Eκπτώσεις-Προσφορές!

Αυτό το χρησιμοποίησες?

15% VAT instead of 17.5% @ Amazon with Code

Discount: 2.5%
Minimum Spend: £0.00
Promotional Code: LOWERVAT
Applies to: Selected items
Instructions: Type in LOWERVAT in the promotion code box when checking out to pay 15% VAT instead of 17.5%
Στο LBP που είναι τόσο φτηνό δεν το δέχεται πάντως:grinning-smiley-043 ευχαριστούμε.
Το καλύτερο Thread και με διαφιρά έτσι ;:BDGBGDB55:

Paidia. sorry gia ta greeklish...
Exo mia erotisi. Pos ginete na paragiloume apo amazon.co.uk? opote pao na valo paixnidi mou lei oti den stelni stin xora mou.
px. to little big planet to exi 19,70 lires.

Mega Monday Offers Play.com EUR 25.49 Free Delivery

Far Cry 2
Saints Row 2
Star Wars: The Force Unleashed
BioShock
Shaun White Snowboarding
Grand Theft Auto IV (GTA 4)
Midnight Club: Los Angeles
The Last Remnant
Και αλλα

Όλα 25.49 ΜΟΝΟ για σήμερα και οποιος προλάβει!

ναι και δωρο 2 πασχαλινα αυγα μεχρι να φτασει η παραγελλια :flipout: , μετα απο τοσα περιστατικα και καταγελλιες απο παρα πολλους δυσαρεστημενους χρηστες για τους χρονους παραδοσεις του Play ακομα ψωνιζετε απο κει μερικοι?

Εγώ πιστεύω πως φταίνε κάποιοι υπάλληλοι στα ταχυδρομεία μας για τις μη παραδόσεις όπως επίσης και το ότι αφήνουν τα πακέτα επειδή είναι πληρωμένα τα τέλη έξω από τα σπίτια (όχι σε όλες τις περιπτώσεις) και όποιος το πήρε το πήρε !!!

Πάντως εγώ στην Κύπρο δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχω κάνει δεκάδες παραγγελιες χωρίς κανένα πρόβλημα. Ότι υπάρχει καθυστέρηση υπάρχει και ο λόγος είναι ότι είναι σε Νησί δεν είναι στην Αγγλία.

Μόλις έκλεισα το Star Wars και το Red alert 3 για 43 ευρώ με την έκπτωση,μπράβο georget!

Πάντως συνεχίζω να παραγγέλνω από εκεί και πάντα σε 6 ημερολογιακές μέρες είναι στη πόρτα μου...

Εγώ τσίμπησα FARCRY 2 και STAR WARS. Δύο χρόνια που παραγγέλνω από Play δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι…

Το ίδιο Κουπόνι μονο μια φορα, αλλα μπορείς να πιάσεις όσα κουπόνια θέλεις, Εγώ σήμερα χρησιμοποίησα το τρίτο.

Και'γω μόλις παρήγγειλα το Star Wars. Thanks georget για το mega monday ποστ,-bye- (καθώς κοιτάω καθημερινά το play, νόμιζα ότι στην προσφορά σήμερα είχε μόνο το GTA).

51kH0cMkV5L._SL500_AA280_.jpg

The Bourne Conspiracy (PS3 & Xbox 360) - £10.73

LittleBigPlanet - PlayStation 3 £24.79

Εγώ το τσίμπησα πάντως... 3.5 λίρες έχει μεταφορικά... Στα 28 λιράκια βγήκε τελική

Μου ήρθε σήμερα το παιχνίδι... όλα άψογα, γρήγορα παράδοση.... (Την ίδια μέρα παρήγγειλα και το GTAIV από play.com, να δούμε αυτό πότε θα ρθει...)

Από αυτό το μαγαζί είναι η προσφορά... http://www.simplygames.com/info/16571/LittleBigPlanet-PS3

Last edited: