Έστειλα μέσω του site του γερμανού το ακόλουθο:
Την Τρίτη 5/1/2010 και την Τετάρτη 6/1/2010 προχώρησα σε δύο παραγγελίες στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, που αφορούσαν παιχνίδια τύπου Playstation3 τα οποία βρίσκονταν σε προσφορά. Και στις δύο παραγγελίες μου απαντήσατε με επιβεβαιωτικό mail ότι η παραγγελία μου αφενός κατοχυρώθηκε, αφετέρου, όπως γράφετε συγκεκριμένα:
"Στο διάστημα των 2 ημερών θα ενημερωθείτε από το κατάστημα που έχετε επιλέξει να παραλάβετε το προϊόν, για την κατάσταση της παραγγελίας σας. "
όπως και:
"Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε το κατάστημα Γερμανός που επιλέξατε για την παράδοση των παραγγελθέντων εμπορευμάτων, θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός δύο ημερών από την τοποθέτηση της παραγγελίας ώστε να σας ενημερώσει για τον πιθανό χρόνο παράδοσής του."
Το κατάστημα δεν επικοινώνησε μαζί μου μέχρι σήμερα, Παρασκευή 8/1/2010, για το λόγο αυτό πήγα ο ίδιος εκεί να μάθω νεώτερα για την παραγγελία μου. Οι υπάλληλοι μου είπαν ότι η προσφορά εξαντλήθηκε αμέσως. Απάντησα ότι ναι μεν μπορεί να εξαντλήθηκε, αλλά δεσμεύεστε επίσημα (εγγράφως) μέσω του e-mail που μου στάλθηκε ότι θα με εξυπηρετήσετε όταν ξαναϋπάρξει στοκ. Οι υπάλληλοι αρνήθηκαν να με εξυπηρετήσουν λέγοντας ότι δεν ισχύει αυτό που επίσημα σαν εταιρία μου δηλώσατε.
Στη συνέχεια ζήτησα να μου δωθεί εγγράφως ότι το κατάστημα αρνείται να με εξυπηρετήσει, έτσι ώστε να παρατεθεί το έγγραφο αυτό, μαζί με το email επιβεβαίωσης της παραγγελίας που δεσμεύεται για την εξυπηρέτηση μου στο ΙΝΚΑ, όπου και θα προβώ τη Δευτέρα σε καταγγελία. Φυσικά, το κατάστημα αρνήθηκε να κάνει κάτι τέτοιο και με παρέπεμψε στην εξυπηρέτηση πελατών.
Πήρα τηλέφωνο και εκεί, όπου η τηλεφωνήτρια δήλωσε αναρμόδια και με παρέπεμψε να επικοινωνήσω μαζί σας μέσω του site.
Περιμένω την επίσημη απάντησή σας, προτού προβώ σε καταγγελία για παραπλάνηση καταναλωτή.
Ευχαριστώ πολύ, ελπίζω σε άμεση απάντηση που να αρμόζει σε μια σοβαρή αλυσίδα καταστημάτων
Oνοματεπώνυμο
Αναμένουμε...