Έκθεση HXOS EIKONA SHOW 2025

Εντάξει, στις εκθέσεις ο καθένας θα ήθελε και από μια έκθεση στα μέτρα του. Έτσι συμβαίνει πάντα. Άλλος θα ήθελε άλλο ξενοδοχείο, άλλος θα ήθελε άλλους χώρους, κάποιος άλλος κάτι που τον ενδιαφέρει να παίζει, αλλά που δεν ήταν αυτό αλλά κάποιο άλλο που ενδιέφερε έναν άλλον επισκέτπη κλπ, κλπ, κλπ.
Ακόμα και στις δύο μέρες της έκθεσης γίνονται αλλαγές στο τι παίζει με τι.

Έχουν δοκιμαστεί τα πάντα πάντως, μην έχετε αμφιβολία. Και δεν εννοώ τα προϊόντα, αλλά τους διαθέσιμους χώρους με όλες τις παραλλαγές.

• Like
Reactions: SWISSTEC and vlad66
Δεν ήρθα φέτος διότι ήμουν εκτός Αθηνών το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο, αλλά πάντα θυμάμαι ότι σε προηγούμενες εκθέσεις υπήρχε γενικώς η δυνατότητα να ακούσει κανείς δικής του επιλογής μουσική (εγώ πχ έφερνα CD κλασικής) και οι εκθέτες ήταν γενικώς πολύ εξυπηρετικοί ως προς αυτό - άλλαξαν τα πράγματα; Ρωτάω εξ αφορμής σχόλιο που διάβασα παραπάνω.

Το ξενοδοχείο που έγινε η έκθεση είναι πολύ πιο βολικό ως προς την πρόσβαση από το άλλο επί της Κηφισίας όπου ήθελες ταξίδι για να πας - ευελπιστώ και του χρόνου να είναι το ίδιο ή έστω κάπου με άμεση πρόσβαση σε σταθμό μετρό.

Διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον τις εντυπώσεις σας και οι φωτογραφίες μας βάζουν πολύ όμορφα στο κλίμα.

• Like
Reactions: vlad66
Στανταράκι, εγώ πρόσθεσα και στη δική μου λίστα ένα-δυο κομμάτια από κάποια που ήθελαν να ακούσουν (και άκουσαν) οι επισκέπτες.

Όπως καταλαβαίνετε πάντα αυτό είναι ρίσκο, γιατί μπορεί να θέλει να ακούσει κάτι που δεν είναι καλή ηχογράφηση.

Εμένα μου αρέσουν οι εκθέσεις, γιατί υπάρχουν στιγμές που συνδέεσαι με τον κόσμο. Και αυτό σε ανταμοίβει για την κούραση του τριήμερου (είναι και το στήσιμο συν μια μέρα) πρωί-βράδυ. Μου έμεινε όταν η κοπέλα που ήταν στην TCL ακριβώς δίπλα από την αίθουσα που ήμουν, άφησε το πόστο της και ήρθε να ακούσει την Casta Diva από τη Norma με τη φωνή της Κάλλας ή να μου λέει επισκέπτης ότι με δυσκολία συγκρατήθηκε να μην δακρύσει. Από αυτόν πρόσθεσα και ένα κομμάτι της Nina Simone στη δική μου λίστα... :giggle:

Τέλος πάντων, τα δύο τελευταία χρόνια η έκθεση είναι πολύ καλύτερη και φέτος ακόμα περισσότεροι οι εκθέτες ακόμα και σε σχέση με πέρυσι που ήταν επίσης πολλοί.

Εγώ δυστυχώς δεν τα κατάφερα, μία ίωση με κράτησε μακριά. :cry:

Ok, στις εκθέσεις πάμε να ακούσουμε πέντε πράγματα, αλλά δεν το θεωρώ τόσο βασικό. Δεν είναι ο χώρος κατάλληλος για να κρίνεις κάτι.
Και το μόνο που μπορείς να κρίνεις πρακτικά είναι τα ηχεία, που η απόδοσή τους έχει άμεση σχέση με τον χώρο.
Πας να δεις τα καινούργια μοντέλα, να μάθεις 5 πράγματα για το πως κινείται η αγορά.
Οπότε, ακόμη και τα στατικά μοντέλα έχουν νόημα.
Πέρα από το ότι μπορεί να είναι στατικά την ώρα που πάμε και λίγες ώρες αργότερα να παίζουν κανονικά.
Εμένα πιο πολύ με στεναχώρησε που δεν ήρθα το ότι δεν είδα φίλους, εκθέτες και μη.

