--- Εκτός Θέματος ---

μας στοίχησε λίγο παραπάνω η δική μας αλλά οι 2 επόμενες είναι κακές αντιγραφές της. τσάμπα καίει η λάμπα. καλύτερα να έβαζαν ένα μαντσεστερ γιουναιντεντ - λιβερπουλ.

Η κινέζικη ήταν σκάλες καλύτερη από αυτό το κιτς διαφημιστικό φυλλάδιο.

Re: Απάντηση: --- Εκτός Θέματος ---

Ο Σκρουτζ και οι τζιμινιέρες!!:flipout:

Μέχρι εκεί που είδα, αυτόν τον τίτλο θα έδινα...

πάλι καλά που είδες μέχρι εκεί...μετά χειροτέρεψε προσωρινά,μέχρι που τώρα μπαίνουν όλοι στο στάδιο....1 ώρα τώρα βαρεμάρας! Σε PIP το έχω με το pc...

Η κινέζικη ήταν σκάλες καλύτερη από αυτό το κιτς διαφημιστικό φυλλάδιο.

Οι Κινέζοι έχουν ιστορία Γιώργο.... δεν άφησαν τίποτα στην τύχη ούτε έκαναν ένα μουσικό σόου όπως οι Άγγλοι !!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: --- Εκτός Θέματος ---

πάλι καλά που είδες μέχρι εκεί...μετά χειροτέρεψε προσωρινά,μέχρι που τώρα μπαίνουν όλοι στο στάδιο....1 ώρα τώρα βαρεμάρας! Σε PIP το έχω με το pc...

Πάλι καλά που το έβαλες στο PIP.

Εγώ το είχα σε λειτουργία Γ.Τ.Π.Κ.

:D:D

Οι Κινέζοι έχουν ιστορία Γιώργο.... δεν άφησαν τίποτα στην τύχη ούτε έκαναν ένα μουσικό σόου όπως οι Άγγλοι !!!!

Καλά, με τόση μουσική και ταινία, κάποια στιγμή νόμισα ότι θα αρχίσουν να δίνουν oscar και grammy. Η να αρχίσει η eurovision... :flipout:

Καλά, με τόση μουσική και ταινία, κάποια στιγμή νόμισα ότι θα αρχίσουν να δίνουν oscar και grammy. Η να αρχίσει η eurovision... :flipout:

Για να πω και την αλήθεια μόνο με τον mister Bean γέλασα γιατί είναι και ο αγαπημένος μου !!!!

αρχισε η γιουροβίζιον. σκάσανε τα αγγλάκια με τα χρυσά λαμέ γιακαδάκια και η άλλη η μπασκετική τουλούμπα λέει είναι συμβολικό. εχει παρελάσει από τις κάμερες ότι γαλαζοαίματο κυκλοφορεί αν και δεν είδα το ζεύγος πιπα μιντλεντον - κόλο τουρέ.

μακράν η καλύτερη στιγμή η εισαγωγή από το hells bells (κτύπημα της καμπάνας στην αρχή).

HD ή σήμα υψηλής ευκρίνειας σημαίνει υλικό με τουλάχιστον 720 κάθετες γραμμές σήματος. 960χ720 είναι επίσης HD σήμα με διάσταση πλευρών 4:3. Με λίγα λόγια, η υψηλή ευκρίνεια ξεκινά με τις 720 γραμμές.

:bang:

Οριζόντιες είναι οι γραμμές ασφαλώς. Γάτε, γιατί δεν διορθώνεις τα χαζά?

Με μπέρδεψες! Αν οι οριζόντιες είναι 720 τότε οι κάθετες είναι 576, άρα ανάλυση DVD, όχι HD, σωστά; Νομίζω ότι με βάση αυτά που είπες θα πρέπει οι κάθετες να είναι τουλάχιστον 720.

