EKΘΕΣΗ:ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 2010 ΜΕ ΘΕΜΑ "3D & WEB TV"

στο 3d demo της panasonic σε μία στιγμή κλοτσάνε μία μπάλα προς το μέρος του θεατή, ασυναίσθητα έκανα ένα βήμα πίσω !! μετά έσκασα στα γέλια.

Το μόνο καλό ήταν το 3d της panasonic και της σονυ, στις άλλες αρκετό τραιμοπαίξιμο και είδωλο.

Re: Απάντηση: EKΘΕΣΗ:ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 2010 ΜΕ ΘΕΜΑ "3D & WEB TV"

Μολις γυρισα από Αθηνα με αφορμη την έκθεση που συγχρόνως ηταν μια καλη ευκαιρια για βολτα..
Δυστυχώς για μενα η έκθεση ηταν ολίγον πτωχή…
Περιμενα να δω περισσότερα αλλα οι εκπλήξεις ηταν ελαχιστες…

Μια από αυτές ηταν η 9000 της Samsung που επιτελους εβλεπα από κοντα εστιάζοντας περισσότερο στο λεπτο προφιλ της..
Η συγκεκριμένη όπως και οι περισσότερες ( βλεπε sony και LG) ηταν εξοπλισμένες με υπηρεσίες web tv …
Εντυπωσιακή η οψη της αλλα με προβλημάτισε η θεροκρασια της τηλεορασης.
Έκαιγε οπου και αν την έπιανες ενώ διπλα της η 8000 ηταν σχεδον δροσερή… (γιατι αραγε;;)

Ειδα την LG9500 που όμως δεν κάθισα πολύ καθως ειχε πρόβλημα που μαλιστα προσπάθησαν να δικαιολογήσουν αφελέστατα ..
Η παρακάτω φωτο δειχνει το ελαττωματικό προιον που όμως από ότι φαίνεται παρέμεινε μεχρι το τελος της έκθεσης στη θεση της

IMG_4678.jpg

Ενδιαφέρον και η νεα 21:9 της Philips με Local dim και 3D …
Επαιζε το Beowulf σε 3D αλλα το θέαμα ηταν απογοητευτικό…
Ειδωλο μπόλικο και θολή εικονα σε σημειο να απορείς…
Αρνητικότατες οι εντυπωσεις από το 3D μονιτορ της Philips χωρις γυαλια .. ( με τιποτα σας λεω)

Εντυπωσιακή η Sony με την nx800…
To πιο εντυπωσιακό 3D το ειχε η Panasonic ενώ μου αφησε θετικότατη εντύπωση η v20…

Τελος μεγαλο γέλιο εριξα με το HD της Nova…
Τετοιο χαλι δεν το εχω ξαναδεί..
Ειχα κουβεντα με εκπρόσωπο της nova που μετα από λιγο αρχισε να μαζεύεται καθώς το εντυπωσιακό HD όπως το χαρακτήριζε ηταν καρα συμπιεσμένο σε σημειο να απορεις που εχουν τα μούτρα να ζητουν χρηματα για αυτό το χαλι…
Το bit κυμαίνεται από 8-10 για σημα 1080i και με αυτό θελουν να πουλησουν ποιοτικό HD…
Έπαιζαν ενα αθλητικό καναλι και το Nova HD αλλα το αποτέλεσμα ηταν επιεικώς απαραδεκτο…
Δεν προτείνεται με τίποτα…

Αυτα τα ολιγα περιληπτικά…
Σε γενικες γραμμές ηταν λιγα τα νεα πράγματα που ειδα, καθως η εκθεση φάνηκε άτολμη και μικρη..
Τελος, θεωρω απαράδεκτο το γεγονος να εχεις στο περίπτερο σου 4 – 5 τηλεοράσεις και να μην γνωριζεις βασικα χαρακτηριστικά της που μάλιστα αναγράφονται στα συνοδευτικά ταπελακια…
Ελεος…
Πως είναι δυνατον να κατεβαίνουν μεγαλες εταιρείες σε εκθέσεις χωρις ενημερωμένο προσωπικό και χωρις να κανουν το κοπο να ρυθμίσουν την εικονα των τηλεοράσεων τους;
Οι εκθέσεις από οσο γνωριζω εχουν διαφημιστικό χαρακτήρα αλλα η προχειρότητα φέρνει εντελως αντίθετα αποτελέσματα..
Καποτε θα πρεπει να το καταλάβουν…

