Εκπτώσεις-Προσφορές.

Πιο ευκολα μπορεις να πλασσαρεις σαν δωρο τα δισκακια κοπης της Bosch σαν μοντερνα, industrial τυπου σουβερ, παρα το θαυμαστο σετακι της wera με το μινι σετακι καστανιας/κατσαβιδιου κλπ.
Μα εγώ θέλω τα WERA 😁.
Το ζητούμενο είναι πως να το περάσω σαν δική της ιδέα. Σκέφτηκα να τυπώσω την προσφορά σε μέγεθος φέιγ βολαν και τα ρίξω εντέχνως στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι. :unsure::love: (y)(y)(y)(y)

Μετα την αγορα-δοκιμη του παρακατω βυθιζομενου δισκοπριονου parkside (PPTSA 20-Li A1), εμεινα ευχαριστημενος αλλα θελω καλυτερη αποδοση για επαγγελματικη χρηση, εχετε να μου προτεινετε καποιο εως 350€?
1731240613574.png

Μετα την αγορα-δοκιμη του παρακατω βυθιζομενου δισκοπριονου parkside (PPTSA 20-Li A1), εμεινα ευχαριστημενος αλλα θελω καλυτερη αποδοση για επαγγελματικη χρηση, εχετε να μου προτεινετε καποιο εως 350€?
View attachment 241678

Επειδή το έχω ψάξει πολύ, πάρα πολύ :p, θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγες μέρες (10 περίπου) και να πάρεις αυτό της Makita. Δεν θα βρεις κάτι πιο VFM.

Το είχαν στα 290€ με δωρεάν μεταφορικά, μπορεί σε 10 μέρες να το βρεις και πιο κάτω.
Αν το βάλουν πιο χαμηλά, θα το πάρω και εγώ.

Το μονο κακο ειναι οτι ειναι ρευματος και πολλες φορες στην οικοδομη δεν εχουμε ρευμα, γιαυτο προτιμω μπαταριας, αν και σιγουρα το ρευματος δεν θα κολωνει πουθενα, οποτε μεσα ειμαι γιαυτο.
Να εχω το νου μου απο το site της Amazon που αναφερεις πιο πανω? Γιατι δεν μου βγαζει τιμη αυτη τη στιγμη.
Σε 10 μερες θα ειμαι χωριο για ελιες δε νομιζω να μπορω να παρακολουθσω την αγορα για προσφορες, οποτε αν εχεις κι εσυ το νου σου και μου εστελνες καποιο pm θα με εξυπηρετουσες..

• Like
Reactions: nikfor
Σε τόσο ενεργοβόρα εργαλεία, τα ρεύματος θεωρούνται η πιο σωστή επιλογή, αλλά αν το χρειάζεσαι για την οικοδομή, και αν έχεις ήδη μπαταρίες Makita, υπάρχει και το DSP600Z που παίρνει 2 μπαταρίες 18v (5Ah) και με αυτές βγάζει πάνω από 25 μέτρα κοψίματος σε μαλακά ξύλα και γύρω στα 15 μέτρα σε σκληρά και χοντρά. Σε κάποια τεστ, σε σκληρά και πολύ χοντρά ξύλα (5cm), με το ζόρι έβγαλε 10 μέτρα κοπής με ενα σετ μπαταριών.

Τώρα το έχουν 370+50 μεταφορικά, αλλά σε 10 μέρες που ξεκινάει το δεκαήμερο Black Friday κλπ, ίσως το κατεβάσουν αρκετά.

Το ρεύματος που πρότεινα δεν το έχουν διαθέσιμο προς το παρόν. Πιστεύω πως θα το βγάλουν όπου να'ναι.
Έχε το νου σου. Το κοιτάζω και εγώ, θα σε ειδοποιήσω :)

• Like
Reactions: euromaster
Βρηκα την παρακατω προσφορα για το Aliexpress.

Μπαίνετε απο incognito στον browser σας, παμε στα super deals και επιλέγετε ένα απο τα 100++ προιόντα που έχει σε προσφορά το Aliexpress , και δημιουργείται έναν νέο λογαριασμό.

Edit: Το δοκιμασα αλλα δυστυχως δεν μπορεις να βαλεις πραγματα στο καλαθι και να κανεις μια παραγγελια.
Πρεπει να χρησιμοποιησουμε την επιλογη Buy now για να παρουμε τις τιμες κατω απο 3 ευρω.

