Έκθεση HXOS EIKONA SHOW 2025

Μου εκανε εντυπωση που ειχε πολυ νεαροκοσμο η εκθεση.
Εκει που λες, παμε να δουμε τις γνωστες χρυσαφτιαδικες φατσες, ξαφνικα βλεπεις κοριτσια και αγορια διαφορων ηλικιων!
Παντα τετοια!

αυτά της ΤRF

Εννοώ να παίζει σύστημα μαζί με ηχεία κάπου στα 1300 ευρώ.
Μου εκανε εντυπωση που ειχε πολυ νεαροκοσμο η εκθεση.
Εκει που λες, παμε να δουμε τις γνωστες χρυσαφτιαδικες φατσες, ξαφνικα βλεπεις κοριτσια και αγορια διαφορων ηλικιων!
Παντα τετοια!

Ναι όντως. Ισχύει. Είχε νεαρόκοσμο.

Δηλαδή πρέπει να ήταν σπάνια εξαίρεση για την έκθεση το Play με τα Bronze 50 7G που έπαιζαν σε εμάς, μεταξύ άλλων, έτσι όπως τα λέτε.
Πολύ καλός ήχος ανεξαρτήτως μουσικού είδους.
Ήταν το δωμάτιο που παρατήρησα νεανική προσέλευση.
Καμία συμπίεση σε μοντέρνα ακούσματα όπως το Make Us Stronger-Ghost Rider

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

που καλοκαίρια άκουγα σε επαγγελματικά πολλών μηδενικών.
Δεν ακουγόταν στα όρια του παίζοντας σε μεγάλες εντάσεις.
Ελπίζω να μιλάμε για το ίδιο επειδή ακόμα να τα ταξινομήσω .

Πολύ καλός ήχος ανεξαρτήτως μουσικού είδους.
Ήταν το δωμάτιο που παρατήρησα νεανική προσέλευση.
Καμία συμπίεση σε μοντέρνα ακούσματα όπως το Make Us Stronger-Ghost Rider

που καλοκαίρια άκουγα σε επαγγελματικά πολλών μηδενικών.
Δεν ακουγόταν στα όρια του παίζοντας σε μεγάλες εντάσεις.
Ελπίζω να μιλάμε για το ίδιο επειδή ακόμα να τα ταξινομήσω .

Ναι σε αυτή την αίθουσα ήταν όπως έμπαινες δεξιά αυτό που λέω το σύστημα με τα 1300 ευρώ. Ένα Eversolo Play με ένα ζευγάρι Bronze 50 7G ήταν.

Στα υπόλοιπα στο μεγάλο σύστημα έπαιζαν τα Magico S3 με τον... συνονόματο ολοκληρωμένο της Pilium (LEONIDAS), δύο Rel Carbon, με πηγή το Aurender N20 και DAC το MSB PREMIERE με το τροφοδοτικό του.

Στο βάθος στο μικρότερο σύστημα ήταν ο D'Agostino Pendulum με πηγή τον ίδιον αφού ήταν με το streaming module που έπαιζε με τα Monitor Audio Platinum 200, το Eversolo DMP-A10 και τον τελικό F10 με τα Monitor Audio Gold 300 και ένας Roksan Caspian Streaming 4G που έπαιζε με τα Monitor Audio Silver 200. Οι δύο τελευταίοι συνδυασμοί εναλλάσονταν τις δύο μέρες στα ηχεία.

• Love
Reactions: Sonus Naturalis
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όσους μας τιμήσατε με τη παρουσία σας.

Για ακόμη μια χρονιά, η έκθεση είχε εξαιρετική προσέλευση, στα όρια των δυνατοτήτων του χώρου. Φέτος δε, κάλυπτε το σύνολο του συνεδριακού κέντρου του ξενοδοχείου, με περισσότερους εκθέτες και σημαντικές παρουσίες στην εικόνα που τα προηγούμενα χρόνια απουσίαζαν. Εξαιρετικά ελπιδοφόρο αυτή τη χρονιά το ότι είδαμε νεότερες ηλικίες μεταξύ άλλων με ισχυρό ενδιαφέρον, που ήρθαν και ήθελαν να συζητήσουν για το σύστημα τους, πως θα παίξει καλύτερα, μοιράστηκαν τους προβληματισμούς τους.

Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ στο σύνολο της ομάδας μας που βοήθησε τόσο στη διοργάνωση όσο και στη διεξαγωγή του event. Όπως κάθε χρόνο, η διοργάνωση του Ήχου, ο Φώτης προσωπικά μας τιμά με τη πρόσκληση του.

Ευχαριστούμε θερμά το Sony Center για τη παραχώρηση της Bravia 8 mk2, την ALL ABOUT AUDIO VIDEO για τα Elac Debut ConneX και τον Βασίλη Τσακίρη για την παραχώρηση της Soundbar της WiSound.

Ένα άλλο δωμάτιο που μαζεύτηκαν αρκετοί νέοι ήταν αυτό με τα Audioquest .
Αν και παρακολούθησα το συγκριτικό καλωδίων και πέρσι (απ τον ίδιο εκπρόσωπο ) ,παρέμεινα όταν άκουσα ότι το sample θα είναι απ το τελευταίο άλμπουμ του Bowei με την φοβερή πραγματικά ηχογράφηση (έχω γράψει σχετικά όταν κυκλοφόρησε ) και όλο το 'μεταφυσικό φορτίο ', τα όργανα και τις κιθάρες που σε κάνουν ν ανατριχιάζεις.
Η απόδοση με ηχεία τα Founder και καλωδίωση Braveheart πραγματικά καθηλωτική .
Έμεινα με την απορία πόσοι θα διέκριναν διαφορές απ το copied via Sony 33 CD -Recorder ( 1x1 ) που είχα μαζί...αλλά δεν υπήρχε χρόνος ούτε Player.

