EKΘΕΣΗ:ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 2010 ΜΕ ΘΕΜΑ "3D & WEB TV"

Πριν απο λιγο ηρθα απο την εκθεση στην Τεχνοπολη με τηλεορασεις με 3D και Nova HD.

Εμεινα απολυτα ικανοποιημενος απο την οργανωση για εκθεση που γινεται για πρωτη φορα για τετοια τεχνολογια,ειχε αρκετο κοσμο και το προσωπικο των εκθεσιακών περιπτερων γεματα διαθεση για εξυπηρετηση και κουβεντουλα για οποιαδηποτε απορια.

Τα μοντελα αρκετα και για ολα τα γουστα!

Σιγουρα το μελλον πια ειναι το 3D.Ο κοσμος ειχε εκσταστιαστει!

Η Nova δε,εκανε επιτελους το μεγαλο βημα.To σημα θα μεταδιδεται σε 1080i και ομολογω οτι το αποτελεσμα ειναι καταπληκτικο!Απο Αυγουστο ολοι Nova!

Στο περιπτερο της Sony υπηρχαν και PS3 με Motostorm,Super Dust και wipeout που ετρεχαν σε 3D τηλεορασεις!Απλα φοβερα!Φανταζομαι τα παιχνιδια απο 'δω και περα!Βλεπε Killzone 3!

Τελος επαιξα και το παιχνιδι Avatar στο Xbox σε 3D!Δεν ηξερα οτι υπηρχε η τεχνολογια στην συγκεκριμενη κονσολα!Νομιζα οτι θα εβγαινε αργοτερα!
Αναμενω την επομενη χρονια!
Συγχαρητηρια στους διοργανωτες!Κατα την προσωπικη μου αποψη παντα!

Και ένα τελευταίο σχόλιο:

Η panasonic η plasma η 3d είναι μακράν μπροστά από όλες τις άλλες 3d που είχε εκεί...Εύκολα...

Μόλις γύρισα και εγώ απο την έκθεση
Συναισθήματα ανάμεικτα
Την περίμενα λίγο μεγαλύτερη
Απο υλικό που παίζαν οι 3D τηλεοράσεις λίγο πολύ γνωστό
Monsters vs Aliens , 3d games που ανέφερε ο φίλος παραπάνω και εικόνες απο 3d προβολή σε κανάλι

Παρατηρώντας Samsung, Lg, Sony η αίσθηση με γυαλιά είναι παρόμοια με αυτήν χωρίς γυαλιά Μια θολούρα που απλά με τα γυαλιά μειώνεται
Πραγματικά αντέχει κανείς να δεί ταινία 2 ώρες σε τέτοια ποιότητα ? Δεν νομίζω

Η Philips είχε μια Tv 3d (demo) χωρίς γυαλιά που απο ακριβώς στη μέση της οθόνης ήταν εντυπωσιακό Παρεκλίνοντας 10 μοίρες θολούρα Στις 20 δεν έβλεπες τίποτα

Γενικά εχει δουλεία πολύ το 3d

Το περιπτερο που είχε πραγματικό 3D (αν και χωμένο στο βάθος και το μόνο χωρίς γυναικες και το διαφημίζουν ) ήταν της Panasonic
Εβαζες τα γυαλιά και η θολούρα μετατρεπόταν σε βάθος στην οθόνη και όχι σε κάτι που προσπαθεί να βγεί προς τα έξω

Εντυπωσικό ήταν το περίπτερο της Nova Επιτέλους HD Έδειχνε ποδόσφαιρο super HD και το G-Force Νόμιζα οτι βλέπω BR Είδα και τον νέο αποκωδικοποιητή Slim Πολύ καλός

Αυτά να πάτε αξίζει ...

Και εγώ γύρισα από την έκθεση. Πραγματικά το καλύτερο 3d το έχει η Panasonic. Πολύ καλές οι Panasonic S20 και G20. Στη τιμή που προσφέρεται η S20 είναι νομίζω must buy. Από τις υπόλοιπες καλύτερες μου φάνηκαν οι Samsung.