Μολις κανουμε την πρωτη παραγγελια μετα θελει αναγκαστικα νεο email.

Με ενα γρηγορο ψαξιμο βρηκα τα παρακατω:

Attachments

• 1731852667941.png
    1731852667941.png
    319.5 KB · Views: 57
  • 1731852713554.png
    1731852713554.png
    44 KB · Views: 55
Last edited:
Μπαλαντέζα 20m 3x2,5 από το eshop στα 25€, με μεταλλικό στροφείο και 2 χρόνια εγγύηση.

Αν είναι πραγματικά 2,5 τα καλώδια, αξίζει.

• Μήκος καλωδίου: 20m
  • Καρέ καλωδίου: 3x 2.5 mm²
  • Mέγιστη τάση: 230V
  • Mέγιστη ισχύς: 900W μαζεμένο, 3000W σε πλήρη έκταση.
  • Αλλα Χαρακατηριστικά: Λαβή εύκολου τυλίγματος, ασφάλεια υπερθέρμανσης, καπάκια προστασίας των πριζών.
  • Υλικά Κατασκευής: Μεταλλικό στροφείο, μεταλλική βάση και χερούλι ανάρτησης.
  • Εγγύηση: 2 χρόνια.

Μπαλαντέζα 20m 3x2,5 από το eshop στα 25€, με μεταλλικό στροφείο και 2 χρόνια εγγύηση.

Αν είναι πραγματικά 2,5 τα καλώδια, αξίζει.

• Μήκος καλωδίου: 20m
  • Καρέ καλωδίου: 3x 2.5 mm²
  • Mέγιστη τάση: 230V
  • Mέγιστη ισχύς: 900W μαζεμένο, 3000W σε πλήρη έκταση.
  • Αλλα Χαρακατηριστικά: Λαβή εύκολου τυλίγματος, ασφάλεια υπερθέρμανσης, καπάκια προστασίας των πριζών.
  • Υλικά Κατασκευής: Μεταλλικό στροφείο, μεταλλική βάση και χερούλι ανάρτησης.
  • Εγγύηση: 2 χρόνια.

Thanks Στέλιο για την ενημέρωση! (y):love:(y)

Ήθελα πολύ καιρό τώρα μια τέτοια μπαλαντέζα
Είναι τόσο καλή πρόσφορα που αρχικά νόμισα πως έκαναν απλώς λάθος και θα μου ακυρώσουν την παραγγελία μου αφού την έβαλαν στην ίδια τιμή με τη φτηνότερη 3x1,5

2024-11-18_12-39-56.jpg

Αλλά είδα αυτό το "crazy" που γράφουν, οπότε δεν είναι λάθος. Είναι όντως "τρελή" προσφορά.
Και η παραγγελία μου βλέπω προχωράει κανονικά. :cool:

Thanks Στέλιο για την ενημέρωση! (y):love:(y)

Ήθελα πολύ καιρό τώρα μια τέτοια μπαλαντέζα
Είναι τόσο καλή πρόσφορα που αρχικά νόμισα πως έκαναν απλώς λάθος και θα μου ακυρώσουν την παραγγελία μου αφού την έβαλαν στην ίδια τιμή με τη φτηνότερη 3x1,5

View attachment 242131

Αλλά είδα αυτό το "crazy" που γράφουν, οπότε δεν είναι λάθος. Είναι όντως "τρελή" προσφορά.
Και η παραγγελία μου βλέπω προχωράει κανονικά. :cool:
Καλησπέρα Νίκο,
έχουν και διαφορετικούς κωδικούς και αυτο με κάνει "συγκρατημένα αισιόδοξο". Για τον φόβο των Ιουδαίων, όταν την παραλάβεις, ρίξε μια ματιά στα καλώδια. Η τιμή σε κάνει να αναρωτιέσαι, γιατί σκέτο καλώδιο 20m 3x2,5 είναι πιο ακριβό.

• Like
Reactions: nikfor
Αμαρτησα κι εγω με την μπαλαντεζα... :oops:

Βεβαια, αμα εχει γινει λαθος, θα παει οπισθεν.....

• Like
Reactions: newbie