Έπρεπε να είχα πάρει και εγώ. Μόνο το καλώδιο κοστίζει περίπου 30€.
Υπάρχουν και άλλες λύσεις...!!!
Έπρεπε να είχα πάρει και εγώ. Μόνο το καλώδιο κοστίζει περίπου 30€.
Ο πατέρας μου έχει μια παλιά 2.5αρα 25μ του Χαραλαμπιδη και είναι κοντά στα 10+ κιλά...την λες βαριά..Είναι τόσο.. ;Πάντως το βάρος της, δεν πολυπειθει... Ίσως ειναι η ιδεα μου βέβαια....
Υπάρχουν και άλλες λύσεις...!!!
Tι παραλάβαμε σήμερα..
Στα review πάντως η μαγνητική βάση περιλαμβάνεται κανονικά αν επιλέξεις αυτό το προϊόν. Τώρα ή ξέχασαν να την βάλουν ή αν η συσκευασία ανοίχτηκε ίσως κάποιος τσίμπησε τον μαγνήτη.avclub.gr
....εκτος και εάν μιλάμε μόνο για καρούλι οπότε πάω πάσο...!!!
Επειδή είναι CCA καλώδιο, δηλαδή Copper Clad Aluminium...είναι και φθηνή...
Κάτω δεξιά στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται
Τώρα περί αντοχών, πτώσεων τάσης κλπ δεν γνωρίζω στα ρεύματα.
Στα δίκτυα είναι NO NO NO για εμάς...
το CCA αντέχει λιγότερα Α απότι ο χαλκός στην ίδια διατομή και είναι πιο ευθραυστο στην καταπονηση (τσακισματα). θα προτιμουσα μια καλη 3x1,5 από χαλκό αντί για 2,5 CCA
Ο πατέρας μου έχει μια παλιά 2.5αρα 25μ του Χαραλαμπιδη και είναι κοντά στα 10+ κιλά...την λες βαριά..Είναι τόσο.. ;
Βασικά την ζύγισα........
Ειναι 3 κιλά...... Ειλικρινά!![]()
Τι λες καλε??????xaxa, και εγώ την ζύγισα πρόχειρα. λίγο παραπάνω την έβγαλα.
Αλλά αυτό ακριβώς είναι ένα από τα δυο βασικά πλεονεκτήματα των Copper Clad Aluminium καλωδίων.
Το ένα είναι πως είναι ελαφριά και το άλλο πως είναι φτηνά.
Κοίταξε, για μένα που δεν είμαι επαγγελματίας, είναι μια χαρά.
Είναι πάμφθηνη, είναι ελαφριά για να την κουβαλάω εύκολα και τα 3000w μου είναι υπεραρκετά.
Ούτε θα τη χρησιμοποιώ 8 ώρες κάθε μέρα για να ανησυχώ για την αντοχή της.
Για μας είναι μια χαρα. Μην το ψειρίζουμε τόσο.
Ο επαγγελματίας θα πληρώσει πολύ παραπάνω και θα κουβαλάει 10kg γιατί είναι η δουλειά του.
Ωραία πάντως που χάρη σε αυτήν την προσφορά μάθαμε τόσα καινούργια πράγματα για τα Copper Clad Aluminium καλώδιαΔιάβασα πολλά άρθρα στο internet. Πολλοί τα προτιμούν έναντι του χαλκού, γνωρίζοντας τα μειονεκτήματα τους (watt και αντοχή) ακριβώς γιατί θέλουν κάτι ελαφρύ και φτηνό.
![]()
Αέρας δηλαδή...!!!Βασικά την ζύγισα........
Ειναι 3 κιλά...... Ειλικρινά!![]()
Αυτή που ανεβασα/αγόρασα στο προηγούμενο ποστ με φις και πολυμπριδο σιλικονης είναι γύρω στα 5 κιλά..Πριν 3 μήνες έφτιαξα μία μπαλαντέζα με αυτό το 3χ2.5 και το καλώδιο μόνο του ζυγίζει 3.9 κιλά.
Το αναφέρω σαν μέτρο σύγκρισης.
Nexans - Καλώδια μη οπλισμένα για εξωτερικές εγκαταστάσεις/βιομηχανικές εφαρμογές
Η Nexans Ελλάς κατασκευάζει μια ευρεία γκάμα καλωδίων ενέργειας μέσης και χαμηλής τάσης στην Ελλάδα υποστηρίζονταςυποστηρίζει την ανάπτυξη της ελληνικής βιομηχανίας και των εξαγωγών.www.nexans.gr
Για μία στο τόσο και ειδικά για μηχανήματα που δεν τραβάνε ρεύμα στο όριο ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.