Και κάτι ακόμα, θέλω π.χ. να δω μια ταινία 720p, μου λες δηλ. ότι θα έχω ίδια ανάλυση και ευκρίνεια είτε τη δω σε Plasma 1024 είτε σε LED/LCD 1280;

(Το προηγούμενο μπέρδεμα το βρήκα, οριζόντιες γραμμές=κάθετη ανάλυση)

Καταρχάς υλικό με ανάλυση μεγαλύτερη της 720x576 θεωρείται HD.Επιπλέον,σε μια οθόνη 40 ιντσών για παράδειγμα,με απόσταση θέασης τα 3 μέτρα είτε δεις 720p είτε 1024χ768 το ίδιο και αυτό.Δηλαδή μεγαλύτερη διαφορά θα δεις από την διαφορά στο bitrate παρά από την διαφορά στην ανάλυση.

Με μπέρδεψες! Αν οι οριζόντιες είναι 720 τότε οι κάθετες είναι 576, άρα ανάλυση DVD, όχι HD, σωστά; Νομίζω ότι με βάση αυτά που είπες θα πρέπει οι κάθετες να είναι τουλάχιστον 720.

Εμ, έτσι όπως τα σαλατοποίησα πως να μην μπερδευτείς...:D

Η ''μπερδεψούρα'' έγκειται στο εξής:

Τα DVD έχουν ανάλυση 720χ576 (κάδρο 4:3), δηλαδή 720 πιξελάκια στον οριζόντιο άξονα και 576 στον κάθετο. Οι γραμμές που μας ενδιαφέρουν σε SD και HD είναι στον οριζόντιο άξονα, δηλαδή σε SD τα 576 και σε HD τα 720-1080 pixels, διαμορφώνουν 576/720/1080 γραμμές σήματος αντίστοιχα.

Και κάτι ακόμα, θέλω π.χ. να δω μια ταινία 720p, μου λες δηλ. ότι θα έχω ίδια ανάλυση και ευκρίνεια είτε τη δω σε Plasma 1024 είτε σε LED/LCD 1280;

(Το προηγούμενο μπέρδεμα το βρήκα, οριζόντιες γραμμές=κάθετη ανάλυση)

Η ανάλυση στον οριζόντιο άξονα είναι η ίδια (720 γραμμές), η διάσταση του κάδρου αλλάζει και το σχήμα των pixels. Αν θα έχεις την ίδια ευκρίνεια? Εξαρτάται από το υλικό. Αν π.χ. η ταινία έχει ανάλυση 960χ720, η ευκρίνεια θα είναι εφάμιλλη.

Καταρχάς υλικό με ανάλυση μεγαλύτερη της 720x576 θεωρείται HD.

Ανδρέα, ο χαρακτηρισμός HD δίνεται σε κάθε σήμα που έχει τουλάχιστον 720 οριζόντιες γραμμές. Στις δε συσκευές δίνεται σε όσες έχουν τουλάχιστον 720 pixels στον κάθετο άξονα. Ένας προβολέας/τηλεόραση/σήμα ανάλυσης 1024χ576 δεν θεωρείται HD (υπάρχουν κάποια προβολικά με τέτοια ανάλυση).

Πάει, έπεσε η ομάδα... Βγήκαν τα EISA awards 2012-2013, και ούτε ένα τόσο δα σχολιάκι...

http://www.eisa.eu/awards/4/video.html

Ποιος νίκεψε?:D

Last edited by a moderator:
H panasonic, η philips, η samsung, η sony και οι lg. Μόνο αυτές βραβεύτηκαν, οι υπόλοιπες όχι... :flipout:

Ένα ταξίδι στο παρελθόν και πάμε πίσω στο 2006, όπου ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ξεκινάει δειλά-δειλά την καριέρα του ..​
http://www.youtube.com/watch?v=_m4WVGo2opo
...ταλέντο γαρ, το 2007 κάνει το μεγάλο βήμα και μας χαρίζει μεγάλες στιγμές με ένα μοναδικό show...
http://www.youtube.com/watch?v=5F3O44GCGlA&feature=related
PHP:
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ - Lyrics

Ούμπα ούμπα θα κάνω κωλοτούμπα
ανάποδα τον κόσμο για σένανε να δω

ανάσκελα θα μείνω για να ‛ρθω να σε δω

Έφυγε με τον γκόμενο 
και μ’ άφησε να κλαίω μονάχος στο λυόμενο.

