Εαν προσθέσω και τελικό θα ξεφύγω στην τιμή.Πολύ γενική ερώτηση, εξαρτάται από τα ηχεία. Παίζουν και τελικοί:
http://www.densen.dk/index.php?page=products&page2=poweramps
Πάντως το volume στα 3/4 είναι λίγο too much, δεν ξέρω κι όλας. Μήπως ζορίζεται.
Καλή χρονιά και καλή συνέχεια.
Μηπως να κοιταξω και σε Xindak (αν και δεν τους εχω ακουσει) για το θεμα τροφοδοσιας? Δεν θέλω να ξεφύγω από αυτό το όριο τιμής.Ξεκινάς λάθος φίλε.
Αφενός τα χαμηλά μπάσσα είναι ουτοπία να αναπαραχθούν σε μέσο οικιακό περιβάλλον κι αφετέρου υπάρχουν ούτως ή άλλως σε πολύ περιορισμένη δισκογραφία/είδη μουσσικής.Κάτι ακόμα,μπάσσα περίπου κάτω απο τα 40 ΗΖ σε αφρόντιστο ακουστικά χώρο,μόνο σοβαρά προβλήματα επιφέρουν,με αποτέλεσμα να καταστρέφεται συνολικά ο ήχος του συστήματος.
Ο δυναμικός και "σφιχτός" ήχος,που σου αρέσει,έχει να κάνει και με την ισχυρή τροφοδοσία του ενισχυτή,που όμως στην κατηγορία που κινείσαι,δεν θα βρείς διαφορές νύχτα-μέρα,ακόμα και σε μηχανήματα με αρκετά μεγαλύτερη ισχύ το ένα απο το άλλο.
Αν ο χώρος σου είναι γύρω στα 15-20 τμ,πάρε τον Densen που σου αρέσει,είναι επαρκής για να οδηγήσει τα ηχεία σου σε ικανοποιητικές εντάσεις.
Το ιδιο μου ειπαν και στο καταστημα.A....Και κάτι ακόμα...Η συντριπτική πλειοψηφία ενισχυτών και ποτανσιομέτρων έντασης,παραμορφώνουν απο τη θέση 12 μμ και μετά...
Δεν φαντάζομαι ο Densen να είναι η εξάιρεση.Κακώς πιέστηκε τόσο... Φαντάζομαι ότι ο χώρος είναι σχετικά μεγάλος στο κατάστημα που έκανες ακρόαση και γι' αυτό έγινε.Εσύ μην το κάνεις αυτό,ρισκάρεις τα μηχανήματά σου έτσι.
Μηπως να κοιταξω και σε Xindak (αν και δεν τους εχω ακουσει) για το θεμα τροφοδοσιας? Δεν θέλω να ξεφύγω από αυτό το όριο τιμής.
A....Και κάτι ακόμα...Η συντριπτική πλειοψηφία ενισχυτών και ποτανσιομέτρων έντασης,παραμορφώνουν απο τη θέση 12 μμ και μετά...
Δεν φαντάζομαι ο Densen να είναι η εξάιρεση.Κακώς πιέστηκε τόσο... Φαντάζομαι ότι ο χώρος είναι σχετικά μεγάλος στο κατάστημα που έκανες ακρόαση και γι' αυτό έγινε.Εσύ μην το κάνεις αυτό,ρισκάρεις τα μηχανήματά σου έτσι.
Συνηθως καλλιτερο χαμηλο περνουμε απο καποιον ενισχυτη ο οποιος εχει πολυ καλα υλοποιημενο σταδιο εξοδου με ικανο τροφοδοτικο και χωριτηκοτητα πυκνωτων ουτως ωστε να μπορει να οδηγησει ικανα , σφηκτα και σωστα τις μοναδες των χαμηλων που συνηθως απαιτουν περισσοτερο ρευμα... Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι υψηλης υσχυος οσο ειναι απαραιτητο να εχει αποθεματα ισχυος για να μπορει να ανταπεξελθει στις απαιτησεις του ηχειου και τις ιδιαιτεροτητας του οσον αφορα την ωμικη του αντισταση. Εγω συνηθως ψαχνω στα χαρακτηριστηκα των ενισχυτων το μεγεθος του τροφοδοτικου (σε ρευμα ) και τη χωρητικοτητα των πυκνωτων στο τελικο σταδιο οπως επισης και την αποδοση ισχυως στα 4Ω.
Και τελος κανε πολλες ακροασεις!!!
Συνηθως καλλιτερο χαμηλο περνουμε απο καποιον ενισχυτη ο οποιος εχει πολυ καλα υλοποιημενο σταδιο εξοδου με ικανο τροφοδοτικο και χωριτηκοτητα πυκνωτων ουτως ωστε να μπορει να οδηγησει ικανα , σφηκτα και σωστα τις μοναδες των χαμηλων που συνηθως απαιτουν περισσοτερο ρευμα... Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι υψηλης υσχυος οσο ειναι απαραιτητο να εχει αποθεματα ισχυος για να μπορει να ανταπεξελθει στις απαιτησεις του ηχειου και τις ιδιαιτεροτητας του οσον αφορα την ωμικη του αντισταση. Εγω συνηθως ψαχνω στα χαρακτηριστηκα των ενισχυτων το μεγεθος του τροφοδοτικου (σε ρευμα ) και τη χωρητικοτητα των πυκνωτων στο τελικο σταδιο οπως επισης και την αποδοση ισχυως στα 4Ω.
Και τελος κανε πολλες ακροασεις!!!
A....Και κάτι ακόμα...Η συντριπτική πλειοψηφία ενισχυτών και ποτανσιομέτρων έντασης,παραμορφώνουν απο τη θέση 12 μμ και μετά...
Στο 145-150 επεζε ο Densen για να έχω ικανοποιητική ένταση.Πρέπει πάντως να πω πως το ποτενσιόμετρο του Densen είναι γραμμικό, σε 200 βήματα, και μόλις πάνω από το 100 αρχίζει και ακούγεται (σε νορμάλ συνθήκες). Στις εκθέσεις και τα demo rooms οι Densen παίζουν συνήθως γύρω στο 130 -αυτό όμως δεν αντιστοιχεί στο "και 10" αλλά το πολύ-πολύ στο "παρά 10".
Χιλια συγγνωμη για την παρευμαση, αλλα αυτη την στιγμη στο σπιτι, βιωνω το απολυτο χαμηλο (λογω αστραποβροντων φυσικα)
![]()
και τέρμα η πυτιρίδα :afro:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.