Επιτέλους και μια άποψη 👍😀
Οχι άλλες ΣΚΈΤΕΣ ΦΩΤΌ!😸
Μιχάλη μου, μια φωτό αξίζει όσο 1000 λέξεις και αναφέρομαι πρωτίστως στις δικές μας φωτό, η άποψή μου: το σπορ είναι ακριβό, τα πράγματα κύλισαν εξαιρετικά και σε εμάς και στα άλλα περίπτερα, είμαστε όμως εκεί κάθε χρόνο και θα βγάζουμε στατικές φωτό.

Μου επιτρέπεις να αναφέρω ότι ότι πολύ σύντομα, θα έχουμε ανακοίνωση συγκριτικών και συνέβη την Κυριακή το μεσημέρι, ίσως να πέρασες, δεν πρόλαβα.

• Like
Reactions: mdvq
Το Αvclub σε μια ακομη εκθεση HXOY KAI EIKONAΣ ένα απλό σύστημα με το EverSolo του μέλους VLAD66 τα ενεργα της ELAC , μια τηλεόραση Sony τελευταίας τεχνολογίας παρέα με μια ηχομπαρα του Κου Τσακιρη και το δωματιο απογειωθηκε

Ειναι παρηγορο για τους παλιους να ακουν με χαρα επισκεπτες να μας ενημερωνουν οτι μας γνωριζουν , μας παρακολουθουν και μαλιστα πολλοι να ειναι ηδη ειναι μελη μας

Τα ευχαριστηρια πανε στο vlad66 που για μια ακομη φορα εφερε δικο του υλικο το εστησε και μας το εμπιστευθηκε επισης στον Τασο Οικονομου που συνεχεια εγραφε νεα μελη και εξηγουσε σε παλιους και νεους την ιστορια μας και την πορεια μας
απο κοντα και ο Σιμος, ο Κωστας Μπουκουβαλας ο Τακης Σωτηροπουλος ο Δημ Δημητρακουδης και αρκετοι που παντα ξεχνω
Ο Ανδρεας ουσιαστικα πανταχου παρων και ο συνδετικος κρικος του forum μας με τον εξω κοσμο

Αντε και του Χρονου να ειμαστε καλα
Ασπρίσαν τα μαλλιά μας, όμως η καρδιά το λέει ακόμα και θα το φωνάζει AV CLUB!

Εχω παψει πλεον να πηγαινω σε εκθεσεις HIFI η οποιες που αρεσαν καποτε παρα πολυ για τον απλο λογο οτι οι εκθετες στηνουν μηχανηματα που κοστιζουν πανω απο ενα μεσω αυτοκινητο και ολοκληρα συστηματα στην τιμη μεταχειρισμενου μικρο σπιτιου

Το ερωτημα ειναι τα πουλανε αυτα και ειδικα στην χωρα μας και σε κοινο απευθυνονται οταν στην κυριολεξια δεν μπορει ο μεσος ανθρωπος που θελει να δει κατισ τα μετρα του απλα δεν το βλεπει και δεν ενημερωνεται για το τι υπαρχει μεσω τις εκθεσης

• Like
Reactions: Nikos F
Εύχομαι και του χρόνου.πέρασα και γω δύο τρεις φορές.
Συγχαρητήρια στους Εκθέτες και σ' όλους τους διοργανωτές.

Η έκθεση ήταν πολύ ωραία για τα δεδομένα των εγχώριων αντιπροσώπων οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν αλλά όχι την υπέρβαση.

Η προσέλευση του κοινού έσπασε κάθε ρεκόρ.

Η παρουσία του avclub εξαιρετική και το καλύτερο όλων η παρέα και η επανασύνδεση από κοντά με τους παλιούς φίλους.

Ευτυχώς που ΥΠΑΡΧΕΙ αυτή η ΕΚΘΕΣΗ αλλά και ΕΥΤΥΧΩΣ που ΥΠΑΡΧΕΤΕ και ΕΣΕΙΣ όλα αυτά τα χρόνια και μπορούμε να ξεφέυγουμε από την καθημερινότητα μας με ότι αυτό συνεπάγετε. Εγώ κάθε φορά που 'ερχομαι και συναντώ κάποιους ανθρώπους στο περίπτερο του AV CLUB ανανεώνομαι.

Είχα καιρό να πάω σε έκθεση (βαριόμουν) και φέτος το φχαριστήθηκα.
Να πώ την αλήθεια το συγκεκριμένο ξενοδοχείο πάντα μου άρεσε στις εκθέσεις.
Χάρηκα πολύ για την παρουσία της γωνιάς μας στην έκθεση (το avclub που επιμένει, το avclub που αντιστέκεται 🤘), όπως επίσης και για της φάτσες που συνάντησα.
Ελπίζω του χρόνου να έχω περισσότερο χρόνο να περάσω στο δωμάτιό μας.

