Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
μας στοίχησε λίγο παραπάνω η δική μας αλλά οι 2 επόμενες είναι κακές αντιγραφές της. τσάμπα καίει η λάμπα. καλύτερα να έβαζαν ένα μαντσεστερ γιουναιντεντ - λιβερπουλ.
Ο Σκρουτζ και οι τζιμινιέρες!!
Μέχρι εκεί που είδα, αυτόν τον τίτλο θα έδινα...
Η κινέζικη ήταν σκάλες καλύτερη από αυτό το κιτς διαφημιστικό φυλλάδιο.
πάλι καλά που είδες μέχρι εκεί...μετά χειροτέρεψε προσωρινά,μέχρι που τώρα μπαίνουν όλοι στο στάδιο....1 ώρα τώρα βαρεμάρας! Σε PIP το έχω με το pc...
Πάλι καλά που το έβαλες στο PIP.
Εγώ το είχα σε λειτουργία Γ.Τ.Π.Κ.
![]()
Οι Κινέζοι έχουν ιστορία Γιώργο.... δεν άφησαν τίποτα στην τύχη ούτε έκαναν ένα μουσικό σόου όπως οι Άγγλοι !!!!
Καλά, με τόση μουσική και ταινία, κάποια στιγμή νόμισα ότι θα αρχίσουν να δίνουν oscar και grammy. Η να αρχίσει η eurovision...![]()
Καλά, με τόση μουσική και ταινία, κάποια στιγμή νόμισα ότι θα αρχίσουν να δίνουν oscar και grammy. Η να αρχίσει η eurovision...![]()
HD ή σήμα υψηλής ευκρίνειας σημαίνει υλικό με τουλάχιστον 720 κάθετες γραμμές σήματος. 960χ720 είναι επίσης HD σήμα με διάσταση πλευρών 4:3. Με λίγα λόγια, η υψηλή ευκρίνεια ξεκινά με τις 720 γραμμές.
:bang:
Οριζόντιες είναι οι γραμμές ασφαλώς. Γάτε, γιατί δεν διορθώνεις τα χαζά?
Με μπέρδεψες! Αν οι οριζόντιες είναι 720 τότε οι κάθετες είναι 576, άρα ανάλυση DVD, όχι HD, σωστά; Νομίζω ότι με βάση αυτά που είπες θα πρέπει οι κάθετες να είναι τουλάχιστον 720.
Και κάτι ακόμα, θέλω π.χ. να δω μια ταινία 720p, μου λες δηλ. ότι θα έχω ίδια ανάλυση και ευκρίνεια είτε τη δω σε Plasma 1024 είτε σε LED/LCD 1280;
(Το προηγούμενο μπέρδεμα το βρήκα, οριζόντιες γραμμές=κάθετη ανάλυση)
Καταρχάς υλικό με ανάλυση μεγαλύτερη της 720x576 θεωρείται HD.
Πάει, έπεσε η ομάδα... Βγήκαν τα EISA awards 2012-2013, και ούτε ένα τόσο δα σχολιάκι...
http://www.eisa.eu/awards/4/video.html
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ - Lyrics
Ούμπα ούμπα θα κάνω κωλοτούμπα
ανάποδα τον κόσμο για σένανε να δω
ανάσκελα θα μείνω για να ‛ρθω να σε δω
Έφυγε με τον γκόμενο
και μ’ άφησε να κλαίω μονάχος στο λυόμενο.
Δεν κάνω μπάνιο και βρωμώ
άμα γυρίσει θα πλυθώ.
Είμαι καψούρης, είμαι ο Γιάννης
ο κωλοτούμπας, ο δυνατός.
Είμ’ ερωτιάρης και γκομενιάρης
είμαι ο τούμπας ο τρυφερός
Δεν μου φτάνει Γιάννη, θέλω κι άλλα!!!!
σαν ταύρος θα χιμήξω τον γκόμενο να σκίσω.
Σοβαρααααά???
Θα πάρω και στυλίστα
και το μαλλί χωρίστρα.
Είμαι καψούρης, είμαι ο Γιάννης
ο κωλοτούμπας, ο δυνατός.
Είμ’ ερωτιάρης και γκομενιάρης
είμαι ο τούμπας ο τρυφερός
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.