Εκθεση Hi-End στην Λάρισα 9/12/07

Επιτέλους και μια σοβαρή πρόταση εκτός Πρωτευούσης.

Θέλω να έρθω και εγώ από Κοζάνη, αλλά μήπως θα γινόταν να δοθούν περισσότερες πληροφορίες για την ώρα, τις προσκλήσεις κτλ?

Ρε σεις, θα έρθετε Λάρισα και δεν λέτε τίποτα......
Εδω θα είμαι και θα σας περιμένω... για τσιπουράκι..... ούπς σόρυ,,, για ακροάσεις ήθελα να πω.....
Αντε πμ για ώρα άφιξης.... (να προλάβω να στρώσω τραπέζι...)
-bye-

Καλημέρα
σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας,έχουμε στήσει την Εκθεση από χθές το βράδυ,στίς 10 πμ ανοίγουν οι πόρτες και θα χαρώ πολύ να σας γνωρίζω.

Kαλή επιτυχία Δημήτρη,
να περασετε καλα οι υπολοιποι που θα πατε,
μιας και δεν θα μπορεσω να παρεβρεθω.

Δημήτρη συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση.

Εμείς προλάβαμε να ακούσουμε τα μικρά davis (προ τσίπουρου) και τα wilson beneech μετά. Τα ακούσματα εξαιρετικά τηρουμένων των αναλογιών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον mouse για την άψογη φιλοξενία και την επιλογή του "Λούκουλλου" όπου τσιμπήσαμε.

Λεπτομέρειες από αύριο

Συγχαρητήρια στον κ. Γραμμένο για την διοργάνωση, μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι...:SFGSFGSF:
Επίσης χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω και να τα πούμε και από κοντά και με άλλα μέλη του AVCLUB!!!!

Περισσότερα από την εκδήλωση σύντομα....-bye-

Συγχαρητήρια κι από εμένα στο Δημήτρη για την οργάνωση.

Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου το φίλο mouse για τις γαστριμαργικές επιλογές και την καλή παρέα.

Ήταν μια πολύ ωραία μέρα! (άσχετα που έβρεχε).

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους διοργανωτές οι οποίοι έδωσαν σε πολύ κόσμο την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από τα μηχανήματα που αντιπροσωπεύουν.

Φωτογραφίες σύντομα!

Σας ευχαριστώ όλους που μας τιμήσατε με την εξαιρετική παρουσία σας,ελπίζω να περάσατε ευχάριστα,παρακαλώ όσους ήρθαν στην έκθεση εάν επιθυμούν να μου στείλουν με πμ την διεύθυνση τους να τους αποσταλεί ένα cd με εξαιρετική ηχογράφιση από την musical fidelity ,δώρo!

Μπραβο Παιδες !!!!!

Ειδες η Λαρισα ;;; να δουμε τα Γιαννενα ποτε θα κανουν τετοια .... αλλα εκει δεν προλαβαινουν εχουν τυρι να κανουν.....

Εξαιρετικος ο Φωτογραφος !

Καλά η δεύτερη φωτό είναι απίστευτη! Έτσι μου 'ρχεται να κλέψω λίγη από την δόξα του Kokar και να σας περιλάβω... τρεις σωματοφύλακες!:worshippy:-bye-
Μπράβο παιδιά, πάντα τέτοια και να περνάτε καλά!!

Re: Απάντηση: Εκθεση Hi-End στην Λάρισα 9/12/07

καιιιιι...

Τρίτη φωτό,πρώτο τραπέζι πίστα:p
Ωραία η διοργάνωση παιδιά.
Ετσι πρέπει να γίνονται οι εκθέσεις κι όχι με τα μηχανήματα στα ράφια για οφθαλμόλουτρο αλλά έκθεσης εικόνα&ήχος.
Μπανιστήρι τα κάνω κι απ τα περιοδικά:flipout: