Oι Ευζωνες ειναι Τιμητικο Αγημα και οχι σκοποι/φρουροι.
Οι εντολες ΑΓΕΕΘΑ/Προεδριας(Διοικητης)ειναι παγιες,σε καμια περιπτωση να μην τεθουν ποτε σε κινδυνο(προσοχη-απειλη ζωης) οι ζωες των Ευζωνων!.
Ο παρατηρητης/Ευζωνας(και αυτος/ο σκοπος) δεν εχει κανενα δικαιωμα/αρμοδιοτητα να πει φυγετε η μεινετε!(ενημερωνει εποπτη αν ειναι νυχτα η αξιωματικο υπηρεσιας αν ειναι ημερα και εκτελει εντολες)(σε συννενοηση αξ.φρ./με διοικητη...αναλογα σοβαρη/περιπτωση,κ.τ.λ)
Σκεψεις.
Προφανως? καποιος δεν εκανε σωστα την δουλεια του?
Ενημερωθηκε ο εποπτης?
Δοθηκε εντολη?
Προλαβαν?
Δεν ειχαν χρονο?και πειραν μονοι τους την αποφαση?
Αυτο ειναι Γενναιοτητα?Απερισκεψια?(η απερισκεψεια δεν αναιρει το θαρρος τους σε καμια περιπτωση)
Να αποκλεισω τα τραγελαφικα(δεν θα ειναι η πρωτη φορα,γενικα)που μπορει να βγουν?
Οπως π.χ. ....που ηταν ο εποπτης? (δεν νομιζω να συμβαινει αυτο στην ΠΦ.)
Την γλιτωσαν, και εκμεταλλευτηκαν επικοινωνιακα το γεγονος?(δεν το πιστευω αυτο,ιδιως για το προσωπο του Προεδρου της Δημοκρατιας)
Αν ειχαμε δυσαρεστο γεγονος σε ποιον θα φορτωναν το φταιξιμο?
Οι Ευζωνες σε επιπεδο συμβολισμου επραξαν αψογα! (βεβαια εδω εχουμε και το θεμα της ανθρωπινης ζωης)(για αλλους ομως....Οχι για αυτους,(ιδιος σε τετοιες στιγμες)ας μην το αναλυσουμε...)(οσοι εχουν ζηση παρομοιες καταστασεις/συναισθηματα στιγμης, ξερουν...)
Να χ@@@ εγω εαν μου ειπαν οτι η βομβα ειναι χαμηλης ισχυος!
Κατσε εκει!
Και που το ξερω εγω?εσυ?
Και γιατι μου το λες?
Παρε με σηκωτο...οπως σχεδον τους πηρε ο ιδιος ο διοικητης οταν "καιγοταν".
Αφου δεν θα φυγω!Εχω διαταγη να φυγω? και παλι ειναι αποφαση στιγμης,η ψυχολογια εδω παιζει μεγαλο ρολο!
(γλιτωσα..?παιρνεις τιμητικη και κατσαδα!Οχι?...............)
Οι εντολη για τον κινδυνο ζωης ειναι σαφης.....Σαφης ειναι και η φυλαξη/διασφαλιση του "Ταφου"
Δεν ξερω τι εγινε....δοθηκε εντολη δεν δοθηκε,η αποφαση να μεινουν τους τιμα...εκαναν το καθηκον τους!
Και μην με ρωτησει κανεις για ποιο καθηκον!Αυτο.....
Η λεξη ηρωας και Πατριδα, φοβιζει?
Ποιους και γιατι?
Αγωνας και Θυσια! (ωραιες λεξεις)
Αυτα για τους Τσολιαδες.
(Εκρηξη βομβας στον Αγνωστο Στρατιωτη)...στο θεμα!
Ελιτίστες επαναστάτες δικάζουν το πόπολο
http://www.antinews.gr/?p=30747