Μια χαρά αξία έχει και η στατική επίδειξη, ειδικά τη στιγμή που η ακρόαση στις συγκεκριμένες συνθήκες έχει σχεδόν μηδενική αξία.
Μιχάλη μου, μια φωτό αξίζει όσο 1000 λέξεις και αναφέρομαι πρωτίστως στις δικές μας φωτό, η άποψή μου: το σπορ είναι ακριβό, τα πράγματα κύλισαν εξαιρετικά και σε εμάς και στα άλλα περίπτερα, είμαστε όμως εκεί κάθε χρόνο και θα βγάζουμε στατικές φωτό.Επιτέλους και μια άποψη
Οχι άλλες ΣΚΈΤΕΣ ΦΩΤΌ!![]()
να δω πότε σε γνωρίσω και από κοντά!Και εγώ στενοχωρήθηκα πολύ που δεν τα κατάφερα ενώ το ήθελα πολύ.
Το βασικό είναι ότι όσοι πήγαν πέρασαν καλά.
Ασπρίσαν τα μαλλιά μας, όμως η καρδιά το λέει ακόμα και θα το φωνάζει AV CLUB!Το Αvclub σε μια ακομη εκθεση HXOY KAI EIKONAΣ ένα απλό σύστημα με το EverSolo του μέλους VLAD66 τα ενεργα της ELAC , μια τηλεόραση Sony τελευταίας τεχνολογίας παρέα με μια ηχομπαρα του Κου Τσακιρη και το δωματιο απογειωθηκε
Ειναι παρηγορο για τους παλιους να ακουν με χαρα επισκεπτες να μας ενημερωνουν οτι μας γνωριζουν , μας παρακολουθουν και μαλιστα πολλοι να ειναι ηδη ειναι μελη μας
Τα ευχαριστηρια πανε στο vlad66 που για μια ακομη φορα εφερε δικο του υλικο το εστησε και μας το εμπιστευθηκε επισης στον Τασο Οικονομου που συνεχεια εγραφε νεα μελη και εξηγουσε σε παλιους και νεους την ιστορια μας και την πορεια μας
απο κοντα και ο Σιμος, ο Κωστας Μπουκουβαλας ο Τακης Σωτηροπουλος ο Δημ Δημητρακουδης και αρκετοι που παντα ξεχνω
Ο Ανδρεας ουσιαστικα πανταχου παρων και ο συνδετικος κρικος του forum μας με τον εξω κοσμο
Αντε και του Χρονου να ειμαστε καλα
Αυτή την απορία έχω και γω, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν αρκετοί πάνω από τον μέσο άνθρωπο!!Το ερωτημα ειναι τα πουλανε αυτα και ειδικα στην χωρα μας και σε κοινο απευθυνονται οταν στην κυριολεξια δεν μπορει ο μεσος ανθρωπος που θελει να δει κατισ τα μετρα του απλα δεν το βλεπει και δεν ενημερωνεται για το τι υπαρχει μεσω τις εκθεσης
είχε και άλλη κατ εμέ,που έπιασα τον εαυτό μου να πηγαίνει τρεις φορές.Πολυ καλός ήχος,γέμιζε όλα το.μικρό δωμάτιο, ισορροπία διαφάνεια, ωραίες μεσαίες.Δηλαδή πρέπει να ήταν σπάνια εξαίρεση για την έκθεση το Play με τα Bronze 50 7G που έπαιζαν σε εμάς, μεταξύ άλλων, έτσι όπως τα λέτε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.