Για όσους ψάχνουν κάποιο άρθρο τεχνικό και μη ,κάποια δισκοκριτική ,κάποιο τεστ απ τα τέλη των 70ς μέχρι σήμερα μπορώ να βοηθήσω αφιλοκερδώς.
Αναφέρω τα τεύχη απ τα τέλη των 70ς ενώ κατέχω και προγενέστερα 'πλησιάζοντας' το 'σημείο μηδέν= πρώτα τεύχη' ,αλλά η υγρασία που είναι έντονη στον χώρο μου, έγινε η αιτία να κολλήσουν πολλά εξώφυλλα.
Επίσης τρία Βρετανικά μέχρι πριν λίγα χρόνια τα είχα ακέραια.. και φυσικά ένα Σουηδικό που φαίνεται να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, ενώ το αγόραζα κάθε μήνα σταμάτησε να κυκλοφορεί τον Ιούλιο (της ELSA).
Όπως έγραψε o κ. Φώτης Φωτιάδης στον Ήχο του Φεβρουαρίου 2025 τα κείμενα σε έντυπη μορφή απομνημονεύονται ευκολότερα απ τον ορυμαγδό που κατακλύζει το ίντερνετ, τουλάχιστον για μένα που ότι διαβάζω θέλω να το απολαμβάνουν και οι υπόλοιπες αισθήσεις μου όπως και την ίδια την μουσική.
Τα Βρετανικά κυκλοφορούν ακόμα ,αλλά μόνο στ Αεροδρόμια.
Γερμανία και Βρετανία κρατούν πλέον τα σκήπτρα στο Hi-End .
Σε Βόρειες χώρες αν και υπάρχει πλούτος το χόμπι φθίνει...
Σ ένα απ τα τελευταία τεύχη του HFN ο Editor προτρέπει τους αναγνώστες να μην παραγγέλνουν Hi-Fi απ τα φθηνότερα ιντερνετικά καταστήματα ,για να έχουν υποστήριξη...κάτι σαν τα αθλητικά παπούτσια που πολλοί δοκίμαζαν στα πολυκαταστήματα για να δουν αν τους ταιριάζει ο τύπος ,έκαναν και ένα πελματογράφημα και κατόπιν τα αποκτούσαν απ τις Πολυεθνικές του διαδικτύου.
Το αποτέλεσμα ακρίβυναν παντού.
Ίσως στα αθλητικά είδη η αύξηση των τιμών τους ..θυμίζουν αυτές του χόμπι μας.