Ρε φίλε εντάξει αλλά για τους απλούς έλληνες χρήστες, η διαφορά της τωρινής Nova με το HD σήμα που έδειχναν είναι τεράστια. Τί δεν προτείνεται δηλαδή? Ας πάμε στο HD και ας είναι και κούτσα κούτσα. Εμένα προσωπικά με καλύπτει το σήμα που είδα από Nova HD. Γιατί να μην το πάρω δηλαδή? Ούτε καν ασχολούμαι με το πόσα bit είναι γιατί δεν τα γνωρίζω. Όπως εγώ,έτσι και ο κάθε μέσος έλληνας, βλέπει ποιότητα εικόνας με τα μάτια του. Και όπως και να το κάνουμε το Nova HD που είδα εγώ με τα μάτια μου, είναι μακράν μπροστά από το σήμα nova που έχω τώρα σπίτι μου...

Καλημέρα σε όλους.
Πέρασα κι εγώ απο την έκθεση.
Εντυπώσεις: πιο καλή αίσθηση 3d (ή αν θέλετε ποιο καλό demo 3d) είχε η panasonic, η οποία όμως είχε και τα πιο άβολα γυαλιά.
Πολύ καλά ήταν και τα παιχνίδια 3d του ps3.
Από το 3d της samsung δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένος, βέβαια το ιδανικό θα ήταν, όλες στημένες δίπλα-δίπλα και να παίζουν το ίδιο υλικό.
Σαν πρώτη έκθεση του είδους ήταν μικρή μεν-περιεκτική δε, γενικά ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια.
Αυτά.

Οι διαφορές αυτή την στιγμή στο 3D είναι μόνο στο υλικό 3D.
Αν βάλετε PS3 3D games σε όλες δεν θα δείτε καμία σημαντική διαφορά μεταξύ τους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: EKΘΕΣΗ:ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 2010 ΜΕ ΘΕΜΑ "3D & WEB TV"

Ρε φίλε εντάξει αλλά για τους απλούς έλληνες χρήστες, η διαφορά της τωρινής Nova με το HD σήμα που έδειχναν είναι τεράστια. Τί δεν προτείνεται δηλαδή? Ας πάμε στο HD και ας είναι και κούτσα κούτσα. Εμένα προσωπικά με καλύπτει το σήμα που είδα από Nova HD. Γιατί να μην το πάρω δηλαδή? Ούτε καν ασχολούμαι με το πόσα bit είναι γιατί δεν τα γνωρίζω. Όπως εγώ,έτσι και ο κάθε μέσος έλληνας, βλέπει ποιότητα εικόνας με τα μάτια του. Και όπως και να το κάνουμε το Nova HD που είδα εγώ με τα μάτια μου, είναι μακράν μπροστά από το σήμα nova που έχω τώρα σπίτι μου...

To κούτσα κούτσα δεν είναι κούτρα ..
Δεν στο χαρίζουν, το πληρώνεις και μαλιστα ακριβα σε σύγκριση με άλλες χωρες που η το πληρώνουν πολύ φθηνότερα η το βλεπουν τσαμπα όπως σε καποια ελευθερα HD καναλια ( πχ Γερμανιας).
Σε εσένα αυτό που ειδες μπορει να αρέσει και να το συγκρίνεις μαλιστα με το επισης απαράδεκτο SD σημα της Nova αλλα εαν θέλουμε επιτέλους κατι καλο αφου μαλιστα τιμολογείται , θα πρεπει να επισημάνουμε τη ποιότητα του και όχι να ενθαρρύνουμε τη Nova και τη κάθε Νova να συνεχίζει να μας πλασάρει ποιότητα Hd κατώτερη των προδιαγραφών HD
Δεν είναι δυνατόν να εχουμε τηλεοράσεις από 46 – 60 ιντσες και να βλέπουμε αυτό το πραγμα…
Οι υπεύθυνοι της εταιρείας να ειστε σίγουροι ότι μας περνάνε για βλαχάκια και θελουν να μας πλασάρουν ότι να’ναι…
Δεν μπορειτε να φανταστείτε τι μου ειπαν στην αρχη για να δικαιολογήσουν το εξαίρετο HD που έδειχναν μεχρι να παραδεχτεί στο τέλος ο κυριος που μιλούσα πως ακομα είναι αρχη και πως στο μέλλον θα υπάρξει βελτίωση…