Δεν κάνω μπάνιο και βρωμώ
άμα γυρίσει θα πλυθώ.

Είμαι καψούρης, είμαι ο Γιάννης
ο κωλοτούμπας, ο δυνατός.

Είμ’ ερωτιάρης και γκομενιάρης
είμαι ο τούμπας ο τρυφερός

Δεν μου φτάνει Γιάννη, θέλω κι άλλα!!!!

σαν ταύρος θα χιμήξω τον γκόμενο να σκίσω.

Σοβαρααααά???

Θα πάρω και στυλίστα
και το μαλλί χωρίστρα. 

Είμαι καψούρης, είμαι ο Γιάννης
ο κωλοτούμπας, ο δυνατός.

Είμ’ ερωτιάρης και γκομενιάρης
είμαι ο τούμπας ο τρυφερός
....που να βρει γυναίκα ο άμοιρος, "κάρφωνε" κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα....
http://www.youtube.com/watch?v=C5XVtFPl6jc&feature=related
...τα χρόνια όμως πέρασαν ήρθε το 2009 κι ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ έγινε περιζήτητος, κι από κει που "κάρφωνε" κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα, παραλίγο να τον βιάσει γυναίκα (εχέμυθος όπως πάντα δεν μαρτύρησε ποια ήταν και που έμενε, αρκεί που το ήξερε αυτός).....
http://www.youtube.com/watch?v=yad6wFNjlaA&feature=relmfu
...ήταν σίγουρος ότι το ταλέντο του στις τούμπες άξιζε πολλά....πάρα πολλά....​
...κανείς όμως δεν πίστεψε στο πραγματικό του ταλέντο, σε αυτό που ήταν γεννημένος να κάνει, παρόλο που τώρα πια ήταν σημαντικός και τον ξέραν όλοι, θα έπρεπε υποχρεωτικά να ξαναπιάσει την σκούπα....στην οποία ήταν πρώτος....​

...:grinning-smiley-043 ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ :grinning-smiley-043...​
http://www.youtube.com/watch?v=_qGWr1bxy-0

:music-smiley-006: ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ RULES :music-smiley-006:​

Re: Αγορα 55'' 3D πια προτείνετε; Η samsung 55ES8000 αξίζει?

Τιμή στην Ολλανδία για την 46PFL9707 -> 2.999 ευρώ.

Πάνο πάρε καλύτερα ένα καυστήρα πέλλετ/βιομάζας με τα λεφτά αυτά να έχεις φτηνή θέρμανση όπως έκανα εγώ πρόσφατα.

Re: Αγορα 55'' 3D πια προτείνετε; Η samsung 55ES8000 αξίζει?

Υπεριονα και εγω εβγαλα το φυσικο αεριο και εβαλα πελλετ ferroli 6 λεβητα , χθες τελειωσα με την καμιναδα.Συνολικα μεχρι τωρα επερνα 2 philips.Aπλα επειδη το σπιτι ειναι καινουριο και το ελληνικο κρατος για να μου δωσει ρευμα πρεπει να εχεις εγκατασταση αεριου εστω και αν δεν εχεις λεβητα αεριου ερχονται για ελεγχο να δουνε καμιναδα αεριου και τα παντα και περισυ εβαλα ενα λεβητα στο υπογειο αεριου αλλα δεν τα παω καλα με τους λογαριασμους(και καλα ειναι φτηνο) και φετος εβαλα πελλετ.Για να δουμε.Θα καθαριζουμε λεβητες φετος.Πηρα 7 τοννους υλικο το αυστριακο με 330ευρω τον τονο