καλά εντάξει ,,, περίμενε από τον nad και την άλλη παρέα να δεις χαμηλό τότε ..
Ας πουμε τα Artemis, για τα οποια εχω διαβασει πολλα, αλλα δεν καταφερα να ακουσω. Θα παιξουν με τον densen?Πολύ γενική ερώτηση, εξαρτάται από τα ηχεία. Παίζουν και τελικοί:
http://www.densen.dk/index.php?page=products&page2=poweramps
Πάντως το volume στα 3/4 είναι λίγο too much, δεν ξέρω κι όλας. Μήπως ζορίζεται.
Καλή χρονιά και καλή συνέχεια.
Βρήκα αυτούς εδω σε προσφορά, τους ξέρει κανείς?
Ξέρω ότι είναι τελικοί. Τους βρήκα πολυ φτηνα πιστεύω. Ασε που το τρέχα γύρευε μου αρέσει.http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=32532
Αυτοί είναι τελικοί. Θα χρειαστείς προ. Ματσαρίσματα, extra καλώδια, κλπ...τρέχα γύρευε δηλαδή.
Γνώμη μου, μείνε σε λύση ολοκληρωμένου.
Πες μας φιλε Πετρο που βρηκες cyrus,γιατι αυτο ειναι η ειδηση της χρονιας.Ξέρω ότι είναι τελικοί. Τους βρήκα πολυ φτηνα πιστεύω. Ασε που το τρέχα γύρευε μου αρέσει.
Βρήκα αυτούς εδω σε προσφορά, τους ξέρει κανείς?
Όχιδεν τους έχω ακουσει με τα ηχεια μου, δεν ξερω ποσο παλιοι ειναι αλλα μπορω να μαθω και ειναι στα κουτια τους σφραγισμενοι.Από όσο ξέρω οι ενισχυτές της cyrus ήταν πολύ καλοί!!
Τους έχεις ακούσει με τα ηχεία σου;
Πόσο παλιοί είναι; Έχει γίνει έλεγχος αν είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση;
Υπάρχει περίπτωση να βρεις και τον αντίστοιχο προ; Ψάξτο έστω και στο e-bay!
Αν ίσχυαν τα παραπάνω εγώ προσωπικά θα τους έπαιρνα...
Αφού θα τα σκάσω που θα τα σκάσω, γιατί να μην παρω κατι καλλίτερο με τα ίδια χρήματα? Και πια εννοείς "ουσία" την οποια θα χασω?Πέτρο, δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις μονομπλόκ τελικούς για να οδηγήσεις τα Epos Μ12i
[Impedance 8 Ohm nominal (min. 7 Ohm @ 209Hz), Sensitivity 87dB/2.83V/1m, Frequency Range 54 Hz – 20 kHz, Power Handling[FONT="] 75 W max ].
Το μπλέξιμο στο ταίριασμα με προενισχυτή, τα έξτρα καλώδια ρεύματος και διασύνδεσης μόνο σε μπελάδες θα σε βάλουν. Ότι (?) κερδίσεις σε οδήγηση, θα το χάσεις σε ουσία ...
[/FONT]
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.