Απίστευτα πράγματα…
Μα καλα κανεις δεν τους έκραξε με αυτό που εδειχναν;;..
Μονο εγω απογοητεύτηκα;

To κούτσα κούτσα δεν είναι κούτρα ..
Δεν στο χαρίζουν, το πληρώνεις και μαλιστα ακριβα σε σύγκριση με άλλες χωρες που η το πληρώνουν πολύ φθηνότερα η το βλεπουν τσαμπα όπως σε καποια ελευθερα HD καναλια ( πχ Γερμανιας).
Σε εσένα αυτό που ειδες μπορει να αρέσει και να το συγκρίνεις μαλιστα με το επισης απαράδεκτο SD σημα της Nova αλλα εαν θέλουμε επιτέλους κατι καλο αφου μαλιστα τιμολογείται , θα πρεπει να επισημάνουμε τη ποιότητα του και όχι να ενθαρρύνουμε τη Nova και τη κάθε Νova να συνεχίζει να μας πλασάρει ποιότητα Hd κατώτερη των προδιαγραφών HD
Δεν είναι δυνατόν να εχουμε τηλεοράσεις από 46 – 60 ιντσες και να βλέπουμε αυτό το πραγμα…
Οι υπεύθυνοι της εταιρείας να ειστε σίγουροι ότι μας περνάνε για βλαχάκια και θελουν να μας πλασάρουν ότι να’ναι…
Δεν μπορειτε να φανταστείτε τι μου ειπαν στην αρχη για να δικαιολογήσουν το εξαίρετο HD που έδειχναν μεχρι να παραδεχτεί στο τέλος ο κυριος που μιλούσα πως ακομα είναι αρχη και πως στο μέλλον θα υπάρξει βελτίωση…

Απίστευτα πράγματα…
Μα καλα κανεις δεν τους έκραξε με αυτό που εδειχναν;;..
Μονο εγω απογοητεύτηκα;

Τελικα αυτο που εχει καταφερει η nova ειναι πολυ εξυπνο αν το καλοσκεφτεις.

Σου δινει συνδρομητικη με ποιοτητα οτι ναναι ...την συνηθιζεις και καταπινεις το χαπακι οτι μεχρι εκει μην ζητας παραπανω...και μολις σου παρουσιαζει το υποτιθεμενο HD ...κανεις και κολοτουμπες και τους ευχαριστεις για την ανωτερη ποιοτητα (σταζεις και κατι τις παραπανω).

Δεν το λεω για να θιξω τον φιλο πιο πανω αλλα οχι και να ειμαστε ευχαριστημενοι που μας πασαρουν χαρουπια στην τιμη του ψαρονεφριου.

Δυστηχως χωρις σοβαρο ανταγωνισμο αυτα ειναι τα κακα του μονοπωλιου.
Θες? Αν δεν θες γεια σας και στο καλο.

Εστω και αργα δινω και εγω συγχαρητηρια στον Γιωργο για τις φωτογραφιες...:SFGSFGSF:

Ειναι οντως σαν να ημουν εκει και γλιτωσα και την μετακινηση απο την θεση μου (και τα εξοδα)...:2thumb22sup:

Λόγω φόρτου εργασίας, μόλις τώρα είδα το θέμα. Ευχαριστούμε για την παρουσίαση Γιώργο. :grinning-smiley-043

Με τράβαγε ο Χρήστος (czoun) χθες να πάμε, αλλά τα ποτά και τα ξενύχτια του Σαββάτου απαιτούν ξεκούραση την Κυριακή. Ευτυχώς που υπάρχει κι ο Γιώργος και είναι σαν να πήγα.... :D