αυτά της ΤRF
Μου εκανε εντυπωση που ειχε πολυ νεαροκοσμο η εκθεση.
Εκει που λες, παμε να δουμε τις γνωστες χρυσαφτιαδικες φατσες, ξαφνικα βλεπεις κοριτσια και αγορια διαφορων ηλικιων!
Παντα τετοια!
Πολύ καλός ήχος ανεξαρτήτως μουσικού είδους.Δηλαδή πρέπει να ήταν σπάνια εξαίρεση για την έκθεση το Play με τα Bronze 50 7G που έπαιζαν σε εμάς, μεταξύ άλλων, έτσι όπως τα λέτε.
Πολύ καλός ήχος ανεξαρτήτως μουσικού είδους.
Ήταν το δωμάτιο που παρατήρησα νεανική προσέλευση.
Καμία συμπίεση σε μοντέρνα ακούσματα όπως το Make Us Stronger-Ghost Rider
που καλοκαίρια άκουγα σε επαγγελματικά πολλών μηδενικών.
Δεν ακουγόταν στα όρια του παίζοντας σε μεγάλες εντάσεις.
Ελπίζω να μιλάμε για το ίδιο επειδή ακόμα να τα ταξινομήσω .
Στο 1.39.54 είμαστε και εμείςΕπιτελους κάποιος ανέβασε ολη την εκθεση!!!! 2 ωρες pure απόλαυσης!!
Αααχχχ αυτά τα ml ...έρωταςΕκείνο το 20λεπτο είδα νέους που έδειχναν ενδιαφέρον παίρνοντας μάλιστα μέρος στο τεστ ,ενώ όταν έπαιζαν τα Martin Longan 'έψαχναν' για τα μεγάφωνα.

Λογικό, διότι το 99,99% δεν πρόκειται να το ακούσουν ποτέ στο σπίτι τους..... οι περισσότεροι ρωτάνε πότε θα ακούσουν το ακριβό να παίζει.
Λογικό, διότι το 99,99% δεν πρόκειται να το ακούσουν ποτέ στο σπίτι τους.
Κι εγώ σε μια έκθεση αυτοκινήτων στη Bugatti θα πήγαινα , όχι στη Toyota.
Συν και σε τιμά αυτό, άφησες επισκέπτες να παίξουν τις μουσικές τους και μάλιστα μια ηχογράφηση την κρατησες για DemoΆρα είναι θέμα προτίμησης των επισκεπτών.
Εγώ είχα για όλα τα βαλάντια σε όλα τα setup να παίζουν. Ξέρεις τι ζητούσαν όλοι να ακούσουν όμως; Εκείνα που το 99,85% δεν θα μπορέσει να αποκτήσει ποτέ.
Ωστόσο εγώ χάρηκα γιατί έδωσα την ευκαιρία να μπορεί να ακούει κάποιος ακόμα και σύστημα στα 1300 ευρώ, κομπλέ μαζί με τα ηχεία και το streaming.
Άρα είναι θέμα προτίμησης των επισκεπτών.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.