ΕΚΘΕΣΗ HES 2015

Ε ναι.

Είναι γνωστό ότι ο "ανεβασμένος σε ηλικία" σκέφτεται να "επενδύσει" σωστά τα μετρητά του στην τράπεζα τώρα με τα CC.

Τι καλύτερο από ένα ακριβό, "καλό" ηχοσύστημα που δεν υπόκειται σε φορολόγηση?

:)

Re: Απάντηση: ΕΚΘΕΣΗ HES 2015

στο θεμα της διαφήμισης εχετε δικιο...
το τευχος του ηχου που ειχε μεσα τη λιστα με τους έκθετες μαζι με την πρόσκληση ( που δε χρειαζεται ετσι και αλλιως) κυκλοφορήσε μολις 4-5 μερες πριν την εκθεση στην αθηνα,..,,,γιατι στην επαρχια θα παει ενα μηνα μετα την εκθεση....οποτε οι εκτως αθηνων θα μαθουν για τους εκθετες ενα μηνα μετα την πραγματοποιηση της εκθεσης!!! ( σουρεαλ)

μα δεν υπήρξε καν ενημέρωση.
Αφού εδώ συζητούσαμε μέχρι σχεδόν την παραμονή αν θα γίνει η όχι...
Τί να λέμε.

Αλλες φορές προγραμματίζαμε κάθοδο από την Θεσσαλονίκη 2-3 αυτοκίνητα.
Και είμασταν στο χώρο της έκθεσης 2 24ωρα σερί.
Βλέπω και μετράω πόσοι πηγαν, πόσοι έγραψαν, πόσοι ρώτησαν (έστω κατόπιν εορτής).
Σίγουρα φταίει η κρίση, αλλά όχι κι έτσι....

Μπορεί να ήταν επιτυχής στο ηλικιακό πλαίσιο που πάντα ήταν και στόχευε το hiend.
Πιθανότατα εκεί ήταν 100%.

Αλλά όμως οι καιροί άλλαξαν.
Και πρέπει όλοι να το καταλάβουμε.

...........................
Τι καλύτερο από ένα ακριβό, "καλό" ηχοσύστημα που δεν υπόκειται σε φορολόγηση?
Μη βάζεις ιδέες! 😏
Σβήστε το μήνυμα πριν το αντιληφθεί κάποιος από τους "εγκεφάλους" του υπουργείου οικονομικών... 😲

στο θεμα της διαφήμισης εχετε δικιο...
το τευχος του ηχου που ειχε μεσα τη λιστα με τους έκθετες μαζι με την πρόσκληση ( που δε χρειαζεται ετσι και αλλιως) κυκλοφορήσε μολις 4-5 μερες πριν την εκθεση στην αθηνα,..,,,γιατι στην επαρχια θα παει ενα μηνα μετα την εκθεση....οποτε οι εκτως αθηνων θα μαθουν για τους εκθετες ενα μηνα μετα την πραγματοποιηση της εκθεσης!!! ( σουρεαλ)
Επειδή δεν έχω δει τον Ήχο,να σε ρωτήσω.
Η ενημέρωση ανέφερε τους εκθέτες σαν μαγαζιά κι όχι τις εταιρίες που αντιπροσωπεύουν;
Δηλαδή,ήξερε από πριν κάποιος επισκέπτης τις συσκευές που θα έβλεπε η όχι;

ειλικρινά γράφουν μερικοί λες και πήγαν σε άλλη έκθεση :P Εγώ που πήγα το απόγευμα και πάρα πολύ κόσμο έιδα μέχρι σε σημείο 9 το βράδι που οι περισσότεροι πακετάραν να έχει ακόμα κόσμο που να περιφέρεται. Μου έκανε εντύπωση και πόσα νέα παιδιά παρέες υπήρχαν. Νομίζα γενικά ότι το hifi ήταν χόμπι για ποιο μεγάλους σε ηλικία αλλά είδα στην κυριολεξία όλες τις ηλικίες ακόμα και γυναίκες που και αυτό μου έκανε αρκετά μεγάλη εντύπωση. Μου έσπασε ένα στερεότυπο ότι το hifi είναι γενικά αντρική υπόθεση.

Επειδή δεν έχω δει τον Ήχο,να σε ρωτήσω.
Η ενημέρωση ανέφερε τους εκθέτες σαν μαγαζιά κι όχι τις εταιρίες που αντιπροσωπεύουν;
Δηλαδή,ήξερε από πριν κάποιος επισκέπτης τις συσκευές που θα έβλεπε η όχι;

δενειχε και καμια πληρη λιστα...απλα ειχε 2-3 σελιδες τυπου "τι θα δουμε"
και αναφεροταν κυριως σε μοντελα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ειλικρινά γράφουν μερικοί λες και πήγαν σε άλλη έκθεση :P Εγώ που πήγα το απόγευμα και πάρα πολύ κόσμο έιδα μέχρι σε σημείο 9 το βράδι που οι περισσότεροι πακετάραν να έχει ακόμα κόσμο που να περιφέρεται. Μου έκανε εντύπωση και πόσα νέα παιδιά παρέες υπήρχαν. Νομίζα γενικά ότι το hifi ήταν χόμπι για ποιο μεγάλους σε ηλικία αλλά είδα στην κυριολεξία όλες τις ηλικίες ακόμα και γυναίκες που και αυτό μου έκανε αρκετά μεγάλη εντύπωση. Μου έσπασε ένα στερεότυπο ότι το hifi είναι γενικά αντρική υπόθεση.

ναι,,,πολλες γυναικες ρε παιδι μου!!!! καμια σχεση με αλλες χρονιες που νομιζα οτι ειχα παει σε εκθεση βουλκανιζατερ!!!! χαχαχα

Re: Απάντηση: Re: ΕΚΘΕΣΗ HES 2015

Οπως μου ειπε συμμετεχων αντιπροσωπος, ειχε μεν πολυ κοσμο, μα τον αντυπωσιασε η απουσια νεων, αντιθετα απο περισυ! Και αυτο φυσικα οφειλεται στην δυσπραγια της εποχης - οταν ο αλλος ειναι ανεργος, ή δουλευει σε καφετερια για 2,5 /ωρα (τοσο παει εδω!), ποιος εχει ορεξη για high καταστασεις;

Αυτό μου θυμίζει τα πρώτα χρόνια της κρίσης.

Μεσογείων πριν το Σταυρό Αγ. Παρασκευής.

Πλαίσιο και Multirama (αν θυμάμαι καλά) δίπλα δίπλα.

Το πρώτο μόνιμα πατείς-με-πατώ-σε και το δεύτερο (μόνιμα) άδειο και παράπονα του στυλ "ο-κόσμος-δεν-έχει-λεφτά".

Σήμερα, το πρώτο όπως τότε, το δεύτερο έκλεισε.

Μάλλον αλλού είναι το πρόβλημα...

Δεν θα την έλεγα υποτονική πάντως , απο ¨ μέσα " που την είδα για πρώτη φορά κουράστηκα αρκετά , σπάνια στις 2 ημέρες να υπήρχε στγμή να πάς χαλαρά για τσιγάρο ,,

και να πουμε για νουμερα που πραγματικά δεν έχω ιδέα εάν σημαίνουν πολυ η λίγο , την δέυτερη μέρα νωρίς το απόγευμα φύγαν και τα τελευταία απο τα 1500 φυλάδια που είχαμε , και αφαλώς πάνω κάτω όλλα τα δωμάτια περίπου την ίδια ροή είχανε ,

αυτό ..