Το ερωτημα ειναι τα πουλανε αυτα και ειδικα στην χωρα μας και σε κοινο απευθυνονται οταν στην κυριολεξια δεν μπορει ο μεσος ανθρωπος που θελει να δει κατισ τα μετρα του απλα δεν το βλεπει και δεν ενημερωνεται για το τι υπαρχει μεσω τις εκθεσης
Αυτή την απορία έχω και γω, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετοί πάνω από τον μέσο άνθρωπο!!😄

• Like
Reactions: takis
Είτε για λόγους εντυπωσιασμου του κάθε αντιπροσώπου prestige (δείτε τι μηχανηματάρες εισάγω) είτε για λόγους προσέλκυσης φραγκάτων πελατών (μάταια) τα ηχοσυστήματα ήταν, είναι και θα είναι για πάνω από το μέσο βαλάντιο.
Σκεφτείτε λίγο τι θα λέγαμε όλοι αν το ακριβότερο πράγμα στην έκθεση κόστιζε 5000 ευρώ. Όλοι μας θα λέγαμε σήμερα: φτώχεια, μιζέρια, κατάντια κλπ και μην μου πείτε όχι.
Σαφώς ο φραγκάτος ποτέ των ποτών δεν θα πάει σε καμία έκθεση ούτε καν σε κατάστημα. Απλά σηκώνει το τηλέφωνο και παραγγέλνει στον υπεύθυνο αρχιτέκτονα, μηχανικό του να του φέρει ότι καλύτερο υπάρχει και απλά να του πει το νούμερο. Τυγχαίνει να νωρίζουμε παραδεϊγματα. Αν δεν μείνει ομως ευχαριστημένος την έβαψε ο αρχιτέκτονας στην κυριολεξία. Ο φραγκάτος δεν είναι ηλίθιος και καταλαβαίνει όταν πάνε να τον ξεγελάσουν. Μια, δυο τρεις , τέλος.
Για τον απλό λαό όπως ειπώθηκε και παραπάνω, όλες αυτές οι εκθέσεις είναι κυρίως οφθαλμολουτρο.
Και βέβαια υπάρχουν περιπτώσεις vfm κρυμμένες ανάμεσα στα μεγαθήρια. Γι αυτό χρειάζεται ψάξιμο, χρειαζεται ένα φόρουμ, χρειάζεται συζητηση και ανταλλαγή απόψεων.

Last edited:
Δηλαδή πρέπει να ήταν σπάνια εξαίρεση για την έκθεση το Play με τα Bronze 50 7G που έπαιζαν σε εμάς, μεταξύ άλλων, έτσι όπως τα λέτε.

Δηλαδή πρέπει να ήταν σπάνια εξαίρεση για την έκθεση το Play με τα Bronze 50 7G που έπαιζαν σε εμάς, μεταξύ άλλων, έτσι όπως τα λέτε.
είχε και άλλη κατ εμέ,που έπιασα τον εαυτό μου να πηγαίνει τρεις φορές.Πολυ καλός ήχος,γέμιζε όλα το.μικρό δωμάτιο, ισορροπία διαφάνεια, ωραίες μεσαίες.
Για αυτό έδωσα συγχαρητήρια, επειδή ήταν μια έκθεση για όλα τα βαλαντια,για όλους τους μουσικούς προσανατολισμούς.
Το δωμάτιο με τα TRF H WTCB652HS BIRE PAINT είχε ήχο πολύ ανώτερο από το κόστος του,έπαιζε με Mamalos , φοβερές μεσαίες, χαμηλό λόγω χώρου,ατάκα,δίνουν σίγουρος και όλη την διάρκεια της επίσκεψης μου ότι πέρασε απαρατηρητο (το βλέπω και στα σχόλια).μπράβο στους ιθύνοντες που έστησαν τέτοιο ήχο με τόσο φθηνά ηχεία (600 ευρώ).
Μπράβο στον ΉΧΟ,μπράβο στους διοργανωτές.
Ήταν μια έκθεση με πάνω από τον μέσο όρο, εντάξει τις χρονιές 2009 /10 που ήταν οι καλύτερες με την χρονιά 2005/6 ποτέ δεν θα ξαναδούμε, αλλά πολλά δωμάτια ήταν Προδιαγραφών ευρωπαϊκών Εκθέσεων.Μπραβο σε όλους.
Δεν βρήκα τον Vlad τρεις φορές που πέρασα.
θα ποντάρω και τα σχόλια πιο κάτω.
Ήταν η 41η ή 42η αν θυμάμαι καλά για μένα συν κάτι εμβόλιμες τις εποχές των 'λουλουδιών'.

• Like
Reactions: SWISSTEC and vlad66