαφορά.

• Like
Reactions: cyclades
Τωρα που μπηκε και η Ελλαδα στο free shipping για prime members στο Αmazon οι προσφορες αξιζουν και με το παραπανω!
Παραθετω το λινκ απο τα lagonika.

Ξεχωρισα το παρακατω

• Like
Reactions: newbie
Αν και έχω έναν 115, ποτέ δεν κατάλαβα τον λόγο ύπαρξης 2 μοντέλων με 10mm διαφορά στην διάμετρο. Ακόμα και στο βάρος έχουν λιγότερα απο 200gr διαφορά.
Έχω έναν 115mm DeWalt 750w, ρεύματος, του άλλαξα τον προφυλακτήρα με 125άρη για να παίρνει όλους τους 125 δίσκους κι όλα καλά, κανένα απολύτως πρόβλημα. Έτσι κι αλλιώς από τη μια ο τροχός δεν παίρνει χαμπάρι τίποτα από ζόρια και από την άλλη κατά κύριο λόγο δουλεύω με επαναφορτιζόμενο. Τον DeWalt τον χρησιμοποιώ για περιστασιακές extreme καταστάσεις.

Εκπτωση MONO για αυριο Τριτη, 3 ευρω για αγορες ανω των 20 ευρω με την εφαρμογη Lidl Plus

i6GHjZi.png

Drillpro AMNVOLT TF1-Pro

Η PRO version στα 30 ευρώ με το κουπόνι BGRSEPTDTF1

Εγώ τσίμπησα ένα!

29b5c464-6661-4e0e-bad1-8b1dcb2e1dce.jpg

• Like
Reactions: newbie
μπορεις να μας προτεινεις χρησεις του?

Καλησπέρα!

Μπορείς να καθαρίσεις αρκετα πράγματα με ένα φυσητήρι.

PC, σίτες πόρτας, ορισμένα σημεία στο αυτοκίνητο, σκόνη από πολύπριζα, να ανάψεις τα κάρβουνα κτλ.

Είναι μικρό/βολικό και δυνατό για το μεγεθός του. Έχει μπαταρία 2600mAh και φορτίζει μέσω Type-C.

Καλησπέρα!

Μπορείς να καθαρίσεις αρκετα πράγματα με ένα φυσητήρι.

PC, σίτες πόρτας, ορισμένα σημεία στο αυτοκίνητο, σκόνη από πολύπριζα, να ανάψεις τα κάρβουνα κτλ.

Είναι μικρό/βολικό και δυνατό για το μεγεθός του. Έχει μπαταρία 2600mAh και φορτίζει μέσω Type-C.
Θα αγοράζα και εγώ ενα τετοιο αλλά είδα ότι στο σετ του φυσητηρα της Bosch έχει το αναλογο εξαρτημα...!!
Στην μικρη σκάλα είναι ότι πρέπει..
Μακαρι να μπορούσα μεσο 3d printer
να εκανα ενα και για το Τotal..
Screenshot_20241015_172602_Chrome.jpg

Βέβαια αυτό εινα μικρό και μπαίνει παντού..

Σχεδια 3D printer για πλαστικα εξαρτηματα εργαλειων υπαρχουν συνηθως μονο για διαδεδομενες μαρκες.
Εχω δει και για εργαλεια Parkside, αλλα οχι για Total.

Υπάρχει εδώ σχέδιο που το φέρνεις στα μέτρα σου. Είχα φτιάξει ανταπτορες για να μπαίνουν σε σωλήνα από στάχτης και να βγαίνει σε στενό για να βάζω αλφαδοσωληνα

Σε συνδυασμό με τις ανάλογες προσφορές που έχουν και στις μπαταρίες Lux είναι καλή περίπτωση και για κάποιον που δεν έχει ήδη μπαταρίες. Πχ με το παρακάτω σετάκι:
το συγκεκριμένο δραπανοκατσάβιδο γίνεται πλήρως λειτουργικό με σκάρτα 43 ευρώ, τιμή που είναι ελάχιστα χαμηλότερη και από την τιμή του παρεμφερούς parkside με μπαταρία και φορτιστή.

Κρουστικό πιστολέτο ρεύματος 800W DEXTER -30% για τα μέλη Club Leroy Merlin, από 68,99 στα 48,3 ευρώ.

Το συγκεκριμένο φαίνεται σχετικά αξιόλογο, καθώς όπως αναγράφεται στα χαρακτηριστικά του, παρέχει ισχύ κρούσης 2,9J, νούμερο που αν είναι κοντά στην πραγματικότητα (λογικά θα είναι σίγουρα άνω των 2J η πραγματική του ενέργεια κρούσης) το καθιστά ευθέως ανταγωνιστικό (αν όχι καλύτερο) του "μεγάλου" πιστολέτου Parkside των 1050 W που φέρνουν κατά καιρούς τα Lidl γύρω στα 60-65 ευρώ (πλέον) και πάντως πολύ καλύτερο από ένα παρεμφερές πιστολέτο Parkside 800W που πολύ πρόσφατα ήταν διαθέσιμο στα Lidl σε προσφορά στα 40 ευρώ, το οποίο ωστόσο είχε αστεία (κατ' εμέ) για εργαλείο ρεύματος ενέργεια κρούσης (1,1J).
Επίσης σημαντικό ότι και γιαυτό παρέχεται (βάσει των όσων αναγράφονται στα χαρακτηριστικά του) εγγύηση 3 ετών (όσο και για τα πράσινα Parkside).
Προσωπικά μιλώντας, αν δεν είχα ήδη το αντίστοιχο Makita ρεύματος καθώς κι ένα πιστολέτο Parkside μπαταρίας, θα το αγόραζα.

Πιο ευκολα μπορεις να πλασσαρεις σαν δωρο τα δισκακια κοπης της Bosch σαν μοντερνα, industrial τυπου σουβερ, παρα το θαυμαστο σετακι της wera με το μινι σετακι καστανιας/κατσαβιδιου κλπ.

• Like
Reactions: lazarefa