έπεσε πριν σηκωθεί...
Κατ´αρχάς να δούμε, αν και που θα γίνει η Εκθεση!
Υπάρχει ένα ελαφρύ κομφούζιο από πλευράς διοργάνωσης...Από τον νεοσύστατο
σύλλογο των αντιπροσώπων-καταστηματαρχών έχουμε πληροφορίες
για την διοργάνωση της Εκθεσης γύρω στον Νοέμβρη ως είθισται, αλλά στο Χίλτον και με είσοδο 6-8 ευρώ, από την άλλη πάλι το Hi-Fidelity που ήταν
και ο διοργανωτής τα τελευταία χρόνια, στην ιστοσελίδα του*ανέφερε σαν τόπο το Imperial και
ημερομηνίες 2-5 Δεκεμβρίου...
*Η σελίδα πάντως από χτες δεν φορτώνει, αν αυτό σημαίνει κάτι...Θα δούμε..
Τι παθος να υπαρχει οταν στην περσινη την δευτερη ημερα Κυριακη, περπατουσες μονος κ ερημος τους διαδρομους τοθ ξενοδοχειου..
Ναι αλλά έχω ένα παράπονο. Ποτέ δεν σε είδα. Είναι ευκαρία φέτος να σε δω αν γίνει. Λ.Σ.Ποια έκθεση βρε παιδιά, για εκθέσεις είμαστε, εδώ χανόμαστε...πήγαμε σε αρκετές, φτάνει!
Το imperial ισχυει τελικα. Στο χιλτον δεν θα γινει.
Ναι αλλά έχω ένα παράπονο. Ποτέ δεν σε είδα. Είναι ευκαρία φέτος να σε δω αν γίνει. Λ.Σ.
Με έχεις δει πριν 4χρονια αγορασα κατα 24karat gold cd των Doors! Αλλα θα έρθω για σένα φέτος!![]()
Με έχεις δει πριν 4χρονια αγορασα κατα 24karat gold cd των Doors! Αλλα θα έρθω για σένα φέτος!![]()
Τρελλό τζίρο του κάνεις του Λουκ, βρε συ!!
Ενα CD κάθε τέσσερα χρόνια!!
Μα δεν το ξέρεις ότι οι βινυλιάκιδες έχουν τα καλύτερα cd! Λ.Σ.καλά πήγες στο Λουκά και πήρες cd ?:afro:
θα πέσει φωτιά να μας κάψει...![]()
Μα δεν το ξέρεις ότι οι βινυλιάκιδες έχουν τα καλύτερα cd! Λ.Σ.
Με είδε πιτσιρικά και με προειδοποίησε ότι είναι ακριβά αυτά, οπότε πήρα τα μέτρα μου.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.