Εκείνο το 20λεπτο είδα νέους που έδειχναν ενδιαφέρον παίρνοντας μάλιστα μέρος στο τεστ ,ενώ όταν έπαιζαν τα Martin Longan 'έψαχναν' για τα μεγάφωνα.

Last edited by a moderator:
Επιτελους κάποιος ανέβασε ολη την εκθεση!!!! 2 ωρες pure απόλαυσης!!

• Like
Reactions: petros647
Ευχάριστες νότες το κέρασμα 'σαγκριάς' σε όλους τους επισκέπτες της Ideon και η ζωγραφική 'απεικόνιση' των ηχείων μεμβράνης ,από καλλιτέχνη στο room των Audioquest.. και τα δύο σχολιάστηκαν θετικά.

Attachments

• IMG_20251116_201335.jpg
    IMG_20251116_201335.jpg
    821 KB · Views: 44
Επιτελους κάποιος ανέβασε ολη την εκθεση!!!! 2 ωρες pure απόλαυσης!!

Στο 1.39.54 είμαστε και εμείς
Αδιαχώρητο και με line-up 2 ωρων

Εκείνο το 20λεπτο είδα νέους που έδειχναν ενδιαφέρον παίρνοντας μάλιστα μέρος στο τεστ ,ενώ όταν έπαιζαν τα Martin Longan 'έψαχναν' για τα μεγάφωνα.
Αααχχχ αυτά τα ml ...έρωτας

Sent from my iPhone using Tapatalk

Α καλά ΟΚ. Επαληθεύεται το Post μου.

Πάντως η έκθεση από τότε που είναι μόνο μία και γίνεται σε ξενοδοχεία, έχει μετατραπεί άτυπα σε Hi-End έκθεση.
Θα θυμούνται οι παλιοί ότι παλιά είχαμε την γενική έκθεση ηχητικών για τον λαο που γίνονταν σε εκθεσιακά κέντρα και υπήρχε η πιό εξειδικευμένη ελιτίστικη hi-end η οποία γίνονταν σε ξενοδοχεία.

Last edited:
Μπα. Όταν έχεις για όλα τα βαλάντια στημένα προϊόντα να παίζουν, και πάλι οι περισσότεροι ρωτάνε πότε θα ακούσουν το ακριβό να παίζει.

Άρα είναι θέμα προτίμησης των επισκεπτών.

.... οι περισσότεροι ρωτάνε πότε θα ακούσουν το ακριβό να παίζει.
Λογικό, διότι το 99,99% δεν πρόκειται να το ακούσουν ποτέ στο σπίτι τους.
Κι εγώ σε μια έκθεση αυτοκινήτων στη Bugatti θα πήγαινα , όχι στη Toyota.

Λογικό, διότι το 99,99% δεν πρόκειται να το ακούσουν ποτέ στο σπίτι τους.
Κι εγώ σε μια έκθεση αυτοκινήτων στη Bugatti θα πήγαινα , όχι στη Toyota.

Εγώ είχα για όλα τα βαλάντια σε όλα τα setup να παίζουν. Ξέρεις τι ζητούσαν όλοι να ακούσουν όμως; Εκείνα που το 99,85% δεν θα μπορέσει να αποκτήσει ποτέ.

Ωστόσο εγώ χάρηκα γιατί έδωσα την ευκαιρία να μπορεί να ακούει κάποιος ακόμα και σύστημα στα 1300 ευρώ, κομπλέ μαζί με τα ηχεία και το streaming.

Κανένα Live δεν είχε φέτος η έκθεση; Τελευταία φορά που πηγα σε έκθεση στο Park Hotel είχε ένα σωρό συναυλίες (Μαρία Παπαγεωργίου, Stringless κ.λ.π) που και μόνο για αυτές άξιζε να επισκεφτείς την έκθεση.

Εγώ είχα για όλα τα βαλάντια σε όλα τα setup να παίζουν. Ξέρεις τι ζητούσαν όλοι να ακούσουν όμως; Εκείνα που το 99,85% δεν θα μπορέσει να αποκτήσει ποτέ.

Ωστόσο εγώ χάρηκα γιατί έδωσα την ευκαιρία να μπορεί να ακούει κάποιος ακόμα και σύστημα στα 1300 ευρώ, κομπλέ μαζί με τα ηχεία και το streaming.
Συν και σε τιμά αυτό, άφησες επισκέπτες να παίξουν τις μουσικές τους και μάλιστα μια ηχογράφηση την κρατησες για Demo

• Like
Reactions: Pleo

Δεν είναι θέμα προτίμησης.
1) Μία εταιρία φαίνεται στα ακριβά μοντέλα της τι μπορεί να κάνει και πόσο τα μικρά της ακολουθούν αυτή τη φιλοσοφία.
2) Όταν θα πάω σε μία έκθεση ή παρουσίαση θέλω να ακούσω το reference και αν μου αρέσει να προσπαθήσω να το πλησιάσω σε ήχο όσο μπορώ.

Ούτε στον Γιάννη πήγα για να αγοράσω τα μεγάλα Meta. :P