Πήγα και εγώ στην έκθεση. Θέλετε φωτογραφίες; Στο παρών νήμα ή σε νέο;
Πραγματικά όλες οι μάρκες με 3D τηλεοράσεις ήταν εκεί, μαζί με την Digea, και το HD της νόβα!

Και εγώ γύρισα από την έκθεση. Πραγματικά το καλύτερο 3d το έχει η Panasonic. Πολύ καλές οι Panasonic S20 και G20. Στη τιμή που προσφέρεται η S20 είναι νομίζω must buy. Από τις υπόλοιπες καλύτερες μου φάνηκαν οι Samsung.
πια ηταν η τιμή της S20 ? ηταν 3Δ?

petasis ΒΑΛΕ ΕΔΩ ΦΙΛΕ ΠΟΡΟΣΕΜΑΣ.

Last edited:
Η Panasonic είχε όντως την καλύτερη αίσθηση 3D . Η Samsung δεν με εξέπληξε .Μια μέτρια εικονα αλλά πολύ ΠΟΛΥ χρήμα στην αγορά.Το ίδιο και η LG.
Ψιλοευχάριστη η έκπληξη από την SONY .Εικόνα ήσυχη ,καθαρή και μαζί με την Πανασόνικ οι μόνες τηλεοράσεις που δεν ήταν κάπως , δεν κούραζαν , δεν έστριβες το κεφάλι προσπαθώντας να βρεις τρόπο να εξαφανίσεις τα είδωλα , δεν αναρωτιόσουν αν τα γυαλιά έχουν μπαταρίες , όπως γινόταν με τους Κορεάτες και με την Philips

Η Νόβα δεν με τρέλανε .Εννοείται πως δεν γίνεται σύγκριση με blu ray , αλλά ούτε με το SKY. Στην κίνηση υπήρχε φανερό πρόβλημα πράγμα που δείχνει χοντρή συμπίεση στο σήμα .Όμως είναι νωρίς , θα δείξει . Ο δέκτης πρέπει να είναι ο ίδιος με το SKY Italia κάτι που είναι καλό.

Καθαρή νικήτρια η Πανασόνικ

Πέρασα και εγώ τη βολτίτσα μου

Αν έχω να πω κάτι είναι να αναμασήσω ότι φέτος η αγορά δεν αξίζει. Δεν είναι λίγες οι τηλεοράσεις που σε πιάνει πονοκέφαλος και άλλες τόσες που οι διαφορά (του 3D) είναι ελάχιστη σε σχέση με μια ΒΑΡΒΑΤΗ 2D αναπαραγωγή από HD.

Όντως η Panasonic είχε πολύ "γλυκό" 3D ξεκούραστο για το μάτι, στο πάνθεον όμως βάζω και την C8000 της Samsung που θεωρώ επίσης πολύ καλή.

Δοκίμασα και το set PS3 με το ραλάκι και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος, η αίσθηση του ήταν πολύ καλή.

Να σημειώσω τέλος γι αυτό που γράφτηκε πιο πάνω ότι η Philips που έπαιζε 3D χωρίς γυαλιά δεν ήταν τηλεόραση αλλά monitor που αναπαρήγαγε υλικό μέσω ειδικού λογισμικού. Που η διαφορά θα μου πείτε, αλλά δεν θα επεκταθώ γιατί έτσι κι αλλιώς ήταν αρκετά κουραστικό.

Αν δεν βρούνε τρόπο να το κάνην την αναπαραγωγή ξεκούραστα και χωρίς να χρειάζεται γυαλιά, έστω και με μια συσκευή πάχους 15-20 εκατοστών αν μπορεί αυτό να βοηθήσει στην αίσθηση του βάθους, εγώ τηλεόραση δεν αλλάζω.

Μια μικρή περιήγηση στην έκθεση, για όσους δεν καταφέρουν να την επισκευθούν...

Μπαίνοντας από την είσοδο, αντικρίζεις έναν καλαίσθητο χώρο:
IMG_4717.jpg

IMG_4657.jpg

Στα αριστερά μπαίνοντας αντικρίζεις ένα μικρό περίπτερο της Sony, μαζί με ένα μικρό περίπτερο της samsung (όχι το μοναδικό):
IMG_4656.jpg

IMG_4652.jpg

IMG_4650.jpg

IMG_4649.jpg

Οι γωνιές της samsung (2, διαγώνια αντικριστά):

IMG_4651.jpg

IMG_4658.jpg

IMG_4648.jpg

Τα μοντέλα αρκετά:

Σειρά 8000:
IMG_4646.jpg

Σειρά 7000:
IMG_4647.jpg

Σειρά 9000:
IMG_4660.jpg

Σειρά 7000:
IMG_4659.jpg

Και στο βάθος, σε ξεχωριστό δωμάτιο η panasonic. Της οποίας το περίπτερο ήταν "νοικοκυρεμένο": από την μια οι LCD, από την άλλη οι πλάσμα. Επίσης, δέκτης της nova HD σε μια S20!!

IMG_4634.jpg

IMG_4635.jpg

Ιδού ο δέκτης της νόβα στην S20:
IMG_4638.jpg

IMG_4706.jpg

Πάλι η S20:

IMG_4636.jpg

H G20:
IMG_4637.jpg

To BD85:
IMG_4639.jpg

H V20 με 3D περιεχόμενο:
IMG_4640.jpg

Και η ναυαρχίδα, η VT20 συνδεδεμένη και με XBOX (στην οποία μπορούσες και να παίξεις 3D game):
IMG_4641.jpg

BDT 100:
IMG_4642.jpg

VT 20 νομίζω και αυτή:
IMG_4643.jpg

Και φυσικά οι LCD:
IMG_4644.jpg

IMG_4645.jpg

Το μαύρο της V20 μπορεί να μην φαίνεται στις φωτογραφίες, αλλά ήταν μια κατηγορία από μόνο του. Καμία σχέση με τις G/S, τουλάχιστον όπως ήταν ρυθμισμένες.
IMG_4704.jpg

G20:
IMG_4705.jpg

Επιστρέφοντας στον κυρίως χώρο, υπήρχε ένας διάδρομος που από την μια μεριά είχε Nova/Philips, και απέναντι LG:

IMG_4661.jpg

IMG_4662.jpg

IMG_4664.jpg

Nova HD:
IMG_4665.jpg

IMG_4666.jpg

IMG_4667.jpg

IMG_4668.jpg

IMG_4669.jpg

IMG_4671.jpg

Δίπλα στην νόβα ήταν η philips: Τώρα άμα σας πω ότι ξέχασα να τραβήξω το περίπτερο; :slapface:
Εμ, με έφαγαν οι ερωτήσεις τι πάνελ φοράει η 7605. Και φυσικά κανείς δεν ήξερε, και απάντηση δεν πήρα...
Αυτή είναι από το fullhd.gr: (Βλέπουν την νέα cinema 21:9 με το local dimming)
3dsss.jpg

H 7605 (edge led και με συνδέσεις αλά samsung στο πλάι):
IMG_4672.jpg

IMG_4691.jpg

IMG_4673.jpg

Το μαύρο ήταν καλό, και ήθελα να μάθω αν φοράει UV2A. Στο ήθελα έμεινα... :flipout:

Και η επόμενη 21:9 (που δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει - ήρθε για την έκθεση από την ξενιτιά...):
IMG_4674.jpg

IMG_4675.jpg

Last edited:
Απέναντι, το περίπτερο της LG:

IMG_4683.jpg

IMG_4682.jpg

IMG_4681.jpg

IMG_4680.jpg

Και τα μοντέλα της LG (δεν ξέρω τις σειρές, sorry):
IMG_4679.jpg

IMG_4678.jpg

IMG_4677.jpg

IMG_4676.jpg

Και στο βάθος, κήπος! Παιχνιδομηχανές! Από την μια XBOX, από την άλλη PS3!

IMG_4684.jpg

IMG_4686.jpg

IMG_4687.jpg

IMG_4688.jpg

IMG_4689.jpg

IMG